Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

TNoty

#5780 Goodies: v klidu :) já jsem to pochopila tak,že to myslela jako ironii,že do Stefíka nebude Car rejt kvůli Kat… jako třeba…cože? Carolin,že by moralizovala..to určitě néé nebuďte blázni :) tak nějak :)

#5782 Goodies #5783 Vampires are sexy
9.12.2013 | 20:48:36
Goodies

#5781 TNoty: Ježíš, já vůbec neřeším tohle, ani nic co psala ohledně Caroline. Tu první reakci jsem nepochopila, co tím vůbec myslí a na co mi odpovídá, ale teď mluvím o tom, jak tu pořád někdo píše o Kath a Stefanovi, jaká je mezi nimi chemie a kdesi cosi, tak jen vysvětluju, že mě prostě spolu nic neříkají no, a navíc jsem taky psala, že si počkám jak to bude, a Kat bych štěstí přála. Ale nemusí mi tu hned někdo psát, že nechápe, jak se mi nemůžou líbit… Já snad někoho přesvědčuju, aby se mu líbila Delena, když tu padlo už hodně názorů, že je teď nebaví, protože už tam není to napětí?

#5784 Vampires are sexy #5789 TNoty
9.12.2013 | 21:03:53
Vampires are sexy

#5781 TNoty: Přesně tak to bylo myšleno :D

9.12.2013 | 23:02:56
Vampires are sexy

#5782 Goodies: Ale já ti to nevnucuji, vždyť to ani nebylo adresováno tobě, nesmíš si vše brát tak osobně, svět se tu netočí jen kolem tebe :), to video tu bylo pro ty co sem jim Steferine líbila a ta poznámka, to byla jen štiplavá poznámka, ale nic co mělo zvednout vlny, netušila jsem, že jsou tady pravidla zakazující trochu zdravého vtipu :D A nehodlám se podle nich řídit, prostě vzhledem k tomu, že to není diskuse jen ve dvou, není vše pro tebe. Dobře ?? Doufám, žes pochopila. Protože fakt jsem nečekala takovou reakci na svůj krátký komentář :D a jedno video.

#5788 Goodies
9.12.2013 | 23:09:03
Vampires are sexy

#5785 Vampires are sexy: OMG to je něco co tu nemělo být a prosím nedívejte se na to nejen že to není mé ale navíc je to soukromé překlikla jsem se ani jsem sen nic dát nechtěla sakra doufám, že teď neporuším nějaký zákon osobního vlastnictví. Rada na závěr nikdy nekopírujte jen tak URl fotek na FB zvlášť ne těch vašich

9.12.2013 | 23:25:12
Vampires are sexy

#5785 Vampires are sexy: Kdyby něco nejsem ani jedna a ani jeden :D Omlouvám se a štve mne to no stalo se nejde vrátit spět :D

9.12.2013 | 23:29:08
Goodies

#5784 Vampires are sexy: No jistě, reaguju na tvé komentáře proto, že si myslím, že se všechno točí kolem mě, ne proto, že jsme spolu zrovna diskutovaly… Ten první komentář jsem opravdu nepochopila, protože jsem ani nevěděla, na co v mém příspěvku vlastně reaguješ. A na ten další snad můžu zareagovat, když se to prolínalo s naší diskuzí, ne? Myslím, že ti v ničem nebráním a nic tak hrozného jsem nenapsala. Až se budu chtít hádat, tak to poznáš, ale myslím, že jsme se jen nepochopily… A nemusí tady být tolik příspěvků o ničem… Ten předchozí jsem jen vysvětlovala TNoty, taky nebyl pro tebe ;)

9.12.2013 | 23:38:44
TNoty

#5782 Goodies: dobrá dobrá :) už mlčím :)

#5792 Goodies
10.12.2013 | 9:33:34
anndy

pokud ji Damon bude chtít mrtvou, tak asi ne pro nic za nic – pokud víš bližší info, tak prosím napiš do spoilerů#5773 Vampires are sexy:

#5798 Vampires are sexy
10.12.2013 | 12:48:08
anndy

tenhle obrázek mi mluví z duše, konečně by jí měli najít chlapa (ikdyž ho předem lituju)

https://www.facebook.com/photo.php?…

#5793 Goodies #5794 TNoty #5799 Vampires are sexy
10.12.2013 | 12:56:10
Goodies

#5789 TNoty: To nemusíš ;)

10.12.2013 | 13:07:43
Goodies

#5791 anndy: To jo, je jak nějaká stará panna, co ostatním závidí, že si užívají :D

10.12.2013 | 13:08:44
TNoty

#5791 anndy: no jo,Salvatorovi kluci došli :)

#5795 ksandinka
10.12.2013 | 13:43:36
10.12.2013 | 15:49:42
Wolfka123

Počujte, všimla som si takú blbosť v poslednom dieli :-D … všimli ste si, že v prvej polke časti keď sú scény Damona a Eleny v tých celách tak ležia oproti sebe a aj sa držia za ruky a pozerajú si do očí.. a potom od druhej polky vidno, že je medzi nimi murovaná stena :-D taký detail? :-D ja viem, že to je odveci, ale či sa to zdá len mne alebo nie :-D

#5797 Vampires are sexy
10.12.2013 | 19:19:10
Vampires are sexy

#5796 Wolfka123: Ty jo :Dd tak to po pravdě vůbec netuším, ale nebylo tam nějaké to zamřížované okýnko mezi těma celama jak si tam Enzo a Damon předávali tu krev ale fakt netuším možná to opravdu byla chyba chyba :D :D

10.12.2013 | 19:51:15
Vampires are sexy

#5790 anndy: No právě že nevím zkusím nají ten spoiler a napíšu odkaz jo :D :D doufám

10.12.2013 | 19:52:21
Vampires are sexy

#5791 anndy: Klaus si ji asi neodveze na bílem koni :D možná by ji to prospělo a všem v MF

10.12.2013 | 19:54:28

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama