Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5860 Vampires are sexy: Jako že ji šoupnou do těla Eleny??? :-O No tak to už snad nemůžou myslet ani ve srandě!!!
Proboha, ať z toho seriálu nedělají takovou frašku, prosím! Miluju ho i z velké části pro to, že (spíš ze začátku…) když někdo umřel, byl prostě mrtvý a kolikrát to byly oblíbené postavy, ale mělo to svůj řád a bylo to dojemné. Ale co se děje od čtvrté řady… Věčně nějaká definitivní smrt a pak tam dotyčného stejně nějak nesmyslně drží nebo rovnou pošlou zpět! A teď ještě výměna těl? Tak to už je moc i na mě, fakt :/ Kat mám ráda, ale držet ji tam takhle? Když už ji museli nacpat ten lék a umírá na stáří, tak ať to dotáhnou do konce a ne zas vymýšlet, jak ji tam udržet za každou cenu. Bože, tohle mě tak štve!!! Už to ani nemá ty emoce, protože když někdo umře, tak jenom čekám, ve kterém díle zázračně ožije.
Tak tohle už je celkem jetý… Nechci přijít o Katrin, mám ji ráda… ale zase za každou cenu tam cpát takovýhle zvraty, to mě fakt moc nebaví. Minulej díl mě fakt bavil, tenhle už moc ne. Rozchod Deleny mi ani tak nevadí, věřím, že to slepí… Ale fakt mi uniká, kam to celý směřuje – tak záhadu VŠ jsme vyřešili, Stefana jsme našli, co bude dál?
#5864 Goodies#5863 blacken: Jo no, taky nad tím uvažuju, co vůbec ještě může být dál… Nejhorší zápletka v historii deníků byla ta se Silasem. K čemu to tam vůbec bylo??? Absolutně zbytečná zápletka, která ještě skončila během pěti minut a dost pochybně :/ A k čemu tam byl vůbec lék, dostala ho Kat, která teď umírá a kterou stejně nakonec nějak zachrání.
#5865 TNotymyslím,že by Katharinu měli nechat důstojně umřit a konec…nebo se ukáže další dvojnice a převtělí se do ní..to by bylo fakt už úlet :)
#5864 Goodies: já to říkám už od začátku 5 série,že to jde od desíti k pěti :( jak si psala ty,někdo umře a za dva díly je tam zpátky protože nějakým hrozným zázrakem se jim podaří vrátit…to už je vážně o ničem…
Když se zamyslim nad tím, co tady píšete dává to docela smysl…jak jsem psala, že nikdo nezahraje Katiny výrazy tak jako Nina??? ale ano zahraje…samozřejmě Nina je dokáže zahrát..takže by dávalo smysl to, co píše Vampires are sexy…budu jen doufat, že to tak nebude, protože Kat a El v jednom těle? jestli to hodlá být další zápletka, tak teda potěš…:(
#5867 TNoty#5866 Dadlaaa: podle mě by to Damon a Stefík nikdy nedovolili aby se Kat převtělila do Eleny…
#5869 Goodiesjo ono by to bylo celkem logický,kdyby se Kat dostala do Elenina těla,když se nad tím člověk zamyslí,ona přece říkala že do jinýho těla by nešla,protože to její se líbí Stefanovi,ale takhle by mohla třeba nějak úplně Elenu ovládnout,byla by na živu a ještě by vypadala furt stejně,navíc by jí opravdu nikdo jinej hrát nemohl,byl by to děs (napadá mě jen ta její dcera,ale to by bylo dost divný :-D ) ale rozhodně souhlasím s tím,aby jí radši zabili,i když se to asi nestane…nebo aby jí nějak jinak vyléčili,taky se mi tam celkem líbí,dává tomu šťávu,snad i Stefánek by se mohl pak přestat litovat :-)
#5867 TNoty: No já myslím, že pokud to Kat bude chtít udělat, tak se nikoho ptát nebude :D
#5870 Dadlaaa #5876 TNoty#5869 Goodies: souhlasím, stačí když se domluví s Nadiou…
Ahoj, kde se dá shlédnout ta desátá epizoda 5. série? :-(
#5873 Dadlaaa #5875 TNotytak jsem to zkoukla…tento předvánoční díl docela nuda teda, loňský byl oproti tomu fakt epic (i když tohle slovo nesnášim :-) především v Carolininým podání), zvlášť kombinací hudby a Klausova vraždění…
Jinak teda, dojmy jste tu celkem shrnuli, u mě to samé – Damon je chudák zas ten nejhorší, Stefan zas andílek (ve scénách s Kat v minulých dílech sem ho žrala a teď už mi ho zas znechucujou). No a napadlo mě ještě než jsem si to tady všechno pročetla, že Kat bude chtít do Eleninýho těla – jak řekla Stefanovi, že se na ní nikdy nebude dívat jako na Elenu a pak se hned sebrala a volala Nadie,a předtím říkala že jiné tělo něž tohle nechce – to mi hned evokovalo,že bude chtít do Eleny – a to bude fakt průser…
Rozchod ze strany Damona? překvapivé, vadilo mu že ho elena omlouvá a my se tu tak báli, že ho bude odsuzovat,že? a nakonec je to stejně špatně…no nic no, vtah Delena tvůrci fakt odvlákli :-(
#5873 Dadlaaa#5871 Paolina: já jsem ji stahovala, protože online se mi to pořád seka :-( ale myslim, že to na zkouknito.cz určitě bude.
#5872 Nemesis23: no oni tvůrci Delenu flakaj neustále, 3. série 2× se libali, 4. série jednou spolu spali a pak krátká scéna ve finále a 5. série, kdy má být Delena spolu? Podle mě, spolu nejvíc času za tuhle sérii strávili v té cele :-\ zatímco Stelena měla 2. série…podotýkám, že nejsem ani Stelena ani Delena, ale myslim, že by Delena měla mít svůj prostor :-D
já si myslím, že to, jak se má „vztah El a Kat zkomplikovat“ může být třeba díky Stefanovi a ne hned převtělování. to už by bylo fakt na hlavu. který z bratrů by s tím tělem spal???? :-D Tvůrci tak kombinují a vymýšlí, že z toho nakonec bude guláš a budem rádi vzpomínat na 4. sérii
#5871 Paolina: na ulozto to určitě bude :)
#5869 Goodies: jestli bude další zápletka to,že tam budou všichni běhat a snažit se aby se Kat nepřevtělila do Eleny tak to bude teda :/
děkuji :-)
Ahojky … hele vím, že většinou se všechno točí okolo Eleny, Damona a Stefana… Ale jestli jste se někdo koukali i třeba na youtuku, tak jsou tam pokračování příběhů.. zmíním třeba Klaus and Caroline|| Сure. Part 2 „Child“ (je to fiktivní pokračování) a videa jsou docela pěkně udělaná… Takže se chci zeptat, jestli tu není nejaký šikovný angličtinář, co by nám trošku pomohl to pochopit..předem díky :)
Ahojky … hele vím, že většinou se všechno točí okolo Eleny, Damona a Stefana… Ale jestli jste se někdo koukali i třeba na youtuku, tak jsou tam pokračování příběhů.. zmíním třeba Klaus and Caroline|| Сure. Part 2 „Child“ (je to fiktivní pokračování) a videa jsou docela pěkně udělaná… Takže se chci zeptat, jestli tu není nejaký šikovný angličtinář, co by nám trošku pomohl to pochopit..předem díky :)
#5881 Klaroline!!=) #5881 Klaroline!!=)