Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5656 Nemesis23: No to jsem pochopila tak, že rozdělila druhou stranu na dvě části – do jedné přijdou nadpřirození a do druhé obyčejní… Takže jsem z toho nějak nutně nevyvozovala, kdo musí projít kotvou… Ale to s Bonnie – no, jen do ní, popravdě měla být mrtvá a nebýt tam, takže mi to nevadí… nijak toho nelituju :-D Spíš mi to přijde na palici, že aby mohla být se smrtelným Jerem, tak to podstoupí… no, už v tom seriálu ničemu nerozumím a ani se nesnažím se v tom moc orientovat…
Tak musím říct, že mě tenhle díl bavil… jsem docela zvědavá na pokračování a na to, co se dozvíme o Damonovi… Akorát mi vadí Caroline, jak už nebyla tak otravná jako v minulé sérii, tak to v posledním díle dohnala. Líbilo se mi, jak to Katrin nandala Stefanovi na začátku… Ale jinak mě Stefan i celkem bavil, krom toho tradičního fňukání. To, že je Jesse mimo hru, mi vůbec nevadí.
#5663 osvalsim#5662 blacken: Mám stejný názor.. akorát mě teda nevadí Stefanovo fňukání :-D Ale ta Caroline? Co si o sobě myslí? Myslím, že nemá právo se do jejich vztahu takhle navážet.. asi už zapomněla, že to byl Damon, kdo ji pomohl zachránit, když ji mučili ti vlkodlaci.. všem dokáže odpustit a jemu ne? a říká, že je ten nejhorší? Tak to docela přejela přes čáru.. Jako nikdy mi nevadila, ale ted v tomhle díle teda maximálně. Nejvíc mě teda na tohle díle zaujalo, jak Damon řekl svoje číslo, že byl taky Augustinský upír.. sem na to hodně zvědavá.. A Stefan by podle mě měl být s Kat :)
tenhle díl se mi líbil, pořád se tam něco dělo. Mattova čeština? no bože, mohli to trochu vypilovat :-D a jak Kat mluvila o dědovi – doufám, že to ještě rozvedou, jestli to byl její otec nebo „tchán“, čímž by jsme se mohli dostat k otci Nadii. Nevím proč na stefa nejvíc funguje jmenovat své oběti a podle jmen se divím, že vůbec zůstali nějací potomci zakladatelů :-D Proč už Jerr nevidí duchy? nebo on je vidí až na druhé straně? Jsem ráda, že aspoň Elena uznala, že za návrat Bonnie vděčí z velké části Damovi, čekala jsem, že i B mu poděkuje, když viděla jak se snaží dostat i zpět. Car by se měla uklidnit, Damon sice není svatoušek, ale zas takový hrůzy nepředvedl. Masakry tam dělali i jiní a to bylo v poho, sama má pár mrtvol na svědomí a to je upír jen chvilku a nezažila nic hroznýho (až na chvilku mučení). Původně mě napadlo, že Aaronovi rodiče zabil Damon jako pomstu za to mučení, ale uvidíme.
#5665 Goodies #5666 Goodies #5699 Ivčí#5664 anndy: K tomuhle dílu mám snad jen to, že Caroline je zase stejná p… jak byla. Zas poslední spravedlivá, co by chvíli po takovém „srdceryvném“ rozchodu vlezla do postele s dalším chlapem. Ježíš, ta má zase pindy :/ Ta tak může někoho soudit a radit! Ať táhne za Klausem do TO a bude od ní svatý pokoj!!!
#5671 anndy#5664 anndy: Promiň, nevím, proč mi to reaguje na tvůj příspěvěk :D
A úplně nejlepší je, jak krásně odpustila Klausovi, že jejímu příteli zabil matku a jak se s ním hezky paktovala a ještě mu pomáhala, když měl v hlavě Silase. Nemůžu tu její postavu ani cítit, slepice jedna upištěná :/
#5668 Kali #5669 blacken:-D :-D jj,musím to napsat i sem,úplně jsi to trefila,já byla včera,co jsem dokoukala poslední díl z ní na mrtvici,fakt už nemůžu říct že bych jí po tomhle měla ráda…Elena by se na její kecy měla vykašlat a konečně myslet hlavou,protože od tý doby,co je s Damonem se chová daleko líp,není už tak ukňučená a je daleko víc pánem situace,Jesse podle mě zabít musela a byla jsem ráda,že se hned zase nesložila…podle mě hlavně díky Damonovi :-) (jooo,jsem Delena :-D)#5667 Goodies:
#5667 Goodies: Přesně… Klaus zabil Jennu, Tylerovu matku a x dalších a chystal se zlikvidovat i Elenu… Stefan zlikvidoval několikrát půl města a to je v pořádku… Ale Damon je ten zlej? Damon, kterej jim všem už několik sérií zachraňuje zadky? Už to její nadšení z toho, že je Jesse taky upír bylo na pěst, ale ty její moralizující kecy jsou fakt šílený. Skoro začínám doufat, že v téhle sérii umře nějaká postava…Ideálně nějaká blondýna.
Mě teda o mnoho více vadila Elena s tím svým já to potřebuji, potřebuji a potřebuji! Dvě epizody za sebou stejný sobecký řeči. Ale Car mě s tím navážením do Damona taky pěkně vytáčí! Jestli jim to prostě nepřeje, tak to stačí říct jednou. Delena nejsem, ale Stelenu na zpět nechci ani náhodou. I přes tadyty dvě užvaněný a sobecký pipky byla 8 epizoda skvělá :-D chválím vývoj Kath a Stefana, a hlavně konečně prostor pro Damona.
máš recht, sama by hned vlezla na Jesse a Eleně říká, ať si dává bacha s kým jde do ložnice. škoda, že se to car nepovedlo, tak by si Jess dal na sváču ju. Příští díl bude pro damon asi dost hnusný, ale jeho postava má aspoň zvraty a vývoj. A třeba konečně někteří pochopí, že nebyl tím zlým jen tak.#5665 Goodies:
Konečně mě to chytlo (kdo si počká ten se dočká), super díl. Damon perlil, a konečně bude mít prostor. Blond slepice, no ta je neskutečná…tu ať brzy zabijí, chybět mi nebude.Kat a Stef joo můžou se dát dohromady..(teď si mohou foukat rány navzájem.) a sblíží je to. Popravdě jsem napnutá, co se odehrálo v D životě a co ho tak poznamenalo…to mě nejspíš nenechá ledově klidnou.
na hodně diskuzích jsem se dočetla,že spoustu lidí nesnáší Elenu,no já prostě nevím,ale tu holku mám ráda,tak nějak mi vadila jen když se nemohla rozhodnout s kým chce bejt,to byla na přesdržku,ale jinak?Má sobecký kecy a všechny by furt zachraňovala,ale když se to vezme obecně,kdo tam sobecký kecy nemá…je dost labilní,ale zase když o něco jde tak se nakonec sebere a nějak se to snaží řešit (i když ne vždycky správně)…mě spíš nesedí Kath,zprvu jsem jí ráda měla,ale jak se pak ukazovalo,že vlastně hraje jen za sebe…nejvíc mě teda naštvalo,co provedla Stefanovi,Damonovi a pak i Elijahovi,protože pokud někomu vadí sobecký kecy a jednání postav,prostě jí nemůže mít rád…ale co člověk,to názor :-) rozhodně se tady nechci do nikoho opírat :-)
#5674 ksandinka#5673 Kali: Kath mi nevadí, protože ona to aspoň přizná, že vždy zachraňovala prdel jen sobě. Za to Elena ....... poslední dobou s tím jejím já to potřebuji mě vážně začíná vytáčet! A Car s navážením do Damona je také neskutečná ať si to holka vážně odpustí nebo u mě ztratí veškeré sympatie, stejně tak jak o ně přišla Elena!
Taky jste se zasmali kdyz Nadia a Mattuv pasazer mluvili „cesky“? :D Musela jsem si to pustit vickrat, neskutecnej zazitek:D haha
#5677 Nemesis23Tak jo, musím říct že se jim povedlo mě zaujmout :-) tenhle díl za mě hoooodně dobrý. Skvělé byly momenty Kat a Stefana, hlavně ten pod věží…moc jim to sluší.Držim Kat pěsti,aby nějak přelstila to stárnutí, protože je nejlepší!
Jinak vývoj zápletky na vysoké mě konečně zaujal, zvláště zapojením Damona…i když je to teda fakt hooodně překombinované,zase tahat z minulosti Salvatorů něco nového a „překvapujícího“,tak sem zvědavá,co z toho vyleze…
A další dokonalost byla Bonie, moc jí to sekne a s Jerrem sou skvělý, dokonale hot :-)
#5675 Siegr: joo,to byl další skvělý zážitek z tohohle dílu :-) to bylo hrozně vtipný :-)
Možná tím mým názorem budu skoro proti všem ále je to můj názor .Car mám na 99 % mám ji jako postavu ráda a i jako herečku ,chci aby byla Caroline a souhlásím s tím jak Car nakřičela na Elenu protože Car chce aby Elena byla se Stefanem a chce pro ní to nejlepší (i když s tím nikdo nesouhlasí).
Car mám na 99% ráda i jako postavu i jako herečku OMLOUVÁM SE ZA PŘEKLEP
#5680 Wolfka123#5679 kráska: ja s tebou súhlasím, chce pre ňu to najlepšie. Neviem prečo sa tu každý oháňa tým, že vyzradila Stefanovi, že Elena sa vyspala s Damonom. Ona sa len niečo opýtala a Stefan sa jej to pýtal asi 4 krát a bola celý čas ticho! Došlo mu to samému nie je predsa blb. A Car sa so Stefanom zblížila najviac, veď kto jej pomohol keď ju premenili v upíra? Ak by nebolo Stefana a nenaučil by ju ako sa ovládať tak by tu ani nebola, pretože Damon ju chcel zabiť hneď, s tým že to nezvládne … a Elena jej tiež 2× nemohla…takže toľko asi k tomu, kto jej bol ozajstnou oporou … mimochodom aj Eljah hovoril Elene nech nestratí svoj súcit, že je jej najsilnejšou zbraňou a už ho aj stratila od kedy je s Damonom… myslí len na seba, čo ona potrebuje a bez problému zabije Jesseho namiesto toho aby to trafila čo ja viem do nohy? :-D to proste už nie je ona :-)
#5681 anndy #5684 Goodies