Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

blacken

#5520 kllenka: Tak kolikátej to byl vlastně Tylerův odchod? Počítá to někdo? První odchod a loučení byl někdy v době, kdy se přišlo na upíry – jak byl pak z Tylera Klaus… Pak jeden když si musel vyřešit věci ohledně toho, že je vlkodlak… Další v době, kdy řešil to, že je hybrid s vazbou na Klause… Pak ho vyhnal Klaus… Pak se vracel potají… A teď… To už by nedojalo snad ani největšího fandu páru Caroline a Tyler.

#5537 kllenka
5.11.2013 | 21:50:56
anndy

tak mě napadá, jak to vlastně je s těma dvojníkama? pokud by platila ta verze, kterou jsem se dověděli dřív… pokrevní linie atd … tak by Nadia měla mít dítě, to dítě dítě.....až k Isobel a pak Eleně. Jenže pak by to samý mělo platit i u ksichtu silase ne? a kdy ten stihl stvořit dítě? Amaru mu vykuchali, Q by to snad zmínila a pak byl už v hrobce. Takže třeba ty dvojníky prostě tvoří „vesmír“ a s tou krví to tak žhavý nebude. A proč našla Nadia Kat až teď? už se delší dobu neschovává tak dobře, jako když si hrála 150 let na mrtvou. Čím víc se snaží něco vysvětlit, tím víc mi z toho dělají guláš. Proto se mi zatím tak líbí TO, tam pěkně skoro hned vysvětlí „vo co gou“ :-)

#5523 Goodies #5525 TNoty
6.11.2013 | 11:53:59
Goodies

#5522 anndy: Je fakt, že už jsem několikrát řešila to, že měla Kat dítě a že k tomu nikdy nic moc neřekli a dále se to neřešilo ani vlastně to, co měla Isobel společného s Kat. Už se k tomu nikdy nevraceli. Takže je možné, že si jen ostatní domysleli, že je Elena potomek od Katherine, a vůbec to tak nemusí být, protože pokud se tam teď objevila Nadia a celou dobu věděla, že se její matka proměnila v upíra a ona se pak proměnila taky, tak pochybuju, že si s tímhle vědomím ještě stihla udělat dítě…

6.11.2013 | 12:30:41
TNoty

#5520 kllenka: :) joo,konečně další člověk co má stejný názor :)…taky už tam není to napětí,že nemůžu ani dospat…

6.11.2013 | 16:13:51
TNoty

#5522 anndy: jojo,taky jsem se do TO zamilovala…fakt jsem nečekala,že mě to táák moc chytne :) jKlaus a Elijah jsou tak skvělí..a i Rebekha mě baví v TO :) takže konečně zase to napětí když z deníků vyprchalo..dou­fám,že to nepokazí…

6.11.2013 | 16:16:06
Dadlaaa

Teda holky… pěkně jsem si početla…já jsem se stále ještě k 5. epizodě nedostala…přesně jak říkáte, napětí je pryč a po tom co jsem tu četla, nemám ani kam spěchat :D ale kouknu se snad nejdéle zítra :) Prosím vás, chtěla jsem se zeptat, jestli jste někde nečetly, kdy by měla být pauza??? Díky :)

#5527 TNoty
6.11.2013 | 21:19:13
TNoty

#5526 Dadlaaa: já o žádný pauze nevím :)

#5529 Dadlaaa
7.11.2013 | 8:20:22
anndy

a i kdyby pauza byla, nejsem si jistá, že by mi to vadilo – až na to, že by vlastně měli pauzu i TO, že?

#5529 Dadlaaa #5533 TNoty
7.11.2013 | 12:41:55
Dadlaaa

#5527 TNoty: no vždycky bývá, loni byla po 9 díle ne? Asi musí být, jinak by 5. série skončila už někdy v březnu :-D
#5528 anndy: to asi ano, myslím, že pokud bude budou ji mít nastejno :-)

7.11.2013 | 14:34:13
delli

Týdenní pauza by měla být po 8 díle a pak vánoční po 10 díle ;)

7.11.2013 | 15:48:02
delli

7.11.2013 | 15:48:25
delli

#5535 Dadlaaa
7.11.2013 | 15:48:26
TNoty

#5528 anndy: joooo,tak pauza u TO mi taky bude vadit..a momentálně mě štve,že nejsou ty titulky :(

#5534 anndy
7.11.2013 | 19:57:47
anndy

já jsem se dívala se slovenskýma – byla to teda hrůza,#5533 TNoty:

7.11.2013 | 22:29:41
Dadlaaa

#5532 delli: díky :D

7.11.2013 | 22:50:51
vikush_a

Ahoj! jak to vypada dnes s titulkama? Kdy asi budou? Jinak díky vůbec, že to děláte ;-)

8.11.2013 | 12:05:29
kllenka

#5521 blacken: co říkáš na tento díl??? Já někde četla, že bude moooc zajímavý,napí­navý,…atd. Nevím, ale dřív mě vždy překvapili a my tu spekulovali. Teď něco nakousneme, uděláme si z toho srandu a bože…nám ty spekulace vyjdou- žádné překvapení. K dílu- Amara…já si dělala srandu s návratem a máme ji tu. El…žárlivost na Stefu???Tak to už vážně nepobírám. A unavuje mě to. Damon má tedy zase bolístko…hmmm­..chjo. Alepoň má Jera. Ty dva , když drží při sobě vau. Kat je mi líto, bude nejspíš scházet věkem. A to, že moc fandím E a D…tak pro ně to moc růžově nevypadá, takže jsem zklamaná. Postrádám to romantické jiskření mezi D a E, nepatrné momentky…které mě u těch dvou hodně brali. To mě vážně v seriálu chybí. Asi scénaristům uniklo,že to poměrně dost lidí natáhlo k seriálu. Snad se to v tom zlepší, to mě na seriálu nenechávalo chladnou. Ach jo.Jinak zápletka na koleji…jo jsem zvědavá, co to ..neb kdo to ..bude. Takže shrnuto a podtrženo u mě, tak nějak normál díl.

#5542 blacken
8.11.2013 | 15:05:44
Goodies

Po tomhle díle popravdě nevím, co si mám myslet :D Takže Nina tam teď bude dokonce třikrát? Podle mě to sice je bravůrní herečka, ale aby byla v jednom seriálu 3×? :D A Silas je teď teda fuč? No jak tohle celé dopadne… A taky mi připadá, že celou zápletku se Silasem nějak rychle vyřešili a taky dost podivně :/ Nemám ani tucha, co za tím vším ještě může být…

8.11.2013 | 18:01:37
Goodies

A TO jsem viděla dva díly a do dalších se už ani nepouštím :D :D :D

8.11.2013 | 18:03:57
sisi2000

silas je mrtvý??defini­tivě??zvláštní konec…

#5541 osvalsim
8.11.2013 | 19:28:05

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama