Nejlepší seriály Netflix v žánru Sci-fi seriál za rok 2022

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru Sci-fi seriál na VOD službě Netflix za rok 2022.





  • 1.
    71,0 %

    Cyberpunk: Edgerunners

    Jeden nadaný mladík prostého původu se v dystopickém světě plném korupcí a kybernetických implantátů snaží stát žoldákem a žít život na hraně.

  • 2.
    58,0 %

    Les Sept Vies de Léa

    Po nalezení ostatků mladého muže se Lea probudí v devadesátých letech a sedmkrát si vymění tělo, když se snaží zabránit smrti tohoto mladého muže.

  • 3.
    52,5 %

    Yakamoz S-245

    Zemi zasáhne katastrofa a mořský biolog na podmořské výzkumné misi musí společně s celou posádkou bojovat o přežití.

  • 4.
    46,7 %

    Farzar

    Princ Fichael, který žije v lidské kolonii na mimozemské planetě, slíbí, že okolí vyčistí od veškerého zla. Moc ho ale nepotěší zjištění toho, že ono zlo…

  • 5.
    44,8 %

    Chosen (2022)

    Sedmnáctiletá dívka zjistí, že se její svět obrátil vzhůru nohama. Společně se svými přáteli zjistí znepokojivou pravdu, která se skrývá v jejich městě.

  • 6.
    40,3 %

    In From the Cold

    Američanka se se svou dcerou vydává na dovolenou po Evropě. CIA ji donutí vrátit se ke své minulosti ruské špionky, kdy v Rusku získala zvláštní schopnosti.


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů