Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5840 KlÁrA2991: já teda chování Eleny dost chápala…a to jsem tady i psala…jak zabila Jessyho,udělala bych úplně to samé abych zachránila člověka kterého miluju a hlavně jak byla Carolin chytrá,že mu chtěli pomoct…stejnak by to nešlo když byl závislí na krvi upírů…možná by Car nakonec vysál a byl by od ní pokoj :) takže si také myslím,že se zase tak moc nezměnila…a souhlasím s tebou :) asi ve všem :)
#5840 KlÁrA2991: Naprosto s tebou souhlasím! Napsala jsi to absolutně výstižně ;)
Jinak k dílu… Holky já už vážně nevím, co si o tom všem mám myslet… To s tím Damonem mi tam prostě nezapadá… Proč z něho dělají takové monstrum? Co tím vším Plecka sleduje??? Zase z něj dělají nejhoršího :/ A jak Stefan zachránil Elenu, tak jsem si jenom říkala, super, to nemůžete vymyslet něco nového??? Když byla se Stefanem, tak ji ze všeho zachraňoval Damon, a teď se to zas otočí, jo? Omg, chtělo by to fakt už něco nového a ne se pořád motat v kruhu!!!
#5844 KlÁrA2991#5843 Goodies: Mít TVD lepší scénáristy, než tuhle bandu amatérů s Pleckou v čele, tak se nám to možná i splní. :-D Děj má už několik řad tolik děr a nesrovnalostí… radši neřešit, nebo mi z toho exploduje hlava. Taky se mi nelíbí jak se snaží z Damona opět dělat toho nejhoršího. Hlavně doufám, že v příštím díle nebude Caroline rýpat do Eleny ve stylu „já ti to říkala“. V posledních dílech mi řádně pila krev :-D Ona sice vždycky byla otravná, ale… vyjma první řady, to bylo spíš takové úsměvné. Teď v páté řadě mě ovšem POUZE vytáčela.
#5845 Goodies#5844 KlÁrA2991: Caroline ať si trhne brkem :D Náplní jejího života je kafrat do života ostatním, protože sama žádný delší dobu nemá, furt na někoho a na něco čeká, tak tímhle zabíjí zřejmě čas :D A ještě to bude omlouvat tím, že je kamarádka. No díky pěkně za takovou slípku nechápavou…
#5847 KlÁrA2991OOOOOO ne to bylo to co jsem nechtěla, aby se Delena rozešla (i když mne těší, že to tentokrát nebyla Elena) a ta scéna jak tam Stefan zachraňuje Elenu hrůza směřuje to tam kam nechci, jediné co mne uklidňuje je trailer na poslední díl, kde je Stefan s tou lepší dvojnicí :D ale bohužel u její smrtelné postele. To mne tak štve, jinak vůbec jsem nečekala, že se může stát něco takového „Damon dá kopačky Eleně“ ?? WTF !!! Ale jinak díl pěkný a Katherine se Stefan skvělí, jako obvykle.
#5848 anndy#5845 Goodies: Přesně :-D Pak se není čemu divit, že Elena si je mnohem bližší s Bonnie… a naopak. Bonnie taky Damona nemá moc ráda, ale když viděla jak je s ním Elena šťastná, nechala si svůj názor pro sebe. To Caroline o tom musela kecat pořád a před každým. Dokonce i před Stefanem, což mi vůči němu nepřišlo zrovna ohleduplné. Hlavně že pořád tvrdí jaká je jeho velká kamarádka. Taky jsem zvědavá, jestli se vyjádří k tomu, že se Stefan vyspal s Katherine. Což mi připomnělo… Damonova reakce byla k nezaplacení :-D
#5848 anndy #5849 Goodiessouhlasím, se vším :-)#5847 KlÁrA2991:
podle těch tří spoilerů cos sem dávala, se fakt může stát to přehození těl, ale bojím se toho, koho by vybrali pro Kat.
#5850 Goodies #5860 Vampires are sexy#5846 Vampires are sexy:
#5847 KlÁrA2991: Ježíííš, jak se zatřepal, když mu řekla, že spala se Stefanem :D :D :D Bylo po mně :D
#5848 anndy: Teda holky, nevím jak vy… Ale to bych Kat raději viděla mrtvou, než v jiném těle… To už by absolutně nebylo ono :/
myslím,že Kat neumře!
#5854 GoodiesTak už jsem i já shlédla 10. epizodu, líbila se mi, jediný co tak něják nemůžu přejít, je to, že z Damona dělaj monstrum…jak jsem nedávno říkala Stef, když byl ripper nejspíš zabil více lidí než Damon, ale to omlouvaj tim, že je závislák…rozchod Deleny jsem opravdu nečekala, hlavně tedy ne ze strany Damona. Tak uvidíme, jak to bude pokračovat…každopádně doufám, že Aaron nebodne tu injekci třeba Damonovi. Jo a mimo tenhle díl…27.12. začíná na Nova cinema 4. série :D
#5853 TNoty#5852 Dadlaaa: bude i 4 série joo? teda,to se nova rozjela :)
#5855 Dadlaaa#5851 TNoty: Tak ji dají do těla někoho jiného a to se mi teda vůbec nelíbí. Umíš si představit, že ji bude hrát někdo jiný? Já vůbec teda :/
#5857 TNoty #5859 Dadlaaa#5853 TNoty: jj bude :D
poslední díl…popravdě jsem ještě předtím,než jsem se na něj koukla,dozvěděla že se Damon s Elenou rozejde a musela jsem se hodně přemáhat abych si ho pustila…TNoty-úplně stejnej názor mám taky,nechápu proč je Damon zase nejhorší,psychopat a podobně,zajímalo by mě,jak zase na tohle přišli…
#5858 Vampires are sexy#5840 KlÁrA2991: neasi,Stefan zase za nejlepšího,při tom co řekl Aronovi jsem taky kroutila hlavou,jasně,on je zase andílek,i když má na svědomí mnohem víc lidí!!! Elean mě taky překvapila,že ho neosuzovala,toho jsem se bála nejvíc…a to že se rozešli,to snad ani nemohli myslet vážně!!!Co to jako bylo za rozchod???Když už,čekala jsem něco epickýho,na co jen tak nezpomenu…ale tohle??Bejt na místě Eleny,tak chytnu nějbližší věc,přetáhnu ho po hlavě a dokola mu budu opakovat,že to není pravda!!Ach jo…snad to není definitivní,jestli se vrátí Stelena…bože,to asi nerozdejchám :-( :-( fakt mě zklamali…Člověk čeká na Delenu 3 řady,než se teda jako něco začne dít,ve 4. řadě je dají dokupy a pár dílů a hnedka rozchod… :-( :-(
#5854 Goodies: taky bych jí nechala umřit…už tam udělala dost…a co teďka? bude zní hodná holčička která bude lest do prdele Stefíkovi..no to bude zábava :)
#5856 Kali: No jo smůla :D zdá že žádná skupina fans není věčně spokojena podívej se na mne já čekám od druhé série na Steferine a teď to vypadá na defilitvní konec jedné z postav vysněného páru což je horší trochu :D
#5854 Goodies: jak už jsem psala u proma, nedokážu si představit, že by někdo zvládnul napodobit Niny výrazy pro Kat…to prostě nikdo nedá a i kdyby tak to budu furt srovnávat…zajímalo by mě, kdo by to jako měl bejt, aby se s ní dělil o tělo a to jako dobrovolně? to by pak ta osoba byla jako schízák? Radši se do toho nepouštět :D
#5848 anndy: No já se bojím, zvlášť po spoileru říkající že se vztah Eleny a Katherine zkomplikuje ještě víc, že se spojí v jednom těle a to bude no jedním slovem „ŠPATNÉ“
#5861 Goodies