Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

kráska

jáj :D

24.1.2014 | 23:22:59
24.1.2014 | 23:25:36
Vampires are sexy

YEEEEAAAAAAH :D Ano Ona přežila!! To že se převtělí bylo předvídatelné, ale jak se tam všichni s ní loučili a ona a… no hrůza čekala jsem na ten moment, kdy se ukáže Katherine Piercova S velkým B (jako Bitch :D)). A v té scéně, jak umřela a zase se vrátila to byla Katherine!! A když jí pak elena odpouštěla skoro jsem se lekla že do ní nevleze ale KAt nezklamala a ten závěr :D lepší by bylo, kdyby byla ve svém těle, protože teď je jasný, že umře protože Elču nezabijou, ale pořád je ještě naděje :D :)

25.1.2014 | 0:03:29
osvalsim

#5915 Ivčí: Já si právě taky myslím, že Elijah mluvil o Kat a o tý čarodějce.. ale napadlo mě, že kdyby tam skutečně přišel, tak by Kat asi umřela. Jeho morální síla by jí pomohla a hlavně by ji asi nenechal znova něco udělat Eleně :-D ale jinak je to škoda.. úplně mě zamrazilo, když se tam objevil a řekl: dost! No a pak to byl Damon :-D A úplně sem vybuchla smíchy, jak přišla Car z toho lesa a z vlasů si vyhodila list :-D

25.1.2014 | 8:26:47
Kali

hmm,takže se nakonec stalo to,co jsem si myslela že se stane…díl byl pěknej,nabitej emocema a tak,už jsem počítala s tím,že Kat nechají umřít,bylo to dost průhledný,že se převtělí do El…no a nakonec to fakt udělají-pro mě teda zklamání,i když mám Kat ráda…no teď už je zase celkem jasný,že Kat bude chtít být se Stefanem,Elena pak beztak nakonec taky,protože díky Kat v jejím těle se s ním zase zblíží (jak překvapivé) a Damon bude mít černýho Petra…ale tak už jsem se s tím smířila…teď jen doufám,že Damonovi najdou nějakou jinou lásku… :-( a Car?Jako jasně,Klaus je zlatej a já bych s ním divočila v lese asi už dávno :-D,ale v tomhle se teda zachovala fakt jako pokrytec,no bude koukat,holčička,až to zjistí El,že jí nebude odsuzovat :-) na to se těším :-)

#5930 Firefly621
25.1.2014 | 10:06:28
Firefly621

#5929 Kali: Copak Elena, té to může být fuk, ale až Tyler zjistí, že se vyspala s člověkem který mu zabil matku… JInak si nemyslim, že by Elena skončila se Stefanem. A Katherine umřít nenechají, určitě vymyslí nějaký „zázračně“ magický způsob jak si sehnat vlastní, nebo jiné tělo, jestli je tam něco vážně nedomyšlené tak magie. Vždycky se vytasí s nějakým novým kouzlem na výměnu těl, vzkříšení z mrtvých, hromadným ovládáním mysly, neviditelnýma stěnama a tak dále, občas kdyby je něco z toho napadlo dřív (tím myslím ty postavy), některé zápletky by skončily dřív než by začaly. :D

25.1.2014 | 11:35:10
Firefly621

Jinak by mě zajímalo, co Katherine myslela tím, že má ještě nějakou nevyřešenou záležitost. Pokud tím teda něco myslela a nenechali jí to jen tak plácnout, aby řeč nestála.

#5932 Vampires are sexy
25.1.2014 | 11:44:02
Vampires are sexy

#5931 Firefly621: Mohla tím myslet skvělého Stefana :D, nebo svou dceru, nebo pomstu Eleně za to že jí nacpala lék a když nad tím přemýšlím je to asi vše dohromady :D

25.1.2014 | 11:48:32
Vampires are sexy

Jo a ještě kromě Katherine a jejího přežití, mě potěšil Stefan :) byl úžasný, jak se choval ke Katherine, jak trochu setřel Elenu, jak hájil Damona před Elenou on je prostě vždycky úžasný. A strašně mne zajímá na co potřebovali krev dvojníků :D

#5935 Firefly621
25.1.2014 | 11:50:47
Firefly621

To je možné, celkem mě překvapuje, že se nikdy nechtěla pomstít Klausovi, vždycky se s ním snažila vyjednávat nebo před ním utíkala, přitom on jí chtěl zabít a vyvraždil její rodinu. Zatímco on se jí chce mstít za to, že mu utekla aby se zachránila, trochu zvrácená logika. :D

25.1.2014 | 11:51:23
Firefly621

#5933 Vampires are sexy: Jo to by mě taky zajímalo, co mají ti poutníci za lubem, předtím chtěli zabít Katherine a teď shánějí kbelíky krve dvojníků. Měla jsem za to, že nenávidí nesmrtelné a chtějí zničit Silase, ale o co jim jde teď se tam zatím nikdo nezmínil.

25.1.2014 | 11:54:18
sisi2000

Díl 5×11 byl super, ale jak hned na začátku byla caroline jak v sedmém nebi, že se elena s damonem rozešli, to jsem fakt měla chuť jí jednu vrazit. Začínám caroline fakt nesnášet, protože ona první řekne jak je damon špatný pro elenu a ať radši chodí se stefanem atd no a pak se vyspí s klausem. Jako já nevím co už si o ní mám myslet, to je taková sobecká kráva, že to opravdu není možné!! V 1,2 a 3 serii to byla jedna z mojich nejoblíbenějších postav, ale teď u mě klesla na dno a navíc ta klaroline scena mohla být trochu rozsáhlejší a propracovanější ( jak rychle začala tak i skončila :( ) To ohledně kat mě naštvalo, radši bych ji chtěla mrtvou než aby se převtělila do eleny :( Doufám, že na to hned dojdou a nějak to vyřeší..(ani by mi extra nevadilo, kdyby dopadla stejně jak gregor) Moc se mi líbila ta scena mezi salvadorama a jak se sešli ty zesnulé postavy :) to bylo super. Jak už jsem řekla, jediné co mi zkazilo díl byla kat a caroline a moc se těším na další díly :) PS: mezi elenou a damonem to vypadá do budoucna nadějně :D

25.1.2014 | 12:16:34
Prelude

Neviete prečo mi pri titulkach miesto niektorych pismen pise nejake divne znaky?

25.1.2014 | 14:11:34
anndy

Clarisa? myslíš Celeste ne? to byla podle mě ta druhá láska a první byla Tatia. S Kat to bylo takový nedořešený#5915 Ivčí:

#5941 Firefly621 #5948 Ivčí #5949 Ivčí
26.1.2014 | 13:14:21

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama