Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
No je pravda, že to by mu asi hráblo jak Amaře, kdyby viděl všechny duchy… :D
já jsem to pochopila tak, že poukazovala na poutníky, proto o nich tolik věděla, a jen jsem nepochopila z které strany ten děda byl :-)#5699 Ivčí:
#5707 TNotychudák Klaus .-)
https://www.facebook.com/photo.php?…
spekulace o novým velkým zlu
http://www.wetpaint.com/…on-5-big-bad
#5705 Goodies#5704 anndy: Uměl by to někdo přeložit? :)
#5706 anndyjo, google a zbytek jsem si domyslela#5705 Goodies:
#5702 anndy: já to pochopila tak,že poutník byl Kat ote…vždyť to řekla docela srozumitelně podle mě..otočila se na Nadiu a řekla tvůj děda…
#5709 anndyTak jsem konečně dokoukala nejnovější epizodu… a musím říct, že Damon je vážně chudák, zažít to 2× no uvidíme, doufám, že ho brzo najdou. Mimochodem si začínám myslet, že Plecka ty Salvatory nemá ráda, pořád jim chystá nějáký nástrahy (vim jinak by to asi byla nuda :D) Jinak s tou češtinou jste měli pravdu jsou to amatéři, když už tam rvu češtinu a Prahu, tak se aspoň snažim, aby to bylo doopravdy česky, vážně to znělo spíš jako ruština, možná bysme je na to měli upozornit :D Jinak Jesseho je mi tak nějak líto, protože Wes je sr..č a v podstatě z něj vytvořil novýho Mikaela (nebo jak se to píše) :D no a pak je tu Car a její kázání vůči El, no mě Car nevadí, ale pravda je ta, že si mohla odpustit ty moralistický kecy, ale ona je tam prostě Stelenačka. Musím dokonce i uznat, že bejt El, tak Car něco pěknýho povim ohledně jejich vztahů – no tak jak jste tu psali :D To Bon je v tomhle normální, protože prostě jen chce, aby El byla šťastná. A tím jsem se dostala k Bonnie, v tomhle díle se mi líbila, sice je chudák, no ale zas na druhou stranu konečně je s Jerem (jsem beznadějná :D). A na konec jsem si samozřejmě nechala Kat a Stefa a chci říct, že oni společně se mi v tomhle díle dost líbili :D vlastně se mi Kat v téhle sérii líbí za celou dobu asi nejvíc :D
to jsem pochopila, jenže přece má dva dědky :-D a když mluvila o svým otci, tak jen že byl statkář nebo co, ale jestli byl i „čaroděj“, tak to by byl mazec, ale tím pádem se mohl před Klausem nějak bránit, no nebo spíš se o to pokusit.#5707 TNoty:
#5710 Nemesis23 #5713 blacken#5709 anndy: já to brala automaticky že je to o dědovi z katiný strany, protože se to celý neslo v tom kontextu, že to katin otec jí vyrval dítě z náručí…a že byl prostě zlej no…
#5711 anndyje to možný, ale radši bych, aby to byl ten druhej a aby nám konečně řekli, kdo je otec – třeba ještě žije :-D#5710 Nemesis23:
právě koupám na cinemu na opakování posledního dílu 2. řady, Jak na konci Klaus říká stefovi – jsem na světě dlouho, málo co mě překvapí.....jo to chlapec ještě neznal Car, ta nad tím několikrát vyhrála :-) když koukám na ty starší díly, dost se nasměju
#5709 anndy: No, ale tak ona byla přece daleko od rodiny, když poznala Klause… A tak jí děda ani pomáhat nemohl – i kdyby dejme tomu chtěl. A pak se z ní při útěku stala upírka… a to by asi chytla kůl do srdce taky…?
#5714 anndynemyslela jsem, že by jí mohl pomoct, ale že se jako čaroděj mohl nějak před Klausem bránit, když je přišel zmasakrovat.#5713 blacken:
#5715 Dadlaaa#5714 anndy: no ale vždyť mi vlastně nevíme co všechno ty poutníci umí ne?? Silas a Tessa sice byli poutníci, ale byli nějáký lepší…takže těžko říct jestli se mohl před Klausem vůbec něják bránit…
#5716 Dadlaaa #5717 anndy#5715 Dadlaaa: ježiš mám tam hrubku :( sorry samozřejmě MY. Ještě jsem vám chtěla říct mimo téma TVD, jestli máte rádi upíří filmy doporučuju NECHODIT na BYZANTIUM – Upíří příběh, jakože to je hodně velkááá sra..ka!!! :D
no právě, moc o nich nevíme, takže by to chtělo víc info, když už je tam zavlekli. A ten gregor (fakt typický český jméno :-D uměl odolat vlivu silase, takže asi nebyli úplně bezmocní. ale jasně, že klaus je dost jiná kategorie :-)#5715 Dadlaaa:
opět trocha humoru na zkrácení čekání
http://www.youtube.com/watch?…
#5742 osvalsimtáák já letím jako blázen domů…natěšená na novej díl a zjistím,že je tenhle týden pauza :( ach jo…já to snad obrečím :D
#5726 Nemesis23tohle je vtipný :) https://www.facebook.com/photo.php?…
#5727 Nemesis23