Nejlepší seriály Netflix v žánru Fantasy seriál za rok 2018

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru Fantasy seriál na VOD službě Netflix za rok 2018.





  • 1.
    87,5 %

    Disenchantment

    Matt Groening, tvůrce dnes již legendárních seriálů The Simpsons a Futurama, se pouští do dalšího projektu. Ve Futuramě jsme zavítali do…

  • 2.
    76,2 %

    The Dragon Prince

    Dva princové se spojí s elitním vrahem, který je přišel zabít, aby přinesli mír do své země.

  • 3.
    70,0 %

    Watership Down

    Skupina králíků v jižní Anglii je zahnána na útěk kvůli tomu, že jim jeden muž zničil domeček. Králíci se tak musí dostat na nové bezpečné místo, ke kterému…

  • 4.
    64,8 %

    The Protector (2018)

    Mladý muž v sobě objeví speciální schopnosti, které se musí naučit ovládat, aby ochránil město a celé lidstvo proti temným silám, které chtějí zničit Istambul.

  • 5.
    48,0 %

    The Bureau of Magical Things

    Kdysi lidský svět a svět kouzel zvaný fae byly v harmonii. Ale díky rozvoji technologie byla fae odsunuta. Víla a další kouzelní tvorové se stali ohroženými…

  • 6.
    46,7 %

    The New Legends of Monkey

    Mladá dívka a tři padlí bozi se vydávají na nebezpečnou cestu, aby ukončili vládu démonů a nastolili tak ztracenou rovnováhu jejich světa.

  • 7.
    44,3 %

    Diablero

    Otec Ramiro Ventura hledá legendárního lovce démonů Elvise Infanteho. Společně s Nancy Gamou se pak pokusí o záchranu lidstva.


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů