Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5739 anndy: budou vánoce tak ta pauza rychle uteče… :)
#5743 anndy#5718 anndy: Tak ten začátek s caroline byl opravdu skvělý :-D
to sice jo, ale mohli počkat ještě o týden dýl, ikdyž chápu, že ten 100. díl chtějí mít speciální. Zato proč TO musí čekat tak dlouho fakt nechápu. ještě že na vánoce budou pohádky :-D#5741 TNoty:
díky :-) na té stránce je, že uvidíme někoho, koho jsme dlouho neviděli, máte nějaký nápad, kdo by to mohl být? už se těším na ten 100. díl, v něm má být Klaus :-)#5740 ksandinka:
#5738 anndy: No nie nepozeram TO a kedže je to iný seriál (skoro), tak to mohli spomenúť aspoň vo VD teraz uz vobec sa nebudu povodny upiry objavovat vo VD?
#5749 anndy:-D http://fc02.deviantart.net/…-d31r0q6.jpg
Teď koukám na Cinemu na 3×7, tenhle díl se mi líbí, je docela vtipný, jak El říká Anně, že Jer má před sebou celý život, a že ho drží zpátky…tak co potom Bon? a ještě jsem dneska znovu viděla 3×13 (pomalu si sjíždim 3. sérii abych o Vánocích měla co dělat :D) tam teda bylo vysvětleno to pokrevní pouto s Klausem, ale stejně si teda nejsem jistá…takže původní Petrova je jako původní čarodějka a původní upíři, takže před nimi samozřejmě mohlo něco být ne??
#5748 anndypůvodní čarodějka je matka originálů – Esther, použila krev Tatii na „výrobu“ prvních úpírů, a původně jsem si mysleli, že to byla první dvojnice. a po týhle sérii víme nebo aspoň tušíme, jak to s těma slavnýma dvojníkama je. s tou původní čarodějkou je to asi nedořešený, takže mohla být první „čarodějka“ a před ní byli asi jen poutníci#5747 Dadlaaa:
#5750 Dadlaaamyslím, že to bylo v prvním díle TVD nebo v tom prvním díle TO,který patřil do tvd. původní se můžou objevit v tvd, stejně tak jako ostatní postavy v TO, přece jen je to pořád propletený. Klaus by se měl objevit ve 100. díle tvd.#5745 Dark Angel:
#5748 anndy: takže to budeme brát tak, že cokoli se týká původních je původní, ale to neznamená, že je to první…jakože původní čarodějka je čarodějka, která stvořila původní, ale první nebyla, byla tam přece ještě ta Aiana nebo jak se jmenovala, byla z rodu Benettů ne? takže vlastně před původníma bylo tisíc dvojníků a tisíc čarodějů a bůh ví kolik poutníků, ale žádní upíři :D no já vim, opakuju něco co už jsme tu řešili, ale jak tak znovu koukám na tu třetí sérii současně s pátou víc si všímám :D
No díl 5×09 byl zatím jeden z nejlepších dílu 5.série chudák Damon, je dobře, že vypnul lidskost, aspoň na to pak nemusel myslet a čas vše zahojí (Říká se to tak :D), doufám, že Ezco, nebo jak se píše, pochopí, že nemělo smysl, aby tam uhořel s ním, nebo aby oba chytili, ale nejspíš ne :( bude se chtít prát a zabijí ho :D. Wes by si zasloužil smrt a doufám, že ten Aron nebude blbej a nepřidá se k němu, z bezvýchodné situace je zachrání Stefan :D. je jasný, že mu nemohl pomoct, v těch dobách se viděli jednou za 50 let :D, no ale spět k dílu rozhodně nejlepší část byla Steferine :) perfektní, takže díl by dostal 1000% ze 100% :D
pro ty, kteří čekají na titulky..... už jsou na cwzone
pro ty, kteří čekají na titulky..... už jsou na cwzone
díl 5×09 byl zatím ten nejlepší z celé 5. serie :) všechno bylo super (hlavně Stefan s Kat :) ale jen doufám že Elena nebude teď na Damona naštvaná kvůli tomu jak vraždí ty generace Whithemorů, přece jen tych 5 let byly pro Damona velmi těžké :( samozřejmě jak jste už zmínily to mu opravdu dělat nemuseli, toho Enza je mi vážně líto a i Damona, protože ho nemohl zachránit..... :(
#5755 KaliJj,díl byl super,napínavej a celkem mě i překvapil,hlavně Damon a jeho minulost a pak Stefan a Kath (jsem zvědavá co na tohle řekne chytrá Caroline :-p ) Přesně tohle jsem si říkala,doufám,že Elene zase neotočí a nebude v tomhle proti Damonovi,za to co mu udělali si to všichni,co umřeli zasloužili!!!Doufám,že to El pochopí…ale u ní člověk nikdy neví :-/ #5754 sisi2000:
Nejnovější díl jednodušše bomba. Líbilo se mi absolutně všechno, bylo jasný, že Wes je sráč a Aaron že se kvůli rodičům přidá na jeho stranu – doufám, že mu Stef za týden naloží…Damonův flashback, byl super, konečně dostal prostor. Myslím, že El na něj snad naštvaná nebude jinak by to byla už totální pipka, sama by to tak dlouho nezvládla, myslím, že to pochopí až jí Wes bude mučit, třeba ho pak sama zabije. Jinak Stef a Kat byli v sejfu i mimo něj absolutně skvělí, doufám teda, že to její stárnutí vyřeší hlavně kvůli Stefovi, zas by o někoho přišel :( navíc bez Kat by to byla nuda :D no a nakonec Enzo, doufám, že až je odtud dostanou vezmou Enza sebou, jen aby se neupnul na pomstu Damonovi, dalších 55 let mučení je sakra dlouhá doba :( Moc se těším na další díl, a předpokládám, že to skončí něják otevřeně, abychom měli o pauze o čem přemýšlet :D
#5758 kráskaNo udělala jsem si upíři odpoledné a tak jsem schlédla TO 2 díly a dostala jsem se k novému dílu TVD.No díl nebyl jako vždy šílený ,trochu více poklidný .Nejvíc se mi líbilo to jak se Car snažila pomoct Stefanovi. Nejvíce všák mohohla Kat:D. Je to přijemná změna nové sexualní napětí a Car veselá mám ji pořád ráda at si říká co chce… No s tím Augustýnským upírem to je dosti zamotane ale je to nová zaplétka .Ještě s tím Enzem to jak na konci ležel vedle Eleny takže tam je už přes přiblužně 50 let??!!! No jsem ráda že další díl je ještě v prosinci a TVD budou mít taky vánoční pauzu? Zkratka super,poklidný díl s krásnýma chvilkama :D
#5756 Dadlaaa: Přesně Kat by mi tam chyběla skvěla holka a dokonce se mi líbi víc než Elena :D:D
#5759 Dadlaaa#5758 kráska: no El je dobrá jak kdy, ona je takovej lidumil jakože doslova, teď sympatizovala s Aaronem, že přišel o všechny a jak se jí odvděčil? nechal jí tam zavřenou a ten její výraz, když Damon řekl, že vraždí Whitemory…no a co…narozdíl od Kat se Stefa jen zeptala jestli je v pořádku, že potřebuje vědět, že je v pořádku místo toho, aby mu zkusila pomoct. To Kat Stefovi chtěla pomoct a nakonec pomohla…a pak že jí na nikom nezáleží :D
Tak nový díl – spokojenost. To že nechávají dál rozvíjet vztah Stefana a Kat je super! Z toho jsem byla nadšená už v minulém díle a teď to dostalo šťávu. Doufám, že už jsme si teda odbyli všechn „panické“ Paulovi výrazy (neboli kdo zvládne stokrát za minutu otevřít pusu a kulit oči?) a bude mít konečně šanci tvářit se trošku míň přiblble :-) v poloze „sem vrušený a přitahuješ mě“ se mi líbí o dost víc :-D S Kat jim to sekne… Katharina RULES! Zápletka s Damonem také zajímavá, možná nám konečně vysvětlí, jakto, že když už se Stefanem za první světové skoro udobřili, tak přijel do Mystic Falls tak nasraný a chtěl Stefanovi zničit život…vypnul emoce a zapšknul po létech mučení chudák…