Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

blacken

#5420 Squiky: Jo, to jsem taky nepobrala… Ale třeba si myslel, že mu Bonnie pomůže otevřít tu oponu a vytáhnout odtud svoji vyvolenou/jít tam za ní… Třeba tuší, že když si ho vezme jen tak, tak se nic dobrýho nestane…

Tak jsem konečně viděla TO a musím říct, že mě to taky nějak totálně nezaujalo. Jako výplň času dobrý, ale lepší než deníky se mi to pořád nezdálo (tak doufám, že to deníky hned v dalším díle nenapraví :-D)

22.10.2013 | 9:29:50
anndy

silas jako nadpřirozený by po smrti (požití léku) přešel na druhou stranu, kde na něj čekala Q(tessa), ale ta jeho Amara byla vykuchaná ještě jako člověk, takže šla… nevím kam asi do nebíčka – tzn. nikdy by ji neviděl. ale co z toho bude mít teď, když je opona zase nahoře, tak to nevím.#5420 Squiky:

#5423 kllenka
22.10.2013 | 9:42:56
kllenka

#5422 anndy: nesouhlasím, ta Tessa, přece Silasovi řekla, že lék funguje a vyzkoušela ho na Amaře(neb jak se jmenovala) a pak ji vyrvala srdce. Takže dle mne, Silas si vzal lék na nesmrtelnost s Amarou.(vykašlal se naTess)

#5424 anndy
22.10.2013 | 11:57:46
anndy

jo to jo,ale amara stejně zemřela jak člověk ne? a vlastně když si silas veme lék, tak bude smrtelný a ne mrtvý – takže ho budou muset zabít. otázkou je, kam po smrti půjde. nebo jestli to má jasný, protože už předtím byl ten poutník či co#5423 kllenka:

#5425 kllenka
22.10.2013 | 12:25:22
kllenka

#5424 anndy: jj máš pravdu,Silas by byl člověk. Nechápu proč ten lék chce. Takže hrozba pro všechny je Kat??? Trochu její krve a jsi člověk??? Jinak-ať jde po smrti Silas třeba do pr…, je mi jedno co s ním bude.

#5427 Goodies
22.10.2013 | 13:11:15
Goodies

Vidím, že do dnešního dne to pořád nikdo nepochopil :D To je fakt sranda, jak nikdo nevíme, jak to s tím Silasem a lékem je, i když už to tolikrát vysvětlovali :D :D :D Tohle vážně podělali, když se nenajde ani jeden člověk, který by to dokázal vysvětlit a dávalo to nějaký smysl…

22.10.2013 | 13:23:15
Goodies

#5425 kllenka: No to mě ale vůbec nenapadlo :-O Myslíš, že když je teď lék v Kath, tak kdokoliv, kdo by se z ní napil, by se mohl stát opět člověkem? No jako dávalo by to smysl. Naopak by bylo divné, kdyby to zas fungovalo jenom na Silase, že… Tak to jsem teda zvědavá, jak se to zase vysvětlí…

22.10.2013 | 13:25:24
kllenka

já v tom mám prostě jeden velký zmatek…:-( Jako epic láska, …dle mne epic láska je že ne jen setkání, ale že třb.po 20-ti letech spolu si nelezou na nervy a jsou stále do sebe zahledění a neexistuje nikdo kdo by to pouto roztrhl. El dala přednost Damonovi, že ho miluje bez pouta…A Silas a Amara se znali pouze chvilku, tzn. že pokud by nezemřela mohlo by se stát, že by se zamilovala do někoho jiného. Tak mě rozčiluje spojení epic láska…prostě u mě blbost. Dále, příroda má mít rovnováhu, že??, Kde potom ta rovnováha je?? Zachvíli bude po tom jejich městě pobíhat x dvojníků či jak to nazvat. Ať vzkřísí ještě tu Amaru a rovnováha si šla dát šlofíka ne? Mě to hlava nebere, a ohledně léku už vůbec ne. Kat je chodící lék, tak popřeji zřejmě všem dobrou chuť. Vážně chaos.

#5429 anndy
22.10.2013 | 14:26:17
anndy

naprostý souhlas, a to bylo keců – lék je jen jeden, pouze jedna dávka – no tak ho naředíme a je to :-D jen fakt nevím, kdo by chtěl být člověk, možná tak stefan, když teda svou volnou nevezme možnost pro někoho jinýho, ale kdo ví, co se mu honí ve jeho momentálně prázdné hlavě. Fakt nechápu proč chce silas ten lék, hlavně teď, když je tam jeho ex.#5428 kllenka:

asi se zas objeví nečekané odhalení nebo tajemství a vše bude ještě větší bordel. Jer má prý zjistit nějaký tajemství, který zamává s damonem – už se fakt těším (ironie)

22.10.2013 | 15:19:37
anndy

tak jsem si přečetla synopse tady na edně, a Jer neodhalí tajemství ale „učiní zpověď“, takže by se konečně mohl přiznat k Bonnie. všichni zase mají strašný tajný plány, tajný úmluvy atd, fakt by to chtělo, aby ty synopse psal někdo jiný :-D

22.10.2013 | 15:27:02
Goodies

A nebo třeba bude zapotřebí, aby Silas Katherine vycucnul celou :D

22.10.2013 | 16:30:10
anndy

znovu se dívám na poslední díl, nemůžu si pomoc, ale jak se v mattovi vzbudí ten cigán, tak slyším „so to sakra…“ něco jako pokus o češtinu a musím se smát :-)

22.10.2013 | 17:30:35
Squiky

třeba nám to vše objasní v dalších dílech, i když myslím, že už ted s tím co víme, jsou tam trochu nesrovnalosti, které možná už vyřešit nepujdou, ale nechme se překvapit :)…Pravda je, že to začíná být trochu předimenzovaný :D

#5434 kllenka
22.10.2013 | 18:33:26
kllenka

#5433 Squiky: no já zjistila že vlastně nic nevím…nedává mi tam smysl plno věcí. Minimálně pět verzí ohledně Silase, nakonec se ukáže i Amara, poví jinou verzi a co že, stejně je v tom pěkný zmatek. Zdá se že to píšou stylem- …jé, to bude napínavé. A co že to nezapadá…něčím to odůvodníme(a co, že to je blbost), jejda a pakliže se to vlastně vysvětlit nedá…tak co, chybka se vloudila…ale co, seriál běží dál. Oni nám to odpustí (tzv.menší nesrovnalosti) ........No a blbost je na světě, že.To pak bude pro nás překvápko! :-)

22.10.2013 | 20:02:34
Nemesis23

no jako s tim silasem a lékem, to sem tu řešila už v průběhu minulý řady a pak sem se na to vykašlala…jakože sem nepobrala,že ten lék měl jak dlouho u sebe a pak jediný co chtěl byl lék a mučil kvůli tomu Klause a dělal další psí kusy…neřešim…stejně jako stoticícou verze jeho "příběhu…

#5436 kllenka
22.10.2013 | 20:23:57
kllenka

#5435 Nemesis23: máš pravdu, ale to pak nás diváky musí mít za naprostý trotly. Nelze vše prominout! Tím nás diváky uráží.....takže fandím všem, kdo ty blbosti sem napíšou a upozorní na ně. Ale také chápu, že je lepší to dokola neřešit…jinak bychom z toho zmagořily, že. Takže s úsměvem dodávám, to ale koukáme na tzv.guláš :-)

22.10.2013 | 21:02:03
Wolfka123

Ja som to teda pochopila tak, teda keď sa nemýlim, že keď Tessa Silasa začarovala v tej jaskyni, či kde to vlastne ležal, tak mu tam ten liek nechala aby trpel, že ho má tak blízko pri sebe a nemôže si ho vziať a mám pocit, že vtedy to vysvetľovali nejak tak, že on tým že skamenel, hladoval tam, tak si nedokázal vziať ten liek … preto vlastne ovplyvńoval tých ľudí, čo tam chodili si rezať ruky, aby niekoho ovplyvnil a ten ho vyslobodil.. a keď sa už napil z Jeremmyho, tak Katherine vtedy stihla ten liek ukradnúť skôr … teda myslím :-D

#5439 Squiky #5440 Nemesis23
22.10.2013 | 21:20:08
Wolfka123

proste v zmysle, že nemal síl si ho vziať, ani sa len pohnúť … to mal byť jeho trest

#5441 blacken
22.10.2013 | 21:20:57
Squiky

jo, to zní docela logicky…, jen pak nechápu, proč když mu Tessa ten lék po zabití Amary nutila, že si ho nevzal, (asi proto, že by musel být s ní, jako s Tessou?) a pak když si ho teda nevzal, tak ho s nim zavřela do hrobky, kde si ho najednou chtel vzít, ale nemohl, protože zkamenel? :O :D to je fakt v pytli, jak se v tom ztrácíme všichni......
#5437 Wolfka123:

22.10.2013 | 22:01:31
Nemesis23

#5437 Wolfka123: no to by bylo hezký,ale právě jediná věc,na který se těch tisíc verzí příběhu o Silasovi shoduje je tahle: Qetshiah ho zavřela s lékem aby ho vypil,umřel a uvíznul „na druhé straně“ kterou kvůli tomu vytvořila…to je jediný co řikaj furt dokola…a co nedává také absolutní smysl :-/

22.10.2013 | 22:21:30

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama