Nejlepší seriály Netflix v žánru K-drama seriál za rok 2024

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru K-drama seriál na VOD službě Netflix za rok 2024.





  • 1.
    70,0 %

    A Killer Paradox

    Jeden obyčejný mladík zabije neznámého muže, ale tím jeho řádění neskončí. Jakmile po něm začne pátrat detektiv, začne hra na kočku a myš, která nemá konce.

  • 2.
    70,0 %

    Love Next Door

    Už má dost svého současného života, a tak se ho rozhodne restartovat. Vrátí se proto domů do Koreje, kde se však zaplete s kamarádem z dětství, se kterým ji…

  • 3.
    66,5 %

    The Atypical Family

    Členové jedné rodiny začnou ztrácet své superschopnosti, a to kvůli problémům typickým pro dnešní dobu. Jedna záhadná změna však všechno změní.

  • 4.
    63,0 %

    Captivating the King

    Král Yi In se ocitl v politické krizi a bojuje o trůn. Kang Hee-soo je tajná agentka, která se mu chce pomstít, ale jakmile se s ním setká, král ji okouzlí.

  • 5.
    42,0 %

    The 8 Show

    Osm lidí je uvězněno v záhadné osmipatrové budově, kde se zapojí do lákavé, avšak nebezpečné hry. Během ní si postupně vydělávají peníze.


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů