Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
sice nebyla klasická Delena, ale líbilo se mi, jak El řekla, že přes léto byla zamilovaná, že dostala vše co si kdy přála a že byla šťastná#5616 TNoty:
souhlasím, doufám, že to se Stefem vymyslí jinak, víc se mi líbila jeho verze bez paměti
#5625 TNoty#5619 blacken:
Ahoja, tak jak já to vidim, tak tohle klidně moh být konec seriálu, byl by to celkem důstojný a i působivý konec, takže za mě škoda že budou dál rozpitvávat nicmoc zajímavé zápletky. Nina hrála vážně působivě a muselo to být fakt náročný natáčení.
Taky myslim,že jak Amara křičela,tak jí procházel Silas…Bonie je mi kvůli té bolesti dost líto chudinky,takhle za pár set let asi taky zešílí jako Amara,ale jelikož je vlastně duch, který je na obou stranách, tak nebude ani moct umřít chudák…ale zase až umře Jer,tak budou moct být spolu navěky, jelikož on zůstane na druhé straně napořád a ona bude napořád na obou stranách…no trošku bordýlek se v tom zorientovat,ale za mě celkem povedené ukončení zápletky „oživit Bonie“. Jsem ráda,že jí nějak klasicky neoživili,tohle je zajímavější…
Kat je mi také líto…ale Stefan? já nevim, tahle postava ja od začátku do konce postavená na tom, že trpí a lituje se…trochu nuda no…chtělo by to vývoj. To jak neměl paměť, to bylo něco!Byl najednou zábavnej a snesitelnej…ale to jeho trpění,to bude zas na odstřel…
A jinak teda sorry že to píšu, ale už je to fakt do očí bijící. krásko, proč píšeš jak kdyby tvůj text vyplivnul google překladač??? Dyť to člověm musí číst jak retard zpomaleně,aby ten sled slovních spojení dával nějakej smysl…možná by to chtělo používat normální celé věty?
#5623 kráska #5627 Vampires are sexy#5622 Nemesis23: Budu si psát co chci ,kde chci a jak chci …píšu stejně jako ostatni v díle se děje spoustu věci a tak to rozepisuji a nepíšu sem teorie které většinou nevychází a pokud ti to vadí opakuji tak si muj názor nečti!!!
#5624 Nemesis23#5623 kráska: no spíš sis mohla mojí reakci vyložit jako upřímný zájem o tvůj názor…myslela jsem, že sem píšeš proto,aby si to někdo přečetl a třeba zareagoval,aby se větvila diskuze…a abych mohla reagovat,tak bych třeba ráda rozuměla tomu, co tím chtěl básník říct. jestli nechceš, aby to někdo četl, tak o.k.,tvoje věc…nepíšu nic o tvých názorech, ano názory píši i ostatní,já mluvila o stylu psaní, které je nesmyslné…ale tvoje věc,klidně piš nesmyslně dál…jenom jsem chtěla upozornit na to,že píšeš kostrbatě,třeba o tom ani nevíš? možná neznáš termín konstruktivní kritika,ale většinou je to dobře míněná rada…přeber si to jak chceš.
#5621 anndy: joo,konečně přestala litovat,že si to léto s Damonem užívala…
no jo,teďka jak tady od vás čtu ty příspěvky už chápu odkud znala Amara Jerra…a ještě jsem chtěla dodat…je zájímavý jaký byl Silas hrozný nezničitelný zlo a potom umřel celkem trapně :/
#5622 Nemesis23: Tak to souhlas Katherine je úplně úžasná a její smrt by mě zabila. Ale tak Stefan přece netrpí naschvál, spíš Plecková dává nějak divně najevo svou náklonost a připravuje mu (ne)pěkné žití.
#5628 ksandinka#5627 Vampires are sexy: Upřímně mě už taky vytáčí to jak se neustále Stefan lituje, proto by bylo nejlepší volbou ho nechat znova zamilovat, ale hlavně ne do Eleny! Jestli mě v sedmé epizodě opravdu něco nesedlo, tak to byla Elena..... její já to potřebuji, potřebuji a zase potřebuji… jako vždy, vše aby se točilo jen kolem ní! Bože prosím, ať Plecka už pustí oba dva Salvatory ze spárů této pijavice!
Já jsem zkoukla 7. epizodu teď a moc se mi líbila :D Nina byla ve své trojroli skvělá a bylo úžasné vidět všechny 3 vedle sebe, jak je každá jiná :D Silas na zastávce byl vtipnej a bylo vcelku humorné, že se největší zlo nechalo zabít takovou kudličkou :D Tessa byla sviňkou až do konce, když neřekla Bonnie co obnáší být kotvou…no ale Bon chtěla zpátky za každou cenu :) U Kat mě mrzí, že chuděra stárne, tak doufám, že jí někdo něják pomůže :/ Musím trochu souhlasit s ksandinka v názoru, že i mě Elena tím – já potřebuju štvala, proč to vlastně potřebuje…aby ulevila svému svědomí??? No a nakonec je tu Stef, chudák další trauma, ta Plecka ho snad nemá ráda nebo naopak miluje mučedníky, protože nechápu proč pořád útočí na jeho psychiku. #5620 anndy: myslím, že je to přesně jak píšeš, Amara je v „nebíčku“ a Silas jí prošel, jak vykřikla, protože šel na druhou stranu :D
koukala jsem na promo k dalšímu dílu a vypadá to,že se to konečně rozjede :) vypadá moc dobře :) jen chudák Bonnie…tuhle postavu jsem nemusela,ale fakt jí to nezávidím co jí čeká :(
Možná se mýlím, ale neměla by Bonnie a vlastně i Jeremy vědět, že musí projít kotvou na druhou stranu? vždyť oba už na druhý straně byli a oba skrz Amaru muselu projít nebo ne? :) jinak teda bylo super sledovat, jak Nina hraje ty tři a každá je opravdu jiná :)
#5632 TNoty #5633 blacken#5631 MártyMája: to máš asi pravdu :) vypadá to,že tohle jim uniklo…a nebo nečekali,že to někoho napadne :D
#5631 MártyMája: Tak já si myslela, že to prostě zapomenou – jako Matt zapomněl, že mluvil na druhý straně s Bonnie…
#5634 Nemesis23#5633 blacken: já to taky brala tak, že to zapomněli…jenže když nad tím tak přemýšlím,tak matt to zapomněl když znovu obživl,tak to by tak mohlo být u jerra…ale bonie je vlastně prakticky pořád zároveň mrtvá a když z ní dělali kotvu,tak byla duch…takže nemohla nic zapometout :-/ no ale neřešim…v tom seriálu už bylo takových nelogických věcí,že to prostě ignoruju a jedu dál :-)
#5639 blacken#5613 TNoty: Tuhle scénku taky miluju :) A ten mokrý Damon… :D
A teď k dílu… Ani nevím, jak to uteklo, pořád se něco dělo a to se mi líbí. Souhlasím s tím, že Silas na té zastávce byl hodně vtipný, takový humor mám ráda, něco jako Damon na začátku :) A taky musím se Silasem souhlasit, jak řekl Stefanovi, že on trpěl 2000 let a Stefan jenom 3 měsíce a už mu z toho drbe, něco na tom bude :D Zrovna, když mě Silas začal bavit, tak ho zapíchnou :/ Jinak komentovat Ninu a její herecký výkon, to už snad nemá ani smysl, mohla by tam hrát polovinu postav sama a vůbec by mi to nepřišlo divné :D :D :D Slzy v očích jsem měla, když se Bonnie a Jer loučili, normálně mě dojali. A Tessa nezklamala – vesmír ať si trhne :D A co teď ten vesmír bude dělat, když jsou Silas a Amara nadobro od sebe…
jsem zvědavá jak vyřeší otázku „kterýho bratra doopravdy milovala Kat“, jak se teď šíří netem. Podle všeho by to měl být stef, ale když je to tak jasný proč by to měla být záhada? takže se třeba ukáže, že ve „vesmírných dvojnících“ už to neklaplo dávno
#5638 Goodies#5637 anndy: Proč záhada? Vždyť několikrát řekla, že Stefana.
#5640 anndyFakt mě štve, že v okamžiku, kdy byl Silas docela vtipnej, tak ho nechaj tak snadno umřít – největší možný zlo ze všech zel pak bídně padne v lese… To jak to Stefan parádně málem pohnojil, to bylo taky na pěst. Vůbec je zase na zabití. Jak neměl paměť, tak jsem si i vybavovala, proč byl moje celkem oblíbená postava… v první řadě. Ale s pamětí se mu zřejmě vrátila i labilita. To, že Bonnie žije mi radost neudělalo. To, že bude každou chvíli vyvádět kvůli průchodu nějakého nebožtíka už vůbec ne…
#5641 anndy #5642 kllenka #5648 Nemesis23#5634 Nemesis23: A není možný, že prochází kotvou jen smrtelníci? Takže by to Bonnie nevnímala? Sice by to pak nevysvětlovalo, jestli Amara křičela při průchodu Silase… ale je fakt, že těch nelogičností je tam tolik, že už se to fakt ztratí :-D
nevidělas články na netu, že se má v příštích dílech ukázat, koho Kat doopravdy milovala – proto můj příspěvek#5638 Goodies:
#5645 Goodies