Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
má být kotva pro druhou stranu, takže to nemá nic společnýho se smrtelníky.#5639 blacken:
#5639 blacken: tak já se ještě na díl ani pořádně nepodívala, mám ho stažený.Projela sem ho jen letem světem.Ale k pořádnému pozornému zkouknutí se zatím nějak nemám :-D No, dle toho co jsi písla, si asi počkám ještě na další díly a pak na to juknu :-) Stále mě to nijak nebere…
Jinak nechci vybočovat, ale nedá mi to…mě tedy Nina další postavou Amarou neoslnila. ( z toho co jsem si pustila)Spíš mi hodně připomínala El na začátku 1,2 serie. A z toho co jsem viděla(5×7), mě se ty ksichty prolínají jak u Kat tak i u El.(jen vlasy jsou jiné) ..no, pořádně posoudím až na to pořádně juknu.
dívám se na cinemu, díl 2×17, a nějak mě napadlo,proč elena nenavštívila bio babi a dědu od isobel, přece jí řekla, že chodí pravidelně na hřbitov. Je o docela komický sledovat tyhle díly, když už víme jak to bude dál
webclip
http://www.youtube.com/watch?…
#5646 Goodies#5640 anndy: Ne :D Články anglicky si nepřeložím, a pokud se něco neřeší tady v diskuzi, tak to prakticky nevím :D A připadá mi divné, proč to zas řeší, když už to Kat říkala několikrát a nakonec to má být jinak? By mě zajímalo, co chcou tímhle vším dokázat :/
#5647 anndy #5649 anndy#5644 anndy: Takže teď bude ještě labilnější než poslední 4 série? No potěš koště… :/
#5650 Vampires are sexybylo to i česky, taky překládám přes google, a pak to nedává moc smysl, zkusím pohledat, a dám kdyžtak odkaz. Právě jsem taky nepochopila proč ten humbuk :-D#5645 Goodies:
#5639 blacken: no ale kotva je něco co ukotvuje „druhou stranu“ a tam chodí právě jen nadpřirozený jako je čarodějka, lovec,upíři… navíc bonie viděla a cítila Tessu,ta je přece čarodějka…
#5654 blackensice jsem to četla na jiné stránce, kde toho bylo víc a víc to zamotávali, ale nemůžu ji najít, takže jen pro představu, čím nás chcou krmit
http://www.the-vampirediaries.cz/…-o-katherine#5645 Goodies:
#5652 Goodies#5646 Goodies: No jo chudák, ale konečně udělali v TVD něco co by se mohlo stát ve skutečnosti – Posttraumatický šok, navíc pro upíra, to je zajímavé a psychologicky čekatelné :D. No a jinak pokud si Katherine vybere Damona, tak je TVD nemsyslné, protože na čem Kat, vždy záleží nejvíc? Na přežití a ON jí skoro zabil tentokrát byla opravdu blízko smrti a možná zapříčinil její stárnutí(za což mu opravdu děkuju :D parchantovi :D), takže pokud za ním poběží(což je nesmysl), tak už zničili i Katherine a to nesnesu dost na to, že umírá a není upír ještě, aby byla zapomnětlivá:DDDD?? WTF!!!!!
#5651 Goodies#5650 Vampires are sexy: No Katherine za Damonem určitě nepoběží, není důvod. Ještě koho by tak mohla milovat je Elijah, to tak jediné mi dává smysl.
#5649 anndy: Aha, takže Elijah ne, tak nic… :D První jsem napsala ten předchozí příspěvek a pak si přečetla tvůj článek. Mimochodem, děkuji. No všechny ty příspěvky pod článkem se mi číst nechce, ale myslím, že to může být jedině Stefan. I když to už je taky na hlavu, vzhledem k tomu, že ve čtyřce zase milovala Elijaha a dokonce mu svěřila lék, aby mu to dokázala. Tak já už jako nevím, jestli drbe mi, nebo scénáristům…
#5655 anndyu Kat je dost těžký poznat jestli to myslí vážně nebo néé :( nevěděla jsem ani jestli to na Elijaha hraje nebo to fakt myslí vážně…
#5648 Nemesis23: No, tak druhou stranu jsem doteď chápala jako něco, kam chodí všichni mrtví. Nicméně – pokud je to jen pro nadpřirozený – tak se Bonnie zase nezblázní, tolik nadpřirozených zase asi neumírá a ne denně :-D
#5656 Nemesis23vůbec nechápu proč někdo vypouští takový kecy (myšleno plec a ostatní co se snaží získat pozornost vypouštěním pseudo záhad). a s tou kat je to nějaký složitý, vůbec nevíme jak to měla s otcem Nadii, jestli ho měla vůbec ráda, po dalším díle na cinemě to vypadalo, že kdysi milovala i Klause než zjistila, na co ji chce…pak asi používala chlapi jako hadr…no a pak asi přišel stef a vesmír :-D ale jestli to na Elijaha jen hrála tak u mě klesla, tohle jsem jí věřila#5652 Goodies:
#5654 blacken: tak vždyť furt melou o tom, jak „druhou stranu“ stvořila Qetsiah jako takový očistec pro nadpřirozený…to už od minulý řady…a teď nám dovysvětlili,že to bylo proto,aby rozdělila Silase a Amaru. Silas – čaroděj – zůstane uvězněný na druhý straně. Amara – zřejmě obyč – umře a přejde …no někam jinam než „na druhou stranu“…jooo,je to bordel,ale tohle tam tak nějak furt omílaj :-) že druhá strana je pro nadpřirozený…no a s Bonie,asi za normální lidský život by se třeba nezbláznila,ale třeba za tisíc let? ona už nikdy neumře,jelikož už mrtvá je,akorát zároveň existuje tady i tam…to musí být sranda :-) nevim kdo to vymýšlí a jak z toho vybruslí no..
#5661 blackendnešní díl jsem viděla zatím bez tit, nebudu nic prozrazovat, ale fakt zajímavý díl, vědí jak nás navnadit hlavně před pauzou!
Může mi někdo do háje vysvětlit co je to Augustiánský upír ? A proč tam byl i Damon ?
No reakce na nový díl -nic moc .Jedno nebezpečí zmizelo a je tu další .Co že je ten Augustínský upír a Damon je na samotce -prospěje mu to .Nejlepší byl záběr třeba jak Kat zabila toho poutníka ale měla jsem slzy na krajičku když se Kat chtěla zabít věděla jsem že ji Stefan určitě zachrání ale jk už padala tak jsem si řikala Stefane pospěš ale bylo to káždopádně dojemé nebo jak měla Kat taky slzy v očích a pak jak ji Stef povzbudil se mi opravdu líbilo.Škoda že Jessy umřel Car by si zasloužila trochu štěstí . Car uplně skvělé vynadala Eleně ohledně Damona Car je vlastně taky Stelena :D:D Bonnie nový sestřih sluší a taky se mi líbila jejich líbačka přecházejíci k sexu na konci . No ty 2 týdny to nevydržím ,chci aby byl další díl co nejrychlejší a vyklubou se další zajimavosti .Opravdu chci vědět jak to dopadne s tím Augustýnským upírem :O
No reakce na nový díl -nic moc .Jedno nebezpečí zmizelo a je tu další .Co že je ten Augustínský upír a Damon je na samotce -prospěje mu to .Nejlepší byl záběr třeba jak Kat zabila toho poutníka ale měla jsem slzy na krajičku když se Kat chtěla zabít věděla jsem že ji Stefan určitě zachrání ale jk už padala tak jsem si řikala Stefane pospěš ale bylo to káždopádně dojemé nebo jak měla Kat taky slzy v očích a pak jak ji Stef povzbudil se mi opravdu líbilo.Škoda že Jessy umřel Car by si zasloužila trochu štěstí . Car uplně skvělé vynadala Eleně ohledně Damona Car je vlastně taky Stelena :D:D Bonnie nový sestřih sluší a taky se mi líbila jejich líbačka přecházejíci k sexu na konci . No ty 2 týdny to nevydržím ,chci aby byl další díl co nejrychlejší a vyklubou se další zajimavosti .Opravdu chci vědět jak to dopadne s tím Augustýnským upírem :O