Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5520 kllenka: Tak kolikátej to byl vlastně Tylerův odchod? Počítá to někdo? První odchod a loučení byl někdy v době, kdy se přišlo na upíry – jak byl pak z Tylera Klaus… Pak jeden když si musel vyřešit věci ohledně toho, že je vlkodlak… Další v době, kdy řešil to, že je hybrid s vazbou na Klause… Pak ho vyhnal Klaus… Pak se vracel potají… A teď… To už by nedojalo snad ani největšího fandu páru Caroline a Tyler.
#5537 kllenkatak mě napadá, jak to vlastně je s těma dvojníkama? pokud by platila ta verze, kterou jsem se dověděli dřív… pokrevní linie atd … tak by Nadia měla mít dítě, to dítě dítě.....až k Isobel a pak Eleně. Jenže pak by to samý mělo platit i u ksichtu silase ne? a kdy ten stihl stvořit dítě? Amaru mu vykuchali, Q by to snad zmínila a pak byl už v hrobce. Takže třeba ty dvojníky prostě tvoří „vesmír“ a s tou krví to tak žhavý nebude. A proč našla Nadia Kat až teď? už se delší dobu neschovává tak dobře, jako když si hrála 150 let na mrtvou. Čím víc se snaží něco vysvětlit, tím víc mi z toho dělají guláš. Proto se mi zatím tak líbí TO, tam pěkně skoro hned vysvětlí „vo co gou“ :-)
#5523 Goodies #5525 TNoty#5522 anndy: Je fakt, že už jsem několikrát řešila to, že měla Kat dítě a že k tomu nikdy nic moc neřekli a dále se to neřešilo ani vlastně to, co měla Isobel společného s Kat. Už se k tomu nikdy nevraceli. Takže je možné, že si jen ostatní domysleli, že je Elena potomek od Katherine, a vůbec to tak nemusí být, protože pokud se tam teď objevila Nadia a celou dobu věděla, že se její matka proměnila v upíra a ona se pak proměnila taky, tak pochybuju, že si s tímhle vědomím ještě stihla udělat dítě…
#5520 kllenka: :) joo,konečně další člověk co má stejný názor :)…taky už tam není to napětí,že nemůžu ani dospat…
#5522 anndy: jojo,taky jsem se do TO zamilovala…fakt jsem nečekala,že mě to táák moc chytne :) jKlaus a Elijah jsou tak skvělí..a i Rebekha mě baví v TO :) takže konečně zase to napětí když z deníků vyprchalo..doufám,že to nepokazí…
Teda holky… pěkně jsem si početla…já jsem se stále ještě k 5. epizodě nedostala…přesně jak říkáte, napětí je pryč a po tom co jsem tu četla, nemám ani kam spěchat :D ale kouknu se snad nejdéle zítra :) Prosím vás, chtěla jsem se zeptat, jestli jste někde nečetly, kdy by měla být pauza??? Díky :)
#5527 TNoty#5526 Dadlaaa: já o žádný pauze nevím :)
#5529 Dadlaaaa i kdyby pauza byla, nejsem si jistá, že by mi to vadilo – až na to, že by vlastně měli pauzu i TO, že?
#5529 Dadlaaa #5533 TNoty#5527 TNoty: no vždycky bývá, loni byla po 9 díle ne? Asi musí být, jinak by 5. série skončila už někdy v březnu :-D
#5528 anndy: to asi ano, myslím, že pokud bude budou ji mít nastejno :-)
Týdenní pauza by měla být po 8 díle a pak vánoční po 10 díle ;)
#5535 Dadlaaa#5528 anndy: joooo,tak pauza u TO mi taky bude vadit..a momentálně mě štve,že nejsou ty titulky :(
#5534 anndyjá jsem se dívala se slovenskýma – byla to teda hrůza,#5533 TNoty:
#5532 delli: díky :D
Ahoj! jak to vypada dnes s titulkama? Kdy asi budou? Jinak díky vůbec, že to děláte ;-)
#5521 blacken: co říkáš na tento díl??? Já někde četla, že bude moooc zajímavý,napínavý,…atd. Nevím, ale dřív mě vždy překvapili a my tu spekulovali. Teď něco nakousneme, uděláme si z toho srandu a bože…nám ty spekulace vyjdou- žádné překvapení. K dílu- Amara…já si dělala srandu s návratem a máme ji tu. El…žárlivost na Stefu???Tak to už vážně nepobírám. A unavuje mě to. Damon má tedy zase bolístko…hmmm..chjo. Alepoň má Jera. Ty dva , když drží při sobě vau. Kat je mi líto, bude nejspíš scházet věkem. A to, že moc fandím E a D…tak pro ně to moc růžově nevypadá, takže jsem zklamaná. Postrádám to romantické jiskření mezi D a E, nepatrné momentky…které mě u těch dvou hodně brali. To mě vážně v seriálu chybí. Asi scénaristům uniklo,že to poměrně dost lidí natáhlo k seriálu. Snad se to v tom zlepší, to mě na seriálu nenechávalo chladnou. Ach jo.Jinak zápletka na koleji…jo jsem zvědavá, co to ..neb kdo to ..bude. Takže shrnuto a podtrženo u mě, tak nějak normál díl.
#5542 blackenPo tomhle díle popravdě nevím, co si mám myslet :D Takže Nina tam teď bude dokonce třikrát? Podle mě to sice je bravůrní herečka, ale aby byla v jednom seriálu 3×? :D A Silas je teď teda fuč? No jak tohle celé dopadne… A taky mi připadá, že celou zápletku se Silasem nějak rychle vyřešili a taky dost podivně :/ Nemám ani tucha, co za tím vším ještě může být…
A TO jsem viděla dva díly a do dalších se už ani nepouštím :D :D :D
silas je mrtvý??definitivě??zvláštní konec…
#5541 osvalsim