Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Tak to je husté 6× stejný komentář bylo to naschvál nebo omyl ??
Pozor ve spoilerech je ten nejohavnější spoiler co mohlo CW vymyslet :( nedívejte se !!! ale odkaz tam je :D
#5815 emese: Jediný, kdo je v TVD trapný je Caroline, to zaprvé. Zadruhé, nechápu co máš s Ianem za problém, jako člověk je skvělý, jeho nadace a to všechno co dělá pro naši planetu… Zatřetí, ať je do něj udělaný kdo chce, je nádherný chlap a je jedno kolik mu je, ne? Johny Depp už má přes čtyřicet a žerou ho mladé holky. A za čtvrté, nevím, kdes přišla konkrétně na ty 12ti leté holky, ale např. mi je 25 a s tímhle charismatickým 35letým chlapem bych si klidně dala říct :P A roli Damona hraje skvěle!
#5815 emese: tak pro začátek :) myslím,že takovýhle příspěvek stačí přidat jen jednou :) jo,ok je to tvůj názor,že ti Ian připadá trapnej a že nemůže být idol…to myslíš jako kvůli tomu,že je starej? Tak jestli ti připadá chlap kterýmu je 35 starej,no to potěž teda :( …jak psala Goodies…Johnymu je dokonce už 50 a je pořád branej jako jeden z nejcharizmatičtějších lidí vůbec…a to,že se sním nemůžou dát dohromady 12letý holky?? :) nevím no,ale chodí jsem i spoustu starších holek…nemyslím si,že má pouze takhle mladý fanynky…jestli se jim tak dá vůbec říct :) puberťačkám :) můj typ chlapa vzhledově je Ian…takže pro mě je to velikej idol! a jak tu zmínila Goodies…dělá toho hodně pro společnost…a né,že by se někde akorát vystavoval…nikdy na mě nepůsobil namyšleně nebo tak…myslím,že on je fakt normální a nezkazila ho popularita…a taky si myslím,že jsou tu tací co Damona jako postavu nemusí,ale Iana mají přesto rádi…
holky,tak nějak mě pobavil název další epizody :) asi fifty shades :) je to prostě všude… :)
#5827 Goodiesdoufám, že se na TVD nedívají 12 holky, myslím, že pro tak malý děcka to fakt není, a naprosto souhlasím s TNoty a Goodies, přece nebude mým idolem nějaký mladý šampon, kolik mu vůbec je a co dokázal. Idol by měl mít víc než hezkou tvářičku. Napsat, že Damon je traný? hm chtělo by to víc argumentů
#5825 TNoty: Už jsme se nad tím bavily s kámoškou, co tím chtějí naznačit… :D Stejně měl tu roli Christiana dostat Ian, úplně ho tam vidím :) A jak by to přilákalo diváky (nebo spíš divačky) vidět ho v takové roli :D
#5828 Kali #5833 TNoty#5827 Goodies: přesně tak,já si představovala Iana jako Christiana při čtení knížky ♥ :-) Jinak s Iankem máte samozřejmě pravdu,je nejlepší :-)
#5829 Goodies#5828 Kali: Já to samé :D Jakoby autorka popisovala jeho…
Goodies, TNoty, anndy – holky absolutně s vámi souhlasím!!! :D Nechápu, proč se někdo, kdo nemá rád jednu z hlavních postav vůbec na TVD dívá? Já osobně si bez Iana nedokážu TVD představit, nedokážu si v roli Damona představit nikoho jiného a to že je starej? cože? já jsem rozhodně ráda, že mu není 20, vypadal by jako floutek a 35 není žádnej věk navíc vždyť Paulovi je 31. Prostě nechápu, takže prostě přesně, jak řekla anndy – chtělo by to víc argumentů!!! :D
#5831 Goodies#5830 Dadlaaa: No jo, 12leté holce (která ten příspěvek zřejmě psala, soudě podle obsahu :D ) 35letý chlap může připadat starý… Ale je to hrůza to tak číst teda :D Co potom takový Johny Depp, o kterém jsem se zmínila, ten by si to měl jít zřejmě hodit… :D No nestačím se divit…
Holky, je to jasné… Kukla jste vůbec nějaká na toho mladíka, který by podle té slečny, pro kterou je 30ti letý chlap starý, měl být idol dívek? Je to 19ti leté kuře :D Takže odtud vítr vane… Slečně opravdu nemůže být více jak 15 let a to jsem určitě ještě přestřelila… Ale nejvíc mě pobavila tahle část – Ale 30 ročný chlap?! To môžem rovno vísť von a kričať že môj tatko je idol dievčat!!!! Ale toto je choré… – jako to mě celkem uráží, v tom případě jsem chorá. :D
#5834 TNoty #5836 osvalsim#5827 Goodies: to máš pravdu :) ty herci co to dostali mě vůbec neoslovili :( ale hrát tam Ian :) noooo :)
#5832 Goodies: no když jsem tam psala o tom věku tak jsem chtěla napsat,že to bude asi taky tobě těch 12let,ale potom jsem to radči smazala abych jí neurazila kdyby tomu tak nebylo :D
holky,kdo koukal z vás na true blood…víte,že původně Jasona (bratra Sookie) měl hrát Ian? nějak si nemůžu teďka vzpomenout proč tu roli nedostal…
#5837 anndy#5832 Goodies: Tak to je celkem jasné, že to bude nějaké kuře :-D od mě je Ian taky o 10 let a co jako :) je to pěkný charismatický muž. Když sem se dozvěděla co dělá pro společnost, tak sem byla ohromená :) Ne, že bych do něj byla zblázněná, ale obdiv si určitě zaslouží :) heh a ve věku mého táty rozhodně není :-D To spíš Johny Depp, Hugh Jackman, Patrick Dempsey.. a jak sou úžasní :) Jako Harry Styles taky dobrý, určitě z něj taky vyroste pěkný kluk, kariéru má dobře nastartovanou, ale je taky ještě pískle :) však ona to holka pochopí až trochu doroste ;-)
#5838 anndyněkde jsem četla, že prý byl na konkurzu moc nervozní, ale nevím jestli to bylo pro tuto osobu, TB jsem neviděla, bylo to někde na fb jako zajímavost#5835 TNoty:
s tím tátou je to dobrý, asi ji měl hodně brzo, v dnešní době chlap, který má přes 30 většinou ještě dítě nemá. No jo holky jsme „choré“, že se nám líbí pořádný chlap a né pískle. možná je to tím, že jsme stejná věková kategorie#5836 osvalsim:
ani nevím co si mam o dalším dílu myslet…proč do toho Damona všichni jenom kopou? Z rozhovoru Eleny a Damona fakt nadšená nejsem…A že nezachránil Enza? To tam jako měli uhořet oba? To mě opravdu pěkně štve! Damon je netvor..fakt pecka! Katharina a Stefík..no jo..byl to hezkej moment…ale já chci hezký momenty mezi E+D :( jinak Stefík opět za velikána,že Aarona nezabil,že není jako Damon… :/
Po zhlédnutí devátého dílu jsem měla vážné obavy, že Elena bude Damona odsuzovat, jako to ve většině případů měla ve zvyku. Takže jsem vážně ráda, že tentokrát se tomu vyhnuli. Jejich rozchod mě vážně naštval, hlavně proto že spolu byli pouze devět dílů a v těch dílech neměli skoro žádné scény spolu (a nemám na mysli líbání nebo postelové scény). Je vážně fascinující jak se můj vztah k bratrům Salvatorovým v průběhu celého seriálu změnil. V podstatě úplně otočil. To, co Damon dělal potomkům Whitmorovic rodiny je příšerné. Nezasloužili si to. Ale to, jak se Stefan zachoval v poslední scéně s Aaronem, teda to, co řekl, mě osobně vytočilo do vrtule a já jsem mu chtěla dát pořádnou facku. On se totiž stále vidí, jako ten lepší, hodný bratr. Já osobně bych řekla, že Elenin vztah s Damonem jí pomáhá si uvědomit, že nic není černobílé a že nesmí tak moc odsuzovat. Spousta lidí (a nemyslím vás tady, ale co jsem tak četla všude možně…) říkali po tom, co Elena zabila Jesseho, že se změnila. A proč vlastně? Protože to řekla odsuzující Caroline? Podle mého, v té scéně se zachovala tak, jak by se zachovala i před proměnou v upíra. Koneckonců z předchozích řad jsme se mnohokrát mohli přesvědčit, že Elena je schopna téměř všechno, aby ochránila ty, které miluje. Ne že by to teda ve většině případů fungovalo. :-) Co se týče Katherine… ona je sice zábavná postava ke sledování, ale v jejím případě jsem nějak nikdy nebyla schopná zapomenout, co všechno provedla. Takže její smrt by mě vůbec nepřiměla přestat sledovat seriál. Jedinkrát, kdy jsem vážně uvažovala o skončení sledování bylo, když na konci 3. série proměnili Elenu v upíra. A to jsem si nakonec během prázdninové pauzy rozmyslela.
#5841 TNoty #5842 Goodies #5856 Kali