Nejlepší seriály Netflix v žánru Mysteriózní seriál za rok 2019

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru Mysteriózní seriál na VOD službě Netflix za rok 2019.





  • 1.
    70,4 %

    The Society

    Skupina teenagerů je záhadně převezena do bohatého města v Nové Anglii, kde mohou žít bez svých rodičů. Zatímco se snaží zjistit, co se jim stalo a kde jsou,…

  • 2.
    62,7 %

    Dare Me

    Neochvějný průzkum ženského přátelství, žárlivost a loajality, který se odehrává v malém městě na středozápadu.

  • 3.
    60,8 %

    Atiye

    Atiye je mladou a krásnou malířkou žijící v Istanbulu. Má milující rodinu a bohatého přítele a k tomu již brzy bude moci uspořádat svou vlastní výstavu. Její…

  • 4.
    60,7 %

    Alta Mar

    Dvě sestry objevují rodinná tajemství, když se objevují na zaoceánské lodi, která pluje ze Španělska do Brazílie.

  • 5.
    57,6 %

    Dracula (UK)

    Populární krvelačný hrabě se vrací na televizní obrazovky ve společném projektu BBC a Netflixu z dílny Stevena Moffata a Marka Gatisse.

  • 6.
    47,6 %

    Typewriter

    Tři mladí kamarádi se rozhodnou hledat duchy v jedné vile. Když se do domu nastěhuje nová rodina, tak mrazivá minulost domu ožívá.


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů