Nejlepší seriály v žánru Reality show seriál za rok 2020

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru Reality show seriál za rok 2020.





  • 1.
    62,7 %

    Too Hot to Handle

    Na břehu ráje se setkává několik mladých, pohledných a svobodných lidí ve hře o 100 tisíc dolarů. Vydrží v celibátu, nebo zvítězí pokušení?

  • 2.
    58,3 %

    The Circle

    Sociální experiment a zároveň soutěžní pořad, ve kterém online hráči flirtují, vytváří nová přátelství a hlavně soupeří o 100 tisíc dolarů.

  • 3.
    56,0 %

    Next in Fashion

    Soutěžní reality show o módním designu od Netflixu pořádaná návrháři Tanem Francem a Alexou Chung. Sleduje designéry z celého světa, jak soutěží o šanci…

  • 4.
    48,0 %

    Love is Blind

    Tato reality show se zaměřuje na nezadané jedince, kteří hledají lásku svého života. Najdou ji však tím způsobem, že se s ní zasnoubí, aniž by se někdy viděli.

  • 5.
    28,0 %

    Svatba na první pohled

    Několik lidí se přihlásilo do Svatby na první pohled, aby našlo svoji životní lásku.


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů