Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5438 Wolfka123: Taky jsem to tak pochopila, jakože to byl trest, že bude nemohoucí a lék blízko…
Ale myslím si, že se jim to teď nehodilo do krámu, tak to prostě neřešili… Stejně jako se na začátku Damon měnil v havrana a pak z ničeho nic zmizel, jako se našli původní jako největší zlo… pak se sto let hledal Michael jako největší zlo, který zabije původní – aby ho Klaus zlikvidoval jak nic (jako utíkal před ním tolik let a pak ho zlikviduje jedním vrzem?), pak hledali lék tak dlouho, až ho nikdo nechtěl a do poslední chvíle nevěděli, komu ho vlastně daj. Tak si asi řekli, že pár dalších nejasností už vadit nebude :-D
#5443 Squikypresne a tým to ničia, pretože vytvárajú scenáre preto, aby mali čo najväčšiu sledovanosť, ale už to stráca logiku .. ako napr. pamätám si jeden rozhovor, keď asi v polke 4. série riešili komu dať liek ..tak Julie Plec povedala, že vždy plánovali ho dať Damonovi, ale potom keď čítala rôzne fóra, stránky, twitter, tak zistila, že diváci nejak tak uhádli, že liek dostane Damon, tak sa rozhodli to zmeniť, aby to bolo prekvapenie .. tak to je ako čo? .-D proste menia dej ako im to príde, a potom vznikajú presne také nezmyselné veci, ktoré už ani sami nevedia vysvetliť :-D takže si myslím, že asi tak nejak to bolo teraz s tým Silasom – poďme to urobiť prekvapivé, nejaký boom a pritom bez logiky a toho ako to bude nadväzovať na minulé série …
#5441 blacken: je fakt, že na Damona jako havrana jsem už zapomněla, ale taky mi to tenkrát přišlo divný, že to bylo asi jen v prvních 2 dílech, chjo,to vše tak kazí jinak super seriál.....škoda, snad alespon The Originals budou dávat větší smysl.....
#5444 blacken#5443 Squiky: Tak já to brala jako detail – člověk na to tak nějak zapomněl – i na to psaní deníků… ale jak se to kupí a přestávaj dávat smysl zásadní věci, tak už se to přehlídnout moc nedá no :-D Taky je divný to, že o upírech ví celý město, všichni se tak pěkně kamarádí a no stress…
Jo, nevysvětlovali náhodou někde, jak je to s hybridama? Jestli jsou taky nesmrtelný/nestárnoucí?
#5445 Wolfka123#5444 blacken: čo sa týka hybridov je ti tiež divné, pretože vtedy keď Klaus obetoval 12 hybridov, čo im vyzabíjal tak teda asi boli smrteľný … ale Klaus ako hybrid, teda aj upír o sebe vždy hovoril, že je nesmrteľný a nezničiteľný … trošku divné nie ?
#5446 blacken#5445 Wolfka123: Tak to mi asi divný nepřijde – je nezničitelný jako původní… ti ostatní byli jen další generace – zničitelná stejně jako běžný upír. Ale spíš když jsou to hybridi mezi upírem a vlkodlakem – tak si nemůžu vybavit, jestli se to upírství projevovalo jinak, než jen tím, že se mohli měnit kdy chtěli…
Tak jen k tomu, jak tu píšete, že jste zkamenělého Silase s lékem pochopili jako trest… Tak takhle to podle mě nebylo určitě. Jako dávalo by to sice smysl, ale jak už tu někdo napsal, jediné co se shoduje v těch příbězích je, že ho ta Q uvěznila schválně a dala k němu lék v naději, že nevydrží do nekonečna hladovět a raději si ho vezme a umře, no a tím bude s ní na té druhé straně na věky, ale on ji přečůral a lék si nevzal, proto stvořila lovce, aby se postarali o to, aby si ten lék vzal a umřel… Tohle bych ještě pochopila, ale pak tady nastává to, že když ho probudili, šel hned po léku… Chápu, že to mělo souviset s tím, že Bonnie strhla tu oponu či závoj či co :D Ale tady mi to už přestalo dávat smysl… S tou oponou jsem nepochopila k čemu to tomu Silasovi bylo :/
#5448 blacken#5447 Goodies: Jo, tahle verze tam byla určitě taky… ale mám dojem, že někde na začátku toho příběhu byla i ta s pohřbením s lékem za trest… Tak jak tak má tenhle příběh řadu děr…:-/
celej silas mě fakt štve, byl to zmetek a je jím i teď, doufám, že mu brzo někdo nakope prdel a zmizí. fakt mě nebaví, jen se to čím dál víc zamotává, a to mě štvalo už v minulé sérii. Pětku lovců taky vysvětlili nějak podivně, a navíc – pokud silas žije, nemělo by jich být zase pět??? a s tím havranem – Damon se v něj neproměnil a jen ho ovlivnil, ale jak udělal mlhu? asi malý vědec :-D Michaela nezabil tak jednoduše – bylo potřeba special dřevo plus kouzlo a myslím dýka na původní (jak ester vytvořila mega zbraň pro Ricka na původní)
něco nám celou sérii vysvětlují, abysme pak zjistili, že je to vlastně všechno jinak, viz. klasu a původní, příběh Kat a dvojnic atd
je jasný, že když jsou závislí na sledovanosti, tak musí některý věci řešit za pochodu, to mi fakt nevadí, ale když jich to píše X, tak by si to po sobě mohli přečíst a nevytvářet takový kraviny.
#5450 Goodies#5449 anndy: Už od začátku čtvrté řady jsem říkala, že to mělo čtvrtou řadou skončit… Mohl se řešit jenom lék, nějak dojemně to měli pak celé zakončit a zdar :D Silas mi tam vždycky připadal tak nějak navíc, už když začali s tím jeho nesmyslným příběhem to nedávalo smysl a teď je to akorát horší :/ A ten jejich nápad s dalším dvojníkem podle mě taky nebyl moc šťastný… Sice mě pátá řada baví, protože se pořád něco děje (a taky se mi líbí Delena :) ), ale smysl mi to moc nedává :D :D :D
http://www.the-vampire-diaries.org/ zajímavé počtení spoilerů, ..takže to z čeho jsem si dělala randu…zřejmě se objeví :-) co na to říct…
#5453 anndy #5474 Dadlaaajééé,psala jsem srandu :-)
Jinak ohledně Kat, mě napadá…co kdyby její krav umožnila rychlé stárnutí při změně na člověka.....pak by jen tak někdo, ten tzv.lék v krvi nechtěl. Tudíž by byla dokonalá zbraň na upíry..
nějak to nechápu, pro změnu :-) ale to, že damon jako vždy vše „pobabre“ – si dělají prdel ne? Amara – proč ne? Nina zvládne klidně i 10 ženských najednou. Pořád mi nejdou do hlavy ti slavní dvojníci – po včerejším dílu na cinemě to vypadá, že se dvojníci nějak sekli a vždy se zabouchnou o jednoho dopředu :-) Kat chtěla stefa, stef elenu, a el může chtít třeba až toho dalšího, který se narodí za x let, si počká holka, když je upír, Kat taky čekala cca 400 let :-D#5451 kllenka:
#5454 kllenka #5455 kllenka#5453 anndy: já jsem si zase řekla:(,,bože můj to zase bude přiznání),…na Stefana a jeho srdcervoucí přiznání El a D. Budu to brát s nadhledem.
#5453 anndy: joooo, tak to bude po světě do té doby pobíhat dvojníků Stefa a El, měli by začít nosit obojky aby se poznali. :-D
#5456 anndyObojky :-D asi ten jejich „vesmír“ nepočítal s upírama a jejich dlouhým životem#5455 kllenka:
#5459 kllenkahttp://1.bp.blogspot.com/…-d57p0wz.jpg
http://th08.deviantart.net/…-d57lgri.png
#5456 anndy: …pro Stefu jednoznačně růžový obojek :-D zvlášť když teď má dutou hlavu :-D Ach jo, mě ty dvojníci vážně nebaví! Možná ze začátku…ale teď, a ještě tam vrznou Amaru (..připomíná to spíše Almaru :-) ), a bože z toho jsem si dělala vážně srandu a ejhle, ona tam vážně bude. Jedličkův ústav.
#5460 anndyspíš mě zajímá jak se tam tak najednou objeví a jaká bude její verze příběhu :-) známe x silasových, teď i Q. I když se nekoná opakovačky s riprem, tak se bude opakovat nahazování emocí/vzpomínek. Je mi stefa líto nebo spíš Paula, pořád mu píšou takový kraviny#5459 kllenka:
#5461 kllenka