Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

kráska

NĚJAKO MI TO BLBNÉ TADY SPRÁVNÝ OBRÁZEK http://photos-2.posh24.com/…costumes.jpg

17.10.2013 | 21:17:55
Goodies

#5380 kráska: V tom obchodě Hot Topic jsem minulý rok v Americe byla a ty trička už neměli :´(

17.10.2013 | 21:34:06
anndy

ach jo, titulky opět v nedohlednu. a promo na další díl se mi nelíbí

#5385 ksandinka #5386 kllenka
18.10.2013 | 9:23:24
ksandinka

#5384 anndy: A to mě se líbí a moc :)

18.10.2013 | 14:16:13
kllenka

#5384 anndy: Já jsem spíš opařená..Zdá se to jen mě, že se to stále točí dokola. Dvojníci, pouta, propojení a spojení......to mě vážně moc nebere. Jednou stačilo a dost.

18.10.2013 | 14:17:18
freinny

kdy budou titulky?? :)

18.10.2013 | 16:16:37
TNoty

teďka jsem byla chvíli mimo a nestačím se divit…to,že Elena bude připoutaná ke Stefíkovi..to jste si doufám dělali srandu nebo to je nějaký spoiler??? :( protože to by už bylo vááážně přetažené za vlasy teda :/ už se těším na titulky a na dnešní díl :) …teďka občas juknu na nova cinema na deníky a tak mě napadlo…když zemřela Emili(čarodějka) jak to,že to kouzlo z hrobkou pořád fungovalo??? já myslela,že kouzla jsou spojený s čarodějkou…nebo to mají rozdělený který jo a který né?? :)

#5389 anndy #5390 osvalsim
18.10.2013 | 16:32:27
anndy

to by pak většina kouzel padla, např. i původní by nebyli upíři nebo kletba na klause by zmizla, když zemřela ester. Emilino kouzlo bylo třeba napojený na ten přívěšek a kometu..... ale kdo ví, třeba nad tím nikdo nepřemýšlel#5388 TNoty:

18.10.2013 | 16:58:26
osvalsim

#5388 TNoty: Kouzlo na SIlase bylo spojené s životem čarodějky, která ho na něj uvalí. Asi to tak bylo dané. Jiná kouzla nejsou :) a s tím poutem.. Já to chápu tak, že oni mezi sebou nemají pouto, jako měla třeba Elena k Damonovi.. Což bylo v dnešním díle vysvětleno :)

#5391 TNoty
18.10.2013 | 18:07:35
TNoty

#5390 osvalsim: jsem dnešní díl ještě neviděla :) tak snad budu o něco chytřejší… :)

18.10.2013 | 19:41:03
Nemesis23

tak z dnešního dílu mám hafo,ale opravdu hafo dojmů…některé špatné,některé dobré,některé neutrální,takže se zdovolením nejdřív vybliju a pak si dyžtak pročtu co bylo dosud řečeno…

Ehm, nejpřekvapivější moment dílu – Matt jako Georg (nebo jak se jmenuje ten „poutníc“ což je zas bůhvíco), byl naprosto ďábelskej!!! jako matte do toho, fakt mě bavíš a skvěle hraješ :-)

Nejméně překvapivý moment dílu – Silas chce Kat vycucnout, protože její krev je lék…nevim jak vy,ale tak nějak sem tohle prostě čekala.

WTF moment – Tess je ta, jak Damon řekl „ježibába Qetsi něco“ a Silas a její služka jsou předlohou dvojníků a VESMÍR rozuměn OSUD to prostě zařídil tak, že Elena a Stefan jsou svoje jediná true love (btw. tohle slovní spojení mě v tomle díle ale neskutečně sra–). Jako fakt? To je to velké odhalení ohledně dvojníků?? A taky mě teda jde hlava kolem už z asi miliontý verze příběhu Qetsiah a Silase,bože už se shodněte jak to bylo!!!

Jinak herečka co hraje Qetsiah je pro mě milé překvapení,nějak sem ti nový herce neřešila a tak byl přesun mrtvé Luny z True Blood do VD docela zajímavý krok a ta šílená mrcha jí sluší víc než unylá měnička (i když ve VD asi nebude mít nahé scény, což je škoda)

Docela mě naštvalo,že najednou žádná vejšká, žádná Car, zápletka dvě odsunuta do pozadí a řešíme si trapnýho Silase.

Mimochodem v tom řeckym hábitu???? Jako hahahahaháááá to byl zatím muj největší záchvat smíchu u VD. No a taky…už proste musím jenom konstatovat, že jsem si na Paulovi nevšimla žádného extra jiného hraní…Silas nad postelí s krví první Elení dvojnice byl stejnej jak Stefan aka Riper – což byl jediný dobrý krok ohledně vývoje Stefana,že se Riper nekonal a hoch se ovládnul!Gratulace scénáristům, díky i za postavu Stefana – a závěrečné och, Stefan s vymázlou pamětí bude určitě zajímavý krok ve vývoji Stefanovi postavy – moh by třeba vesmíru nakopad prdel a zamilovat se do někoho jinýho než je dvojnice.

A nerzozkošnější scéna nakonec – Damon si vylil El srdíčko a byl k sežrání,to se to z něj vyklubal slaďoušek… no a chudák Elena zmatená díky silám vesmíru – mám pro tebe radu děvče,přestaň furt řešit Stefena a čučet na něj, vybrala sis jinýho partnera a ten si zaslouží tvou pozornost chudák…

Hmmm…tak to je teda vejžblept. Ale každopádně musím shrnout tak, že i když jakoby zápletky nic moc, tak ve mě určitě díl vyvolal emoce :-) Takže zatím plusko.

#5393 anndy #5403 TNoty
18.10.2013 | 19:59:28
anndy

díl jsem ještě neviděla, zatím stahuju, ale jak to čtu, tak jsem nějak nasr..... Nechápu proč by měla být pravá láska elena a ne Kat, ta je přece starší :-) tam se stef vymluvil na to, že ho ovládala. no jsem zvědavá jak to pochopím až to uvidím#5392 Nemesis23:

#5394 Nemesis23
18.10.2013 | 20:23:47
Nemesis23

#5393 anndy: jo,ale to sem si taky furt řikala – a co Kat jako? no ale pro tu byl z logiky věci asi určen nějaký dřívější dvojník nebo já fakt nevim co si vymyslí…každopádně Kat má asi na kahánku,ale držim jí holce palce…

18.10.2013 | 20:29:34
Goodies

Tak já už jsem to psala pod to nové promo, tak se budu trošku opakovat. Nemyslím si, že kvůli tomu, co dnes řekla Q by Delena byla ztracená a už jsme měli jenom čekat na to, kdy Elena zjistí, že bez Stefana nemůže žít… Vždycky nějak překvapili, i když jsme si dopředu vymýšleli konec :D, takže ani teď si nedělám moc vrásky… Spíše musím uznat, že mě ta série fakt chytla a i když teď vůbec není jasné, co zamýšlejí a jak to celé dopadne, tak mě to prostě baví :) A fakt jsem čučela jak puk na Matta, jako klobouk dolů :-O Zahrál to skvěle! No a Damon mě zas dostal, to bylo zlatý :) Měla jsem husí kůži, jak to Eleně řekl…

18.10.2013 | 20:49:02
kráska

No tento díl byl jeden z nejzamotanějších ,navrát čarodejky Q…A přece jsem jenom řikala že Delena netrva věčně ,Stef je zpět a milostný trojuhelník pokračuje,toto je obrovský naznák pro Steleny to že Silas to začal s tou A… , a ted to pokračuje po generace a doufam že Stefan a Elena budou v generacích pokračovat:) A to že je Kat chodící lék je dost take k udivu ,to přece mužou Kat nechat vykrvacet a dát to do pytlíku a nebyla by znovu žádna honba za lékem no ne? Promo někdy neukazuje přesne věci už jsme si myslely že bude Rozparovač apod..A když ted Q..vymyla mozek Stefanovi a on si nic nepamatuje jsem opravdu zvědava jak si zase vzpomene ,možná mu pomuže jeho láska k Eleně:P Škodá že v tomto díle moc nebyl vidět třeba Jer nebo Car atd…Jak jsem řikala dojmu z dílu je hodně toto byla zkrácenína:D

18.10.2013 | 22:31:20
kráska

No tento díl byl jeden z nejzamotanějších ,navrát čarodejky Q…A přece jsem jenom řikala že Delena netrva věčně ,Stef je zpět a milostný trojuhelník pokračuje,toto je obrovský naznák pro Steleny to že Silas to začal s tou A… , a ted to pokračuje po generace a doufam že Stefan a Elena budou v generacích pokračovat:) A to že je Kat chodící lék je dost take k udivu ,to přece mužou Kat nechat vykrvacet a dát to do pytlíku a nebyla by znovu žádna honba za lékem no ne? Promo někdy neukazuje přesne věci už jsme si myslely že bude Rozparovač apod..A když ted Q..vymyla mozek Stefanovi a on si nic nepamatuje jsem opravdu zvědava jak si zase vzpomene ,možná mu pomuže jeho láska k Eleně:P Škodá že v tomto díle moc nebyl vidět třeba Jer nebo Car atd…Jak jsem řikala dojmu z dílu je hodně toto byla zkrácenína:D

18.10.2013 | 22:31:20
kráska

A kdo viděl The Originals ?!! -jsem opravdu nadšena a trochu obdivuji jak ty původní dokáží vše promyslet do puntíku ,jak se návzajem znaji atd…Doufam že se Elijah brzo vráti i když si to Davina nepřeje .Také ta barmanka bude s ní snad 2 Caroline ,jak jsem postřehla i Klaus se na ni jinak díval bylo to proto že ji chce zahrnovat do plánu Války?!!Ta Rebečina přiliš zamilovanost jim muže uškodit jako u toho sloupu : ty mně snad sleduješ ? ne jen mi stojiš v cestě (nějako takto) .....Nicméně čekám na další díl jsem zvědava proč ta čarodejka něco mlela v nějakem jazyce když Hayley chtěla vědět pohlaví dítěte:D

#5399 anndy
18.10.2013 | 22:37:10
anndy

je zajímavý jak se v názoru na tvd neshodnem, ale na TO jo :-) naprostý souhlas ohledně ďábelského plánování Klause i jeho zalíbení v barmance#5398 kráska:

18.10.2013 | 23:27:15
anndy

tento díl byl zajímavý, hlavně ten obrat – žádný ripper se nekoná. Damon nezklamal, jeho hlášky, vyznání lásky, starost o bratra, i riskování, že přijde o Elenu tím, že zachrání stefana. Matt předvedl dobrý výkon, a kat – ta je prostě úžasná. jediný co pokulhává je ten hlavní příběh silas – A – Q ??? poutníci??? a pořád nemám odpověď proč všichni za 2000 let našli svou druhou půlku a jen Kat nee? teoreticky by přece oba dvojníci měli žít ve stejné době, jinak by se nenašli – ale co víme, tak Kat, Stef i EL jsou věkově trochu jinde (myslím, tím narození). Tessa aka Q asi oživí Bonnie, když je to její pra.......potomek a když to umí, viz její vlastní skříšení

#5401 blacken
18.10.2013 | 23:32:59

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama