Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

TNoty

teďka jsem se zasmála :D koukám na upíří deníky na nova cinema… Matt: Ahoj,my se neznáme. Já jsem Matt… Damon: Já se taky občas neznám :D …to je takový zlatíčko :)

#5362 Goodies
15.10.2013 | 19:35:38
Goodies

#5361 TNoty: Tež jsem se teď dívala :D A ještě jak řekl, jestli by holky nechtěly přiložit žílu k dílu :D Je to zvláštní se dívat na první řadu, když už je to všechno jinak…

15.10.2013 | 20:01:03
anndy

taky jsem se dívala, a znovu mě napadlo, že upíři v hrobce hladověli zhruba 150 let, co jsou proti tomu tři měsíce, že. a většina to zvládla a neproměnila se v mega monstra. např. Pearl byla pořád dáma :-) I Kat hladověla v hrobce, akorát nevím jak dlouho. možný kdyby se Stef chudák netopil, tak by to třeba zvládal líp, když má tak silnou vůli

15.10.2013 | 20:39:13
Cůca

Mě to přijde tak akorát vtipný :) V tomhle díle řekl Damon, že, a teď cituji ,, Doufám, že Elena zemře " .. No a teď by pro ni zemřel on :D Jinak nevím, jak kdo sleduje teh Originals, ale podle první dva díly převálcovali všechny čtyři série TVD :D Přijde mi to trochu komické, ale zase proč dělat hned ukvapené závěry, třeba se TVD vvpamatují :)

#5369 anndy
15.10.2013 | 20:48:33
Cůca

Mě to přijde tak akorát vtipný :) V tomhle díle řekl Damon, že, a teď cituji ,, Doufám, že Elena zemře " .. No a teď by pro ni zemřel on :D Jinak nevím, jak kdo sleduje teh Originals, ale podle první dva díly převálcovali všechny čtyři série TVD :D Přijde mi to trochu komické, ale zase proč dělat hned ukvapené závěry, třeba se TVD vvpamatují :)

15.10.2013 | 20:48:45
Nemesis23

tak já to zrovna dneska měla taky zapnutý a musela sem se hrozně nasmát tomu dabingu…třeba když car řiká mattovi jaka byla „trapka“, nebo jerr „nechceš se přidat do mé neparty?“ no a opět tam byli mí oblíbení „usedlíci“ a „grimoár“…

jo a taky sem dneska někde náhodou zaslechla, že sporýš je původně ze severní afriky, kde je to dodnes plevel, který se hodně používá v kuchyni a taky se používá jako lék proti migrénám a při zažívacích problémech. To sou věci co? :-)

15.10.2013 | 20:54:06
Nemesis23

no tak mě to zaujalo,že sem si našla ještě tohle:

V dávných dobách byl sporýš mnohde považován za magickou rostlinu. Názvem „verbena“ byly ve Starém Římě označovány všechny rostliny, kterých se používalo při posvátných obřadech. Sporýšem se čistily oltáře pro rituály. Ve Starém Řecku byla rostlina zasvěcena Venuši a kněží nosili její kořen ve svém rouchu. Často se sporýš používal jako příměs „nápojů lásky“ pro své údajné afrodiziakální účinky. V Persii byla tato rostlina považována za čistě magickou. Egypťané věřili, že sporýš pochází ze slz bohyně Isis. Naopak z křesťanského prostředí pochází lidová báje, podle níž sporýš vyrostl z drátu, který Ježíš ovinul svému pěstounu okolo skráni, když jej choval. V čarodějnictví se věřilo, že sporýš činí tělo necitelným vůči ranám a střelám (odtud i jeho staré lidové jméno železník).

To bych neřekla, že mě sledování takové (řekněme si to narovinu) oddechové kravinky mě tak vzdělá :-D

#5368 anndy
15.10.2013 | 20:56:53
anndy

zajímavý, aspoň víme, že dabing se s tím železníkem nesekl. taková rostlinka a co všechno zvládá :-)#5367 Nemesis23:

#5370 Nemesis23
15.10.2013 | 21:14:55
anndy

on by pro ni zemřel nedlouho po tomhle díle :-D např. když se vrhli na Elijaha atd atd a vlastně skoro furt#5364 Cůca:

15.10.2013 | 21:18:25
Nemesis23

#5368 anndy: jo to já sem si našla už předtim, že železník je jinej název pro sporýš…ale prostě sem nepochopila (a nikdy nepochopim) proč vybrali TEN NEJDELŠÍ název, když v aj to má taky jenom dvě slabiky jako v sporýš v čj, takže u železníku tam logicky jedna slabika vždycky tak nějak přebývá :-D no a prostě jiím to neleze do tý pusy :-)

15.10.2013 | 21:47:29
Nemesis23

#5371 kráska: ten první odkaz nefunguje :-(

16.10.2013 | 17:25:58
kllenka

nevíte někdo něco víc??? Teď jsem četla, že El a Stefin mají být navždy propojeni. A El je asi Silasova první láska…tak to mě po…(konec D a E ?) No jsem na to zvědavá (the-vampirediaries.cz), co je na tom pravdy.

#5375 anndy #5376 Goodies #5378 Goodies
16.10.2013 | 19:33:25
anndy

el, nebo jen její ksicht? protože možná proto jsou dvojnice, aby měl silas z čeho vybírat :-)#5374 kllenka:

16.10.2013 | 20:18:03
Goodies

#5374 kllenka: To bude ještě zajímavé… :D

16.10.2013 | 20:18:16
Goodies

Ve čtyřce byla Elena připoutaná k Damonovi a v pětce bude ke Stefanovi… To už mě poser :D :D :D

16.10.2013 | 20:23:33
Goodies

#5374 kllenka: V tom tvém článku níže popisují pátou řadu a nejvíc se mi líbí tohle: „Jupí, dvojnásobná dávka bezvýrazového Stefana, díky Bohu za lidskou Katherine!“ :D A to není jediný negativní příspěvek. A pak že jsem zaujatá a všichni Paula jenom chválí :*

16.10.2013 | 20:31:13
kráska

http://www.scraps99.com/…scrap-22.gif Sice to drží Damon ale tričko Stefan!!!

17.10.2013 | 21:08:33
kráska

Omlouvam se špatný obrazek!!!! http://i54.tinypic.com/21acm77.jpg

#5383 Goodies
17.10.2013 | 21:10:04

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama