Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5800 Vampires are sexy: Nic víc tam není, jen že Elena, Stefan a Damon budou chtít každý jinak vyřešit Problém Katherine a že Damon ji bude chtít vidět mrtvou nioc víc ale tak je to k 100 dílu za přečtení to stojí :)
#5800 Vampires are sexy: tohle bych dala radši do spoilerů…tam se o tom můžeme i bavit… :)
#5803 Vampires are sexy#5802 TNoty: Pravda :( tak já to tam dám taky :D :D
#5804 Wolfka123#5803 Vampires are sexy: asi chyba, pretože v jednej scénke sa držia za ruky cez mreže a pozerajú priamo na seba a v druhej scéne keď jej hovorí ako tam Enza nechal, tak sedia k sebe chrbtom a opierajú sa o múr medzi tými celami .. a potom keď Damona postrelia tak už opäť naňho Elena pozerá priamo :-D .. tak ja len tak náhodou či si to ešte niekto všimol :-D sranda
#5805 Vampires are sexy#5804 Wolfka123: Stává se i u lepších seriálů (i když já lepší neznám :D :D :D :D )
#5806 Wolfka123#5805 Vampires are sexy: jj veď to je jasné :-) sem tam sa chybička nájde, kým to nie je nič podstatné, ako napr, príbeh so Silasom, ktorý akosi nikto doteraz nechápe :-D
Tak tenhle díl mě docela bavil, dokonce se po dlouhé době těším na další… linka s Elenou a Damonem super, žádná Bonnie s Jerem, super… Katrin mám ráda, ke Stefanovi by se mi hodila (i když by to trochu ukazovalo, že Stefan neví, co chce). Ale Caroline by už mohl někdo odpravit. Byla fakt otravná – celou terapii vymyslela Kat a vůbec bych Caroline poslala někam – třeba za Klausem.
#5808 Goodies#5807 blacken: Souhlasím s tebou ohledně Caroline:D Vůbec je tam teď nějak navíc, jak tam nemá žádného chlapa a jenom blbě pindá… Příjde mi, že hrozně moc přehrává poslední dobou… A na její hlas a ksichty jsem už vážně alergická :/
Na kdy vychází ta stá epizoda???
#5810 Vampires are sexy#5809 Goodies: myslím že až po Vánocích :( :( :( :( :(
Je to trápne… Dúfam Že Damon zomrie ako v knihe :v ^_^.
#5814 GoodiesJe to trápne… Dúfam Že Damon zomrie ako v knihe :v ^_^.
Je to trápne… Dúfam Že Damon zomrie ako v knihe :v ^_^.
#5811 emese: Určitě neumře, to by ten seriál mohli zabalit :*
#5815 emese #5816 emese #5817 emese #5818 emese #5819 emese #5820 emese#5814 Goodies: Ja to hovorím len preto lebo ho nemám rada a je trápny…nechápem to že ako môže byť idol dievčat -_- . Idoly dievčat by mali byť chalani ako Harry Styles (netvrdím že je môj idol…). Ale 30 ročný chlap?! To môžem rovno vísť von a kričať že môj tatko je idol dievčat!!!! Ale toto je choré…a úbohé keď sú 12 ročné baby do 30 ročného chlapa s ktorým by sa nestretli ani za 1000 rokov !!!!
#5823 Goodies #5824 TNoty#5814 Goodies: Ja to hovorím len preto lebo ho nemám rada a je trápny…nechápem to že ako môže byť idol dievčat -_- . Idoly dievčat by mali byť chalani ako Harry Styles (netvrdím že je môj idol…). Ale 30 ročný chlap?! To môžem rovno vísť von a kričať že môj tatko je idol dievčat!!!! Ale toto je choré…a úbohé keď sú 12 ročné baby do 30 ročného chlapa s ktorým by sa nestretli ani za 1000 rokov !!!!
#5814 Goodies: Ja to hovorím len preto lebo ho nemám rada a je trápny…nechápem to že ako môže byť idol dievčat -_- . Idoly dievčat by mali byť chalani ako Harry Styles (netvrdím že je môj idol…). Ale 30 ročný chlap?! To môžem rovno vísť von a kričať že môj tatko je idol dievčat!!!! Ale toto je choré…a úbohé keď sú 12 ročné baby do 30 ročného chlapa s ktorým by sa nestretli ani za 1000 rokov !!!!
#5814 Goodies: Ja to hovorím len preto lebo ho nemám rada a je trápny…nechápem to že ako môže byť idol dievčat -_- . Idoly dievčat by mali byť chalani ako Harry Styles (netvrdím že je môj idol…). Ale 30 ročný chlap?! To môžem rovno vísť von a kričať že môj tatko je idol dievčat!!!! Ale toto je choré…a úbohé keď sú 12 ročné baby do 30 ročného chlapa s ktorým by sa nestretli ani za 1000 rokov !!!!