Nejlepší seriály Netflix v žánru Thriller seriál za rok 2024

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru Thriller seriál na VOD službě Netflix za rok 2024.





  • 1.
    70,0 %

    A Killer Paradox

    Jeden obyčejný mladík zabije neznámého muže, ale tím jeho řádění neskončí. Jakmile po něm začne pátrat detektiv, začne hra na kočku a myš, která nemá konce.

  • 2.
    70,0 %

    A Good Girl's Guide to Murder

    Před pěti lety zemřela sedmnáctiletá studentka Andie Bell. Vrah byl nalezen a celý případ byl uzavřen. Pip Fitz-Amobi se nyní snaží odhalit pravdu a najít…

  • 3.
    70,0 %

    Eric

    Zoufalý otec se za pomoci jednoho policisty snaží najít svého syna. Nebudou to mít jednoduché, protože ten se ztratil v New Yorku. Seriál se odehrává v 80…

  • 4.
    58,7 %

    Parasyte: The Grey

    Lidstvo se musí postavit rostoucí hrozbě v podobě parazitů, kteří násilně začali ovládat lidská těla a dělat si z nich své hostitele.

  • 5.
    58,7 %

    Fool Me Once

    Bývalá vojačka zjistí, že ke smrti jejího manžela nedošlo jen tak. Jeho odchod představuje jen špičku ledovce vražedného organizovaného zločinu.


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů