Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

anndy

bez problémů zabije Jesse? snažila se, sice málo, ale jo, když si s ním neporadil damon, tak pochybuju, že by ho elena zvládla. A že Elena nepomohla Car? stoupla si před kolík, když ji chtěl Damon zabít a stála při ní, asi je logický, že ji nemohla učit lovit ne? a kdyby ji damon tehdy zabil, vůbec by mi to nevadilo. Strašně se mi líbí jak stefan i car ví, co je pro elenu nejlepší nebo spíš oba říkají, kdo je pro ni nejhorší, a přitom pořád trdí, že souhlasí s eleninými rozhodnutími – rozhodne se umřít? to neva, já to respektuju. Rozhodne se milovat Damona – pořád dokola musí opakovat, jak je to špatný#5680 Wolfka123:

24.11.2013 | 20:20:23
Goodies

Jsem opravdu ráda, že na Caroline máme většina stejný názor… Po shlédnutí dílu jsem myslela jenom na to její blbé pindání a úplně jsem zazdila zápletku s Damonem, která se mi líbí proto, že konečně má prostor i Damon. Už jsem se bála, že ho odstrčí do pozadí :-O A dost mi vadí, že Deleně vůbec nedávají prostor :( Ale ještě k té Caroline… Pro mě je ona sobecká p.pka od začátku. V první sérii jsem ji nemohla ani vidět!!! Pamatujete na ty začátky, jak Elenu i Bonnie za všechno odsuzovala, jak si z Bonnie dělala legraci, když se jim svěřila, že je čarodějka? Ani to nechtěla slyšet. Mlela si furt to svoje. Já na ni mám od začátku jediný názor – arogantní, sebestředná kačena, co přesně ví, čím ublíží, aby si sama zvedla sebevědomí! Shazovat kamarádky, na to je jednička. Já se jenom modlím, ať si s Klausem opravdu něco začne, ať ji to Elena může pak vrátit i s úroky!

#5689 kráska
24.11.2013 | 23:20:01
Goodies

#5680 Wolfka123: Tak tohle není zdaleka jediné, čím bychom se mohli ohánět my, co tu upištěnou slepici nemůžeme ani slyšet. A ani v jednom příspěvku jsem teď neviděla, že by to vůbec někdo zmínil. Mám své důvody už od první řady, které jsem teď mimochodem psala. Ale to je jedno. Kde ona bere tu jistotu, že ví, co je pro Elenu to nejlepší? Kde vůbec bere to sebevědomí někoho takhle soudit? Ještě mluvit o něčí posteli, když v té její se toho vystřídalo… A soudě podle toho, jak se vrhla na Jesse asi není zdaleka u konce :D Myslela jsem, že miluje Tylera až za hrob… Jak jsem psala, těším se, jestli bude někdy něco mít s Klausem. Ale to nikomu zřejmě nebude vadit, protože to nebude Damon, že. To už se zapomene na její řeči, kdo si koho bere do postele.

#5687 Kali
24.11.2013 | 23:29:03
blacken

Tak nikomu neberu, že může mít Caroline rád. Já mám třeba takhle ráda Elenu – i když se taky nechová vždy ok. Ale to, že Caroline chtěla Matta, Damona a dala by si říct i se Stefanem… z ní moc almaru ctností nedělá… její nerozhodnost Klaus versus Tyler je taky hloupá a vůbec asi všechno, co udělala bohatě předčí v nesympatičnosti jakoukoliv jinou postavu… I to, jak se chová ke svojí matce…

#5687 Kali
25.11.2013 | 0:20:27
TNoty

mě teda tenhle díl moc nechytl :( Stefan a jeho bludy :/ jak chytil Kat to jsem čekala,že to tak dopadne :) Car mě fakt naštvala jak se zase naváží do Eleny…taky bych Jessyho probodla kdyby trhal mýmu chlapovi hlavu! jenže tohle ona nikdy nepochopí…s důvodu jak už tu někdo psal…ta by skákala s postele do postele… Chudák Damon…ten nebude mít chvíli klidu…

25.11.2013 | 11:45:55
Kali

#5685 blacken:
#5684 Goodies: po všem co jste tady psali,začínám Caroline nenávidět :-D a najednou nechápu,po přečtení vašich komentářů,jak jsem jí někdy mohla mít ráda :-D

#5688 TNoty
25.11.2013 | 11:52:02
TNoty

#5687 Kali: já jí teda ráda neměla snad nikdy :)

25.11.2013 | 12:16:25
kráska

#5683 Goodies: No jo ted se Deleny vrhly na Car protože je pro Stelenu a chce aby Elena nebyla s Damonem ,(ted vlastně nebyl moc prostor pro Delenu takže někdo je tu trochu naštavný :D) Ja mám Car ráda ,sice má pár much ale celkem sup holka umí organisovat věci a někdy sice kamárádky schodí ale chce pro ně to dobré .A k tomu tu máme velký náznak na Stelenu -dvojníci mají být spolu ,od záčátku Stef a El spolu takže …:D

#5690 Goodies
25.11.2013 | 15:34:01
Goodies

#5689 kráska: Na Delenu sice moc prostor nebyl, ale pořád existuje a pochybuju, že jen tak skončí :* Vesmír a Car, můžou chtít co chcou, ani Silas a Amara nebyli a už ani nebudou nikdy spolu, takže… ;)

25.11.2013 | 15:44:47
Klaroline!!=)

Upřímně? Zkuste si představit, že Car zabije Airona nebo jak se ten nový kluk píše…nemyslíte že by se Elena zachovala úplně stejně jako Car? Já myslím, že ano..Nikomu neberu jeho názor:) Já zase nesnáším Elenu a v téhle sérii čím dál víc…protože když už tak moc miluje Damona, i tak bylo dost chvil kdy se rvala ke Stefanovi, takže ta to ohledně kluků nemá taky v pořádku…a na rozdíl od Klause/Car/Taylera se v tom plácá už 4 série..takže bych připomínku že Car skáče z postele do postele vynechala:) Můj názor:) jen do mě;)

#5692 TNoty #5696 Goodies
25.11.2013 | 16:10:15
TNoty

#5691 Klaroline!!=): já se do tebe rozhodně pouštět nebudu :) každý má svůj názor… O Eleně jsem nikdy neřekla,že je rekordmanka v cudnosti :) ale Carolin jsem prostě neměla ráda nikdy no… A Elenu mi teďka nějak momentálně nevadí…mě Car prostě štve jak pořád moralizuje…už je s tím vážně otravná…a přitom Damonovi sama skočila do postele :)

25.11.2013 | 16:16:59
blacken

No, ať počítám jak počítám Elena – Damon, Stefan a když budeme počítat i Matta, se kterým vlastně už nechodila – máme tu 3, Caroline – Damon, Matt, Tyler, Klaus, Jesse (se kterým dejme tomu ještě nic moc nezačalo). Takže i v tomhle jaksi Caroline vede. V okamžiku, kdy mi přestal vadit Stefan (a v době, kdy si nic nepamatoval mě i bavil), se prostě musí najít jinej moralista. Ještě bych pochopila, kdyby moralizovala Bonnie, která přišla o celou rodinu dalo by se říct Eleninou a Damonovou chybou, ale Caroline? Nicméně tím, že Delena scény nejsou to u mě nebude, protože Caroline jsem neměla ráda asi nikdy. Ale těším se na další díl, začalo se dít něco, co by mě mohlo bavit víc než tisíc a jedno nepřekonatelné zlo :-D

#5694 kllenka
25.11.2013 | 16:34:47
kllenka

#5693 blacken: Máš recht, tu blond nánu také nemusím. Může být ráda, že Jesse El zabodla…protože by se na ní stejně vybodl jako ostatní kluci. Ať ji vykopnou za Klausem ten ji jediný snášel. I když .....asi možná…chudák Klaus. Takovou slípku…alespoň v moralizování u něj neuspěla co si vybavuji :-)

25.11.2013 | 16:59:56
Vampires are sexy

Poslední díl tak 85% (nikdy nejdu u TVD pod 70%, miluju TVD :D)) Nejlepší: Stefan a Katherine, byli opět zlatí, Katherine se mi líbila jako psycholožka :D a její pohled po té co ji Stefan řekl ,,Jsi Katherine Pierce.Skousni to" to byla opět Katherine (Trochu připomnělo díl 2× tuším 4), no a Augustiáni to jsou vymaštěnci :D, doufám, že se Stefan a Elena nedají do hromady, teď když je šance na Kat a Stef love :D, Protože dvojníci se přeci přetahují :D

25.11.2013 | 17:24:22
Goodies

#5691 Klaroline!!=): Já myslím, že je to dobrá poznámka na někoho, kdo káže druhým. Zrovna tohle by se vynechat nemělo. Caroline by si mohla nejprve zamést před svým prahem, než bude někomu něco říkat o posteli. Nejspíš nemůže překousnout to, že ji Damon využil jak hadr, ale co s ní, když od první řady byla taková dajná a přihlouplá :D Připadá mi akorát jako zahořklá slepice, na kterou se zase vykašlal její chlap a nemůže překousnout to, že kamarádku miluje někdo víc, než svůj život. Sorry, ale to je jediný dojem, který na mě její blbé pindání zanechalo… A jinak ne, upřímně si nemyslím, že by Elena jednala stejně jako Car, kdyby byla v její situaci. Ať je jaká chce, tak do vztahů se jí nikdy nepletla a rozhodně ji nikdy neshazovala.

25.11.2013 | 17:28:53
Demigoddess

Bože jak mě štve, že nerozeznaj rozdíl mezi češtinou a ruštinou! Jinak bych byla veleráda, že tam zakompovali cokoliv českýho, ale tohle…

25.11.2013 | 19:08:03
Ivčí

Omlouvám se, jestli je to tu už někde výše – moc nechápu, jakto, že Jeremy neviděl tu starou mrtvou čarodějku a Jessieho, když může vidět duchy…?

#5700 Dadlaaa
25.11.2013 | 20:03:05
Ivčí

#5664 anndy: Já jsem toho dědu pochopila teda tak, že Katherine říká Nadie, že jako i její děda (tzn. otec Katherine) byl psychopat nebo co to řekla, prostě hňup. Že jako vzal Katherine její dítě atp. Ale zakomponování otce Nadii by bylo dost zajímavý, to tam vlastně ještě nebylo nějak řečeno, kdo to vlastně byl. Teda nevzpomínám si…

#5702 anndy
25.11.2013 | 20:12:08
Dadlaaa

#5698 Ivčí: no co já si vzpomínám, tak Jer vidí jen ty duchy, na které myslí :) Bylo to tak s Vicky a Annou a pak i s Rose, když od ní Damon potřeboval vědět, kdo jí změnil, no a teď to byla Bon :D

25.11.2013 | 21:57:19

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama