Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

osvalsim

#5540 sisi2000: podle mě není.. stejně jako, když vypil Kat.. podle mě je živej, akorát bude taky stárnout :-D

8.11.2013 | 21:47:45
blacken

#5537 kllenka: Asi takhle: http://media-cache-ec0.pinimg.com/…7101e3ab.jpg

Ale už mě to nějak nebaví – oživování Bonnie je blbost a nuda k tomu, dva Stefanové taky nic moc napínavýho, Damon jak blbec lítá sem tam, aby Elena žárlila na Stefana a z něj se zase stal good boy. Šílená dvojnice Eleny a Katrin tomu už jen nasazuje korunu… Nic jsme se nedozvěděli, jen další otazníky a blbiny a kombinování děje… Ale zatím stále sleduju, třeba se to chytne…

#5544 kráska #5547 kllenka
8.11.2013 | 22:57:40
kráska

No Nině asi opravdu hodně platí 3× stejný obličej i když pěkný:D A Silas jako nadobro fuč nebo jenom omdlel?Amara co to zase bude 2000 let starý lidi se vrací .Tessa vrátila Stefanovi pamět ?!!Ona ho zachranila z toho lomu(v této části zase zamotané) Libili se mi chvíle Steleny bylo skvělé zase Stef a Elena ,Kat a Car v té laboratoři dosti vtipné .A Kat starné a umře no radši bych vyměnila Amaru za Kat ,protože má ty jeji výrazy ,humor .Co má Tessa se Stefanem v tomto díle opět přecitlivělý génius .A to s tím doktorem a nějake skupince co ví o upírech …to zase bude zápletek .Ale zase bylo super jak tam Kat nakračela né ja nejsem upír si tam v klidu projde,začne se cpát sendviči :D

#5546 anndy
8.11.2013 | 23:07:52
kráska

#5542 blacken: Kdyby nechtěli oživit Bonnie ,děj by byl o kapku jednodušší a něco bychom možná postřehli lépe…

8.11.2013 | 23:09:41
anndy

dnešní díl – skvělá kat, i s Car jim to klapalo a byly drsný :-) další tajný spolek, to už tu bylo. chudák damon a jer. dokonce je mi líto i tessy, sice je to mrcha a asi to zase pěkně zavařila , protože kdo ví, co nalila stefovi do hlavy a jak na to bude reagovat, ale přece jen být opět zrazená silasovým ksichtem kvůli ksichtu amary. Amara? tak to už je totální nechápačka :-) a samozřejmě – největší zlo a bum je po něm :-D ale jak to psaly holky, třeba tam ještě chvíli bude. no co třeba dodat další dvojníky – nakonec tam bude hrát jen nina a paul :-d

to že stefa zachránila tessa bylo vysvětlený ani v téhle části se mi to nezdálo nijak zamotaný (tessa navedla chlápka, kterýmu patří ta chata, aby stefa zachránil)#5543 kráska:

8.11.2013 | 23:30:17
kllenka

#5542 blacken: já také v koutku duše doufám, ale slábne to. Koruna by byla, kdyby ten tajemný upír na koleji…byl trojník Stefana. Jak už jsem psala u videa.....proboha jen to ne!!!

9.11.2013 | 0:08:08
Wolfka123

Zvláštne, že zaryté Deleňačky vždy tvrdili, akí sú Stef a Elena nudní a že ich už spolu nechcú a bla bla … a keď sa konečne dá Elena dokopy s Damonom tak Vás seriál prestáva baviť :-D hm čím to bude :-D proste to iskrenie medzi nimi vyprchalo a Damon stratil tú svoju „don´t Damon me“ iskru a bezstarostnosť a pohodovosť :-)

#5550 kllenka #5554 blacken
9.11.2013 | 0:22:29
kllenka

to je zvláštní…když ty o voze a já o koze, že????Já pouze psala, že to tam nedávají mezi nimi.....když jsou spolu, tak jen něco řeší. Romantiku spláchli hned na začátku, a já bych ji tam chtěla víc.A to my chybí. A Damon nic ze svého kouzla neztratil, alespoň u mne. Mimochodem, ne deleňačka, ale tým Damon. (když už). …Steleňačko,ne?

#5558 Wolfka123
9.11.2013 | 7:00:25
kllenka

#5548 Wolfka123: mimo mé odpovědi 5549…, přikládám pro tebe :-) http://www.the-vampire-diaries.org/…e-interview/#…

a k tomu není co dodat :-)

9.11.2013 | 8:41:30
kráska

Konečně víc Stelen:D

9.11.2013 | 11:46:34
Jája_xD

Mám dotaz. Nepochopila jsem, proč to udělali tak, že Elena a Stefan jsou dvojníci díky té Quetsie, když Elena má být dvojnice kvůli původní čarodějce a kvůli té kletbě na Klause. Nedává mi to smyls.

#5553 kllenka
9.11.2013 | 13:04:05
kllenka

#5552 Jája_xD: noooo a to je k popukání, jelikož těch věcí tam je mraky. Blbosti se meze nekladou…Raději to neřeš, také jsme to vzdali :-)

9.11.2013 | 13:09:31
blacken

#5548 Wolfka123: Tak ono kdyby Damon byl s Elenou a něco podnikali, tak by nás to asi bavilo. Ale nějak z téhle řady nepoznám, jestli spolu vůbec chodí. Když byla Stelena, tak byly pořád společné scény se Stefanem, ale když je konečně s Damonem, tak pak sedí v koutě a brečí kvůli Bonnie a Stefanovi? To považuješ za Delena scény? Já teda ne. Nina je nádherná holka, fakt žeru to, jak hraje Katrin a Elenu – ale opravdu je nutný přidávat ještě jednu pološílenou Amaru? Tady už je asi jedno, kdo je za jakej tým – smysl to nedává tak jak tak.

#5555 Jája_xD
9.11.2013 | 13:32:55
Jája_xD

#5554 blacken: Souhlasím, ale i tak jsou scény s Damonem rozhodně lepší než se Stefanem. Stefan se neumí odvázat a když už tak je z něj rozparovač. Prostě nudnej

9.11.2013 | 13:41:54
Nemesis23

Za mě aktuální díl táhla Kat, které je mi chudinky líto,doufám že jí nenechaj sejít věkem a umřít. A mimochodem,kam zmizela ta její dceruška?zas něco nakously a najednou skok a nic…tento díl mi přišel nejslabší,nebyl tam žádný wau moment nebo tak no…no a s Amarou…to sem si říkala že si snad z nás fakt dělaj prdel no…a to že hnedka minutu po vzskříšení vycucla Silase – velká komedie. To jako měla být ta láska největší,jo? a proč sakra všichni co sou nesmrtelný chtěj sotva po probuzení hnedka chcípnout??si maj užívat života konečně ne? absolutně nelogické…

#5557 anndy
9.11.2013 | 14:07:53
anndy

zrovna jsem chtěla o té Nadie psát, asi byl ten čas sakra silnej :-D teď budou největší zlo poutníci? Nadia je to nich zapletená, navíc i Matt, Amaru taky nějak ovlivňují, takže hurá další otazníky, Co třeba ta dýka, kterou má Matt chránit (nevím jestli před silasem)#5556 Nemesis23:

9.11.2013 | 14:36:10
Wolfka123

#5549 kllenka: no ale ja som nereagovala len na teba, ale na viac komentárov ako je 5. séria nudná a že ich nebaví, proste na všeobecný názor a to pritom je konečne Delena .. a to je pravda, že vôbec nedávajú priestor im vzťahu, nechápem prečo, keď konečne dosiahli to čo chceli? .. mimochodom tebe to asi vadí, že Deleňačka, ale tak mne je to celkom jedno či niekto povie tým Stelena alebo Steleňačka, tak hádam sa ťa to nedoktlo :-D … aa článok som čítala a je to super, že vyhral vzťah Delena pre tým druhým :-) je to úspech, ale pochybujem, že ich výhra bude určovať smerovanie seriálu :-D

#5561 kráska
9.11.2013 | 16:24:24
kráska

TO- Elijaha bych nejraději láskou spapala a Rebeku praštila -sice je stara ,zkušena,bylo dost vtipné jak táhla tu mrtvolu kuchyni když Hayley hledala mléko ale v lásce to totálně numí ,pořád chce partnera a bla,bla a přitom zaviní spoustu věci Marcelovi jen udělala laskavost že se s ním vyspala … Davina už se mi líbi víc chytrá holka a Elijah umí ty svoje dohody dodržovat. A co to bylo ty pohledy v bázenu Elijah a Hayley podezřelé ale oboum jim to tam slušelo. Rebeka se zase vráti protože Hayley je fuč a ona přijede na pomoc. Jsem ráda že je Elijah zpět moc se mi líbi ta jeho loajalita,pohledy ,tělo:D A jak řekl že slíbil že jeho bratr Agnnes nezabije ale o sobě to neřekl a ja ty srdce mocně držel v rukou:D :D No zkratka se těšim na dalši dil hlavně na Elijaha a Klause…

9.11.2013 | 17:42:31
kráska

TO- Elijaha bych nejraději láskou spapala a Rebeku praštila -sice je stara ,zkušena,bylo dost vtipné jak táhla tu mrtvolu kuchyni když Hayley hledala mléko ale v lásce to totálně neumí ,pořád chce partnera a bla,bla a přitom zaviní spoustu věci Marcelovi jen udělala laskavost že se s ním vyspala … Davina už se mi líbi víc chytrá holka a Elijah umí ty svoje dohody dodržovat. A co to bylo ty pohledy v bázenu Elijah a Hayley podezřelé ale oboum jim to tam slušelo. Rebeka se zase vráti protože Hayley je fuč a ona přijede na pomoc. Jsem ráda že je Elijah zpět moc se mi líbi ta jeho loajalita,pohledy ,tělo:D A jak řekl že slíbil že jeho bratr Agnnes nezabije ale o sobě to neřekl a ja ty srdce mocně držel v rukou:D :D No zkratka se těšim na dalši dil hlavně na Elijaha a Klause…

#5562 Jája_xD #5563 Jája_xD
9.11.2013 | 17:43:01

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama