Nejlepší seriály Max v žánru Komiksový seriál za rok 2019

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru Komiksový seriál na VOD službě Max za rok 2019.





  • 1.
    78,1 %

    Swamp Thing

    Pod produkčním dohledem Jamese Wana se na novou stanici DC Universe podívá i jeden z členů širšího kádru Justice League Dark. Nový Bažináč má jasný úkol: Dát…

  • 2.
    74,5 %

    Harley Quinn

    Slavná gothamská antihrdinka přichází na obrazovky DC Universe ve zbrusu novém animovaném seriálu.

  • 3.
    74,3 %

    Doom Patrol

    Tým renegátů, který se stará spíše o tu špinavější práci ve světě DC Comics, se poprvé dostává na obrazovky v hraném seriálu.

  • 4.
    69,0 %

    Watchmen

    Jeden z nejuznávanějších komiksů všech dob popisuje alternativní realitu osmdesátých let, kde hrozí válka supervelmocí. Jedinou nadějí se zdá být parta…

  • 5.
    56,1 %

    Batwoman

    Slavná gothamská hrdinka se v rámci Arrowerse konečně dostává na televizní obrazovky ve sdíleném univerzu s Green Arrowem a spol.


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů