Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

Nemesis23

jo a ještě sem chtěla napsat, že mě velmi potěšilo, že z aarona neudělali nějakýho elenina dávno ztraceného „nevlastního“ bratra (rozuměte levobočka jejího mrtvého nevlastního otce), jelikož sem měla podezření, že z toho něco takového vyleze a děsila sem se toho…to už by bylo moc…takže spojení že její otec jen spolupracoval s jeho „strýcem“ je pro mě ok… jenom mě na začátku zápletky přišlo divné, že elena našla v telefonu té mrtvé spolubydlící fotku otce s ní, která vypadala celkem nedávná. to ve mě hrklo,že z toho vyleze že snad dokonce její otec není mrtvý a to už by bylo MOC,MOC.

#5762 Dadlaaa
8.12.2013 | 20:39:42
Dadlaaa

#5761 Nemesis23: to máš pravdu s tou fotkou, doufám, že z toho nakonec nevyleze, že vlastně žije. Otázkou je, jakej upír to vlastně Megan zabil…že by Enzo??ale to se mi zdá divný…no možná se o Elenině „tátovi“ dozvíme něco v příštím díle…byl Grayson ne??

8.12.2013 | 21:44:01
Goodies

Jéééj, konečně dostal prostor i Damon v tomhle díle, ale celkem mě nas…, že z něj zase dělají bezcitného vraha :/ To, že ty Wit-něco:D vraždí do teď… to si mohli odpustit, ne? Jasně, že bude Elena min. naštvaná, když vraždí desítky let lidi, kteří s ním v podstatě nemají nic společného… Elena není zrovna z těch, co jsou pro pomstu. Na jednu stravu se mi líbí, že je to pořád ten Damon, který si jede to svoje :D Ale bojím se, že s takovou mi skončí Delena :( A já nechci, aby byl Damon opět sám a nešťastný :(

9.12.2013 | 0:05:54
Goodies

Vážně nemůžu pochopit, proč když jsme na Delenu čekali tolik řad, proč to teď musejí tak srát! Dají nám pár dílů, kdy jsou spolu a pak tohle… Z Damona udělají masového vraha. Asi proto, aby ospravedlnili Carolinino blbé pindání, které se táhne už ze čtvrté řady, jinak si to neumím vysvětlit :/ Tak celé řady ukazují, jak je Damon lepší, než jak se všem prezentuje, jak to všechno špatné, co dělá, dělá pro „lepší věc“ a pak si na něj vymyslí tuhle podpásovku??? Tak já už tomu vážně nerozumím!

#5765 Dadlaaa #5766 anndy
9.12.2013 | 0:35:18
Dadlaaa

#5764 Goodies: já osobně to takhle vůbec nevidím, podle mě je dobře,že je pořád tak nějak nevyspytatelný,je zajímavý, že Damon zabil míň lidí než Stef a stejně je pořád Bad boy, mě přišel absolutně rozkošnej, když El vyprávěl svůj příběh.Osobně si myslím,že je zabíjí „pro vyšší věc“ vždyť rodina Whitmoru dělá pokusy na upírech celé generace, a po 5 letech týrání se mu vůbec nedivím :-D

#5766 anndy #5768 Goodies
9.12.2013 | 8:13:05
anndy

souhlasím, problém u Eleny bude v tom, že zabíjel lidi i když byl s ní, a navíc třeba i ty, kteří to Augustinským spolku nevěděli. Doufám, že když už nám tak kazí delenu, že to bude Damon, kdo elenu zachrání. Chudák Enzo, tolik let pokusů, a možná už je z něj pojídač upírů, třeba to už Wes vyzkoušel i na něm. Z Damona zase udělali největšího sviňáka, Nevím proč jsou všichni tak nadšení z toho mezi Kat a Stefem, vůbec se k sobě nehodí. a jestli fakt Stef přeskočí na Kat, tak to bude dost trapný po těch všech kecech, jak ji nikdy nemiloval a bla bla bla. Kat je mi líto, protože to asi myslí vážně.a třeba právě tohle zavře Car hubu a bude se starat o svůj život (ikdyž vlastně žádný nevede)#5764 Goodies:
#5765 Dadlaaa:

jinak – ta holka co „pozorovala“ Enza byla Meggie? a ta co ju kousl upír taky? to by byl gól, kdyby to pořád byla ta samá, i podle té fotky s Grasonem

#5767 ksandinka #5770 Goodies
9.12.2013 | 12:06:26
ksandinka

#5766 anndy: Nepřijde mi, že by z Damona udělali sviňáka, ale věřím že jeho chování Elena jen tak nezkousne. Já se třeba nedivím, proč jsou všichni, tak nadšení… je mezi nimi krásná chemie. Což teda v 5 sérii naprosto chybí, spojením Damona a Eleny se toto napětí mezi nimi vytratilo, věřím že se na tom podepsal i ten jejich rozchod. Stefan Kath miloval, protože kdyby ne, tak by se nikdy nezamiloval do Eleny.. nebo spíš nikdy by si jí ani nevšiml :D Nesmíš být tak proti němu zaujatá… všechno se nebude točit jenom kolem Deleny a díky bohu za to.

#5772 anndy
9.12.2013 | 12:38:53
Goodies

#5765 Dadlaaa: To jo, mně se ten díl právě líbil a hlavně Damon mě takhle baví, ale je mi naprosto jasné, že to Elena jenom tak nezkousne a že hned co dali Delenu dohromady, to půjde podle mě zase rychle do kopru a to mě štve :/

#5771 ksandinka
9.12.2013 | 14:03:16
TNoty

díl docela dobrej…podle mě Stefík řekne Kat,že to byl jen úlet :) nebo myslíte,že se to bude dál vyvíjet? já myslím,že néé…to bude to samé jako s Rebekhou…

9.12.2013 | 14:03:17
Goodies

#5766 anndy: No, taky jsem zvědavá na to, jestli ta užvaněná kravka bude takhle hustit do Stefana kvůli Katherine jako hustí do Eleny kvůli Damona. Jinak ze Stefana a Kat taky nejsem tak nadšená jako ostatní, ale třeba to bude ještě zajimavé :) Přirozeně, že co se týká Stefana mě nebude nikdy tak brát jako to, co se týká Damona… Ale na druhou stranu mám ráda Kat a té bych přála konečně nějakou lásku, tak uvidíme, jak to bude dál…

#5772 anndy #5774 Vampires are sexy
9.12.2013 | 14:09:32
ksandinka

#5768 Goodies: Já si myslím, že tohle je nerozdělí. Elena zase bude dělat hrozně důležitou a zraněnou, ale konec Deleny bych vážně ještě nečekala.

9.12.2013 | 14:37:39
anndy

všechno točit kolem deleny? v téhle sérii se zatím vše točilo okolo stefana/silase a byla to dost nuda. já prostě žádnou chemii nevidím, Nina to sice hraje skvěla ale tím to taky končí. No nevím, ale jestli jsi tím chtěla říct, že ta „pravá láska“ stelena byla vlastně jen náplast za lásku ke kat, tak pro ne. ale to byla stefova slova, že Kat nikdy nemilovat.Zaujatá proti stefanovi fakt nejsem, jen bych mu přála novou lásku a novu story a jen oprašování starých zmatků.#5767 ksandinka:

přesně
#5770 Goodies:

9.12.2013 | 14:37:39
Vampires are sexy

anndy Asi by sis měla zhlédnout TVD znovu, Stefan sice tvrdil, že Kat nikdy nemiloval, že to byla vynucená láska, ale Katherine mu poté ukázala, že to tak nebylo, neříkám Elenu určitě miloval více, ale ta ho zničila, je sice chválihodné, že mu přeješ nové story,ale Katherine si taky zaslouží šanci, možná že se teď bude Stefan cukat, ale vzhlede ke spoilerům myslím, že je to tak 50 na 50 :D Jediné co víme jistě je, že Kat bude žít v 100. dílu, a že ji Damon bude chtít mrtvou, za což by si zasloužil vypíchnout očička :D

#5790 anndy
9.12.2013 | 18:01:43
Vampires are sexy

#5770 Goodies: To je jasné, že ne jste blázni :D Možná jen prvních pět minut co sejdou ze schodů :D

#5775 Goodies
9.12.2013 | 18:03:55
Goodies

#5774 Vampires are sexy: Nechápu, na co reaguješ…

#5777 Vampires are sexy
9.12.2013 | 18:09:53
Vampires are sexy

No podívejte se jak někdo může říct že se ti dva k sobě nehodí jsou tak skvělí

http://www.youtube.com/watch?…

I kdyby to byla jen jednorázovka, tak byla skvělá :D

#5778 Goodies
9.12.2013 | 18:10:24
Vampires are sexy

#5775 Goodies: Tak na všechno a pokud myslíš ten konkrétně zaměřený na tvůj koment tak přeci na první věty „No, taky jsem zvědavá na to, jestli ta užvaněná kravka bude takhle hustit do Stefana kvůli Katherine jako hustí do Eleny kvůli Damona.“

9.12.2013 | 18:11:47
Goodies

#5776 Vampires are sexy: Já jsem v tom příspěvku, cos okomentovala napsala jenom to, že mě ti dva tak neberou a hlavně pro to, že víc mě vždycky bude zajímat, co se děje kolem Damona, takže nechápu, na cos přesně reagovala, a co mělo znamenat to, že nejsme blázni? Snad reaguj na to, co píšu ne? Jinak je mi jedno, jestli se k sobě hodí nebo ne, nemusíš mi vnucovat nějaká videa. Ano, chci aby Katherine byla šťastná a proto mě zajímá, jak to s nimi bude pokračovat. Ale Stefan je mi prostě fuk.

#5779 Vampires are sexy
9.12.2013 | 18:16:38
Vampires are sexy

#5778 Goodies: Klid jo fakt na mne nemusíš hned vyjet, já mám také právo napsat svůj názor stačí si přečíst svůj příspěvek. Pokud vím psala si v první větě ,kterou jsem tam čistě náhodou citovala "" že jsi zvědavá jestli bude Car hustit do Steferine jako do Delena. a na to jsem odpověděla chápeš fakt nejsem zviklá, že někdo na vyšiluje kvůli vtipné a výstižné odpovědi. Já reaguji na to co píšeš !!!!

#5780 Goodies
9.12.2013 | 18:23:35
Goodies

#5779 Vampires are sexy: Nevyšiluju, ale vadí mi, když do mě někdo hustí kvůli tomu, že napíšu, že mě Stefan s Kat neberou. A co jako? Někoho to zajímá, někomu jsou putna… Já zas třeba nechápu, jak někoho nemůže bavit Delena a vnucuju ti to? Ne.

#5781 TNoty
9.12.2013 | 18:28:44

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama