Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5300 Dadlaaa: to mě uniklo. …pravdu máš, to nevychytali. Prsten a otevření trezoru ve dne…
#5300 Dadlaaa: přesně, taky sem nad tím uvažovala.. ale zastávám teorii, že oni nám to pak ještě pěkně vysvětlí :-D
#5300 Dadlaaa: Nene je to tak, takže buď na to tvůrci zapomněli, nebo to ten zástupce našel v noci a nebo našeho Stefana trochu popálilo slunce, než někam zmizel a k tomu vylovení, to je právě to co mne také zajímá, kdo ho vylovil, když ten zástupce našel tu bednu s ním uvnitř v lese?
#5305 Dadlaaa#5300 Dadlaaa: Taky jsem nepochopila, proč to chtěli otvírat během dne…
Ale nějak mi uniklo, že tu truhlu našli v lese – jenom se mi ten člověk v truhle zdál nevím proč podobnej tomu zavražděnýmu cikánovi…
#5303 I like Stefan: myslím, že to bylo myšlené tak, že ten sejf nenašli v lomu, ale o pár kilometrů dál po proudu, kde ho našel ten Lizin zástupce, takže tam ho vylovili a do toho lesa ho nejspíš nechala přenést Liz, aby neměli svědky při jeho otevření. Jinak si myslím, že vysvětlí aspoň tu část s tím prstenem, když tam byla scéna s tím jak ho Damon předal Eleně :D
#5299 I like Stefan: Ja si taky říkala jestli jsem to slyšela jenom ja dokonce jsem si to 2× přemotala zpět.Myslím že to nebylo polsky ani česky (v originale) Spíš si někdo udělal kapánek srandu:)
#5309 I like Stefan #5318 MártyMájamně zas zarazila podoba „cikána“. a k tomu jménu na sejfu, třeba to byl nějaký chlápek od Kat, od kterýho si vzala jméno.
jsem zvědavá, jak se teda Stef dostal ven, nevím proč, ale myslím, že ho dostal ven silas, když si přečetl Damonovi myšlenky a nebo to bude fakt ta mořská panna, jak to tu kolovalo před x měsíci :-D
#5309 I like Stefanhttp://1.bp.blogspot.com/…webcover.jpg
No bylo to Polsky :D #5306 kráska: Protože ten cikán byl polák asi nebo něco ale bylo to polsky.Jinak někde tady jsem v jiné diskusi už hodil odkaz, prostě někdo vytáhl tu bednu dříve a kdo je zatím tajné. Možná Tess, Silas, Nadia nebo někdo další, větší zlo … nevím, ale víme, že to nebyli Stefanovi zachránci Damon, Elena a šerif.
#5307 anndy: Já si nepamatuju, jak vypadal :D a to s tou Kat to může být pravda :D
#5318 MártyMájaNEJSPÍŠ SPOILER!!! TAJEMSTVÍ MINULOSTI – Když Elena a Katherine mají stejný sen o Stefanovi, který je v nebezpečí a zoufale potřebuje jejich pomoc, přesvědčí Damona, aby jim s hledáním Stefana pomohl. Nicméně, jejich plány jsou zmařeny tajemnou mladou ženou, Tessou, která vypadá, že o Stefanově historii ví všechno. Ve flashbacích do jiného času a místa, Tessa odhaluje šokující tajemství z její minulosti a co plánuje do budoucna. Také má znepokojující zprávu pro Damona o jeho vlastní budoucnosti. Silas donutí neochotného komplice, aby mu pomohl najít Katherine, což vede k matoucí a život-ohrožující situaci pro Matta. Nakonec, Silas odhalí proč je rozhodnut najít Katherine, a Damon s Elenou čelí nové, znepokojující realitě.
#5312 I like Stefanhttp://www.youtube.com/watch?…
#5310 kráska: NONONO :D :D :D řekl jsem si že nebudu číst synapse a stejně sakra sakra:DD
#5313 kráska #5314 kráska#5312 I like Stefan: Znělo to divně:D
#5312 I like Stefan: Znělo to divně:D
#5324 I like Stefanhttp://static.tvfanatic.com/…as-nadia.jpg Nadia
http://static.tvfanatic.com/…as-nadia.jpg Nadia
tak dle mě, ten trezor našel ten chlap v trezoru vysátý.Stef ho vycucl a hopla uzavřel v trezoru.Vzal roha (viz ukázka podobná ..tenkrát na západě) Pak trezor našel zástupce šerifa (neotvíral) a převezli tam kde byl otevřen. Nejspíš ho ve dne otevřeli, aby mohli zvládnout hladového Stefu. Jinak..co zase má znamenat ta budoucnost pro Damona......se mi moc nelíbí :-(
#5306 kráska: #5309 I like Stefan: Určitě to bylo v oiginále posky :) jestli sem to totiž pochopila dobře, tak Nadia je ruska (i podle ména by to odpovídalo) no a kdo by rozeznal jestly muvil rusky nebo polsky :D
No Nadiu potkali v Praze, tak by to klidně mohla být „ruskočeška“ potože víte jak si tu naší zemi američani pořád pletou :-)
Jinak s tím prstenem. Prsten vzal Stefanovi Silas když ho házel do lomu. A Silasovi vzal prsten Damon. To že „našli“ trezor ve dne podle mě nic nezmaná,zdrhnout už moh klidně v noci. Jinak jméno na trezoru má podle mě určitě neco společnýho s Kat.
Jo a nejlepší scéna s Kat z dílu, kromě těch v lese pro mě byla: „I am the fucking MOONSTONE!“ :-D ten výraz,naprosto dokonalé…
Jo a to se Silasem, jak pije z kelímku…já to pochopila tak, jak už to říkal šerifce v prvním díle, že není UPÍR je první nesmrtelný. Takže nemá upíří zuby!!! Proto je vždycky řeže nožem. Navíc ani není tak rychlý jako upíři, vždyť se mu Damon vysmíval, jak je pomalý a i Jer mu říkal, že je jako lovec rychlejší než on (a podle mě je lovec pořád, i když už nemá tetování, to zmizelo jenom při tom kouzle při otevírání,jako by to byl klíč,ale on je lovec dál,protože jak by jinak mohl po otevření hrobky zabít Silas k čemuž byl určen, kdyby při otevírání přestal být lovec?).
#5320 Dadlaaa #5322 I like Stefan #5326 Goodies#5319 Nemesis23: šlo my spíš o to, že ten trezor našli a že nevěděli jestli je v něm Stef anebo není a stejně ho za dne otevřeli, ale vzhledem k novým spoilerovým faktům, o tom že ho měl vysvobodit někdo jinej je jasné, že mohl být vysvobozen kdykoli :D K tomu Silasovi – já psala o kelímku, ale ve smyslu, že je uhlazený proti ripperovi, ale chápu, že to nemůže udělat „chudák“ jinak, když není upír a potřebuje krev. Kat jako „fucking moonstone“ byla super, ještě ten její výraz u toho :D A u toho Jera, já myslim, že spíš bylo matoucí to, že byl mezitím mrtvej, takže ani já jsem netušila jestli mu jeho funkce lovce zůstala. :D