Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5579 Goodies: tak to si moc nerozumíme…já pouze podotýkám, že sceny delena mě naopak baví…ale bohužel tam pomalu žádné nejsou. A myslím, že nejsem jediná kdo si to myslí. A to jiskření tam je, ale bohužel má přednost záhada za záhadou, neb truchlení za Bonni, Stefu…bla bla …Je tu pár lidí co chtějí vidět vztah…když už jsme se dočkali, že E a D jsou spolu.
#5591 Goodies#5580 anndy: no a to je právě to! Nebaví diskutovat o něčem…jelikož to nedává smysl a je to celé překombinované. Tebe to začíná vytáčet…a mě už to točí. :-D Mám ráda záhady..ale všeho s mírou.A už dávno, jsem zmínila, že mě natáhlo k seriálu, hlavně vztah (vyvíjející) D a E. To jsem si vážně užívala. No a teď mám peška. Sice spolu konečně jsou, ale nic moc ze vztahu neukazují (zatím),tak doufám, že se to zlepší.
#5580 anndy: No ono je to všechno divný, ale musím říct, že od léku už se nerozčiluju :D..já jsem to teda s Q pochopila takhle: Amara a Silas byli šutry, což o Amaře Silas zjistil až v tomhle díle, jinak si myslel, že je mrtvá. Q vytvořila lék na nesmrtelnost, a zavřela s ním Silase do hrobky a doufala, že si ho nakonec vezme a zemře, aby mohl být s Amarou a dojít klidu, proto vytvořila druhou stranu, aby kdyby se zabil, tak by zjistil, že je uvězněn na druhé straně s Q, lovci to asi měli uspíšit. No a pak, když se nám Silas probudil snažil se zničit druhou stranu, aby si pak vzal lék a prostě umřel aniž by se někde zasek :D Myslím, že ve 4. sérii byl ten výklad asi jiný na to se budu muset znovu podívat :D
#5584 anndyto je ten problém, mám pocit, že to pokaždý řeknou jinak, to co si napsala chápu, ale nechápu ty souvislosti – proč druhá strana, když by silas po požití léku zemřel jako smrtelník (leda by nám řekl, že to tak zase není), na co se vytvořila 5 – proč hledali silase, když Q musela vědět, kam ho dala, proč vraždili upíry, když to po nich nikdo nechtěl, jelikož je Q musela stvořit za svého života, tak co dělali x let, než se mohli bavit zabíjením upírů .-D A taky důležitá otázky, kdy umřela Q – podle všeho dost brzo po asi se silasem (a přitom toho stihla nějak moc). pominu detail, jako že při scéně stvoření 5 byla nějaká postarší černoška a Q jak Tessa nemá snad ani 30 :-D kdyby si to scénáristi po sobě navzájem přečetli, udělali by nám velkou službu #5583 Dadlaaa:
#5585 Wolfka123 #5587 Dadlaaa #5596 blacken#5584 anndy: tak z tvojich otázok viem odpovedať snáď len na jednu, keď jej teda rozumiem dobre :-D Silas by skončil na druhej strane preto, že keď aj by si vzal liek a už nebol upírom, stále by bol čarodejník a teda stále nadprirodzený a preto by ostal na druhej strane .. a na ostatné myslím, že ani autori nemajú odpoveď :-D
#5586 anndydíky, vlastně máš pravdu, je to poutník :-D#5585 Wolfka123:
#5584 anndy: je pravda, že tohle je výklad Silase 5. série. Ona 4. série má velké množství otazníků, samozřejmě většinu z nich jsi zmínila :-D no zrovna sjíždím 3. sérii, takže ji musím rychle dokoukat a uceleně zkouknout 4, budu si dělat poznámky :-D Třeba teď mě napadlo, proč vlastně byl ten trojúhelník? Nebo co to bylo 12? Nemůžu si vzpomenout :-D
#5588 osvalsim #5589 anndy#5587 Dadlaaa: Tyjo ten trojúhelník byl pro Bonnie ne? Byly to oběti pro její magii.. Exprexi, nebo jak se to jmenovalo.. aby pak byla dost silná na to, aby dokázala strhnout závoj na druhou stranu.. aspon myslím :-D
#5590 Dadlaaaprvní tři série jsem viděla několikrát, protože mě bavily, nebo jsem si aspoň sjížděla oblíbený části, zato 4. série byla od půlky hrůza, tak možná i proto mám větší nedostatky. jestli myslíš ten trojúhelník – 12 lidí (oběti faráře), 12 hybridů (klaus) a 12 čarodějek (caroline), propojení těchto míst vedlo z otevření „opony“#5587 Dadlaaa:
#5590 Dadlaaa#5588 osvalsim: #5589 anndy: no jo vlastně :-D máte pravdu :-D já mám ve 4. sérii docela mezery :-D musím ji vidět co nejdřív znovu, i když nevím jestli se těšit nebo ne :-D
#5581 kllenka: Ale já jsem přece nereagovala přímo na tebe :) Píšu to všeobecně… A pokud si pročteš komentáře, tak někteří to tu tak píšou, že je teď Delena nebaví, protože už tam není to jiskření, tak potom někdo neví, co chce… Ani Delena ani Stelena… Tak na co to pak sledovat, když se někomu na tom věčně něco nelíbí, to bych se na to pak vyprdla úplně.
Juchů, jsem ráda, že i vy ostatní tápete, já už myslela, že jsem postižená, že mám tolik otázek a tolika věcem nerozumím :D
možná to patří spíš do spoilerů, ale v dalším díle mají všechny tři krasavice v jedné scéně – jsem zvědavá
https://www.facebook.com/photo.php?…
#5594 Goodies#5593 anndy: Ta Nina je stejně drsná :)
Po schlédnutí dílu 1×07 TO jdu napsat komentář kdo chce at si to přečte kdo ne at nečte! Rozhodně jsem pro aby Klaus a Elijah žili dál a aby vše překonali … Rebeka mně pořádně opět naštvala a zklamala ,jak i před tím se s ní Marcel vyspal a využil a tak i ty jeho sliby nic neznamenají ,… Po tísice let je s Klausem a ví jaký je a najednou se přidá kvůli velké lásce(uvozovky) ho chce zabít..... Tyler je jako drbná která se chce pomstít ted má Klaus ještě více nepřátel když se chce Tyler spojit a vyklábosit vše Marcelovi … Trochu mně zklamalo když Klaus řekl že Tylerovi přebral holku nebo tak nějak…ale pořád chci tu Klaroline..... Elijah opět potěšil a s Hayley to bylo napjaté v té chatce … Ted to s tím rodokmenem bude zase něco zajimavého a doufam že Elijah bude stát při Klausovi protože Rebeka je schopna kvůli falešné lásce zradit rodinu což by Elijah nikdy neudělal!!!!! No a spoustu dalších věci k dílu ale nebudu více rozepisovat …a těším se na další díl …:)
#5596 blacken#5595 kráska: Fakt je nutný psát to sem? Bohužel to není o tom kdo chce, přečte si to. Protože tohle fórum není z nejpřehlednějších a tak se tomu nějak nelze vyhnout. Nebo jsem jediná, komu to vadí? + teda kdybych to nedejbože chtěla vidět, záměrně nepolezu kvůli spoilerům do TO diskuse a pak to najdu tady?
#5584 anndy: Já hlavně myslela, že první upíři byli ti původní – co je stvořila jejich matka. A tak mi celá banda lovců upírů nedává smysl… Protože upíři vlastně nemaj se Silasem nic společného ne? Tak jak je možné, že se jim mapa zobrazovala se zabitím upírů? Prostě to nedává smysl…
#5598 anndy #5599 Dadlaaa #5600 kráska #5601 kráskaHaha, Nova cinema Odložené případy V (16) a Paul Wesley :D
no právě, pak to trochu zakecali, jako že měli udržovat „rovnováhu“ a likvidovat „nesmrtelný“, ale stejně se jim to prostě nepovedlo vymyslet smysluplně. nechápu ani výběr pětky (proč zrovna Jer že?), ani kletbu, ani vlastně nic :-)#5596 blacken:
#5596 blacken: máš pravdu, celé je to trochu na hlavu…zapomněla jsem spoustu detailů, takže mám momentálně cukání zkouknout znovu 4. sérii už o víkendu :D Vlastně je to tak, jak říkáš. Silas vlastně není upír, tak proč, že teda vlastně vytvořila lovce? pochopila bych kdyby jen kvůli tomu, aby Silase donutili vzít si lék a pak ho zabili, ale tu spojitost s mapou a vražděním upírů fakt nechápu. První upíři vznikli až 1000 let po Silasovi a Q, což Q byla samozřejmě už mrtvá…a dost silně pochybuju, že by si to předpověděla :D
#5603 blacken#5596 blacken: Kdyby to byl uplně jiný sérial tak bych chápála že to vadí ale je to odvozený serial od TVD…a v diskuzi v Edně TO nikdo nepiše a nesdíli názory atd…tak proč ne tady muj komentář si nevšímej o TO a rozebírej si tu TVD!!!
#5603 blacken #5606 anndy