Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5996 Goodies: já s tebou souhlasím…a naštvaná jsem dost,:D Damon si to rozhodně nezasloužil a dle mýho názoru jí minule mohl mučit mnohem víc :D nejsem si jistá, že by mu zrovna tohle El předhodila, no jo Katherine…byla to mrcha vždycky, ale celou 5. sérii hraje na dobro a nakonec je to svině největší a tím mě Plecka nasrala nejvíc. Měla jsem Kath do teď fakt ráda, ale od minule jí nemůžu vystát. Koneckonců, kdyby jí tenkrát Klaus dostal, je vcelku pravděpodobný, že by se Eleně nestalo spoustu věcí souvisejících s kletbou slunce a měsíce. Já opravdu doufám, že bude Delena. Doufám, že tohle má Plecka dobře rozmyšlený. A ta zápletka se špatně česky mluvícíma poutníkama? Asi bychom jí měli něco napsat :D
#6002 sisi2000 #6005 Goodies#6001 Dadlaaa: tak tos vystihla! Hlavně těma posledníma 2 větama :D A Damon mohl Kath na smrtelné posteli rovnou zabít! Aspoň by pak neměla šanci se převtělit do El :(
#6008 Goodiesty vole holky…už chápu proč jsem mimo…normálně jsem úplně zapomněla,že je novej díl :D tak se na něj jdu hnedka mrknout…proto jsem nepochopila kde jste vzali Enza :D dobrý den pane debile :D
#6004 Goodies #6006 sisi2000#6003 TNoty: Ty jsi drsná :D :D :D Tak pak napiš svůj názor ;)
#6001 Dadlaaa: Já jsem ten konec normálně obrečela, ale spíše vzteky než cokoliv jiného :/ Tak jsem doufala, že Elena řekne Damonovi, co se stalo, jak se objali… A nakonec to převtělení dokončili a mě málem cip střelil :-O Tak to bylo zase dobře rozjeté, přála jsem si konec Kath takhle dojemný, jak vypadal a nakonec mě tak nase***! A zase se to všechno ubírá úplně jiným směrem než do teď, tak co to je??? 12tý díl a děj se už dvakrát obrátil. To se všichni, co to píšou něčím sjeli nebo měli nehodu a ztratili paměť a píšou úplně jiné pokračování, než původně nastínili? :D Nebo už fakt nevím, co si o tom mám myslet :D
#6007 sisi2000#6003 TNoty: Já z tebe nemožu :D Ale aspoň pak nemusíš tak dlouho čekat na další díl ;)
#6005 Goodies: Jn :( doufám, že se to brzo spraví.....
#6002 sisi2000: Já jsem se málem počůrala u scény, kdy šel Damon na Kath s polštářem :D :D :D On někdy nemusí ani nic říct a je vtipný :D To je tam snad jediný, kdo vidí, co je to za mrchu? Já ji měla vždycky ráda a bránila jsem ji, protože jsem myslela, že v ní je něco víc, ale ona opravdu miluje jenom sebe a vždycky se bude starat jen o sebe, a věřím, že i kdyby se rozhodovalo mezi ní a tou její dcerou, tak si zase vybere sebe :D Doufám, že je ani na vteřinu nenapadlo, že by se Elena fakt nevrátila a zůstala tam ta potvora :-O
Problém tohohle seriálu začíná být v tom samém, v čem je u všech podobných seriálů. Překombinovanost. To máme milostnej trojúhelník, dvojníky, nejnebezpečnější Původní, nejnebezpečnějšího Silase – jeho ex a jeho dvojnici. Dvojníky používaj ke kde čemu – od vzniku hybridů až po kotvení. Máme tu hybridy, máme tu vlkodlaky, taky čarodějky. Kouzelný prsteny, otce v tajných společenstvích, vrací se mrtvý postavy, prochází se tam duchové (když není dost emocionální díl, tak tam švihnem Viki a Alarica). Všichni se změnili v upíry, hledali lék. Teď tu máme kotvu – změnu kotvy – poutníky – převtělování. Hlavně dřív bylo alespoň téma třeba – původní – a byla o tom celá řada. Teď se tyhle podivnosti objevujou v každém druhém díle, bez vysvětlení. Každé další zlo je to nejmocnější… A k tomu přihodí dceru Katrin – která se čistě náhodou taky stala upírem… A to jsem zapomněla na lovce a nejspíš x dalších věcí.
#6010 Goodies#6009 blacken: No dyť o tom mluvím, když už tam šoupli lék a Silase, tak v tom měli pokračovat, minimálně tam měli nechat Silase a řešit ho celou sérii, když už z něj udělali nejmocnější zlo. Vždyť se ho zbavili, během pěti dílů, nebo kolik to bylo. Co to mělo vůbec za smysl? A teď už nevědí coby, tak šoupnou Kath do Eleny. A k čemu? Aby ji mohli dát zase dohromady se Stefanem? Nechápu, proč utli tak rychle zápletku se Silasem a začli tohle… Opravdu mi to nedává smysl.
táák,už jsem to zkoukla ;) …a musím říct,že hrůza :( naštval mě Stefík jak dal pěstí Tylerovi…myslím,že má právo být naštvanej…jinak teda chudák Damon…co to je jako? takže teďka bude běhat ElenaKat za Stefanem…no to bude super teda :( jsem docela zvědavá kdy přijdou na to,že to je Kat a ne Elena…fakt je mi Damona líto,nemůže mít chvíli klid :( takže díl se mi i líbil,ale vůbec mě v něm nic nepotěšilo :( až na to,že je konečně taky špatná Carolin…a ta Nadia je vážně nesympatická…už jako herečka mě neoslovila…
#5996 Goodies: to s tebou naprosto souhlasím…Damon jedinej věděl,že se nikdy nezmění a bude to vždycky jenom mrcha…taky mě hrozně naštvalo jak se zachovala…Elena je fakt dobrá jak jí byla ještě schopná odpustit a ona tohle…ja bych do ní kopla a žádný odpuštění!! taky jsem fakt vytočená…tahle zápletka je na hovno :/
#6018 GoodiesDamon je ku Kath taký len preto, lebo sa cíti byť ohrdnutý kvôli tomu že konečne pochopil, že vždy milovala len Stefana a on ju zbytočne 150 rokov hľadal. Je mi ľúto Damona, toto si nezaslúžil, ale taktiež sa nemusel hneď vrátiť k tomu zloduchovi z prvej série, príliš veľký a zbytočný skok, hádam nebol dobrý len kvôli Elene, to by bola riadne blbosť vývoja jeho postavy teda. Ak to tak fakt bude, potom bude on ten falošný a nie Kath. Inak, hádam ste si vážne nemysleli, že Delena už bude natrvalo, veď ešte je ohlásená minimálne jedna séria a tento seriál bude vždy o trojuholníku, ako už raz Julie napísala :-)
#6017 GoodiesTa zápletka, co se tam teď rozjela se mi taky nijak extra nelíbí no a některý věci už jsou vážně směšné, ta jejich zázračná čarovná řešení a nový supermocní záporáci. Nevím ale proč se tu děsíte Steleny, to Katherine chce být se Stefanem ne Elena, ale je možný, že Damon vyvede něco za co ho bude Elena nenávidět, až se vrátí a pokazí si to, postavu Damona mám ráda, ale je to hajzlík a sobec a on je zrovna jediná postava která nemá právo Katherine mučit, protože každý zlý skutek který udělala, udělal taky, od kohokoliv jinýho bych to brala, ale od něj to bylo ubohý.
#6016 GoodiesChtěla bych jen webmasterům sdělit, že odkazy na titulky na cw zone nefungují O:-) píše to „nepovolaným přístup zakázán“ nebo tak něco, samozřejmě na cw zone titulky jsou. Tím nechci nikomu nic vyčítat, za titulky samozřejmě děkuji mnohokrát, jen jsem na to chtěla upozornit :)
#6014 Firefly621: To si zrovna nemyslím… Damon za tu dobu udělal hodně dobrého a z 90% o tom Elena ani nevěděla, takže nemyslím, že zrovna on je největší sobec. Vzhledem k vývoji jeho postavy mi ani nepasuje to, že by byl dobrý jenom kvůli Eleně, samozřejmě se začal měnit, až když se do ní zamiloval, ale jak jsem řekla, hodně dobrého a nezištného udělal, i když ona o tom nevěděla. Je impulzivní a nepředvídatelný, ale ne sobec. A s Kath bych ho vůbec nesrovnávala, to je teprve sobecká mrcha! Jinak, proč by zrovna Damon měl být ten poslední, kdo by ji měl soudit? Každý tam udělal něco špatného, a já to beru tak, že je jediný, kdo pochopil, jaká to je bezcitná, nenapravitelná potvora, která se nikdy nezmění a podle toho s ní tak i jedná.
#6019 Firefly621#6013 Wolfka123: Nemyslím si, že se k ní tak chová proto, že vždy milovala Stefana. Samozřejmě, že mu hodně ublížila, když ji 150let miloval a ona na něj dlabala, ale taky kvůli Kath začali problémy mezi ním a Stefanem, oba je využívala, kvůli ní je oba zabili a jak řekl Stefanovi, to ona ho naučila, jak zabíjet a být bezcitný. On to bere tak, že kvůli ní je „zlý“ a to mu vlastně působí problémy mezi ním a Elenou. Plus to, co udělala za celou dobu Eleně a taky bych nezapomínala na to, že jediný jí nikdy nevěřil a nakonec měl pravdu v tom, jaká to je sobecká bezcitná mrcha ;)
#6012 TNoty: Ani mi nemluv, naposled jsem byla tak naštvaná po díle, kdy se Elena konečně vyspala s Damonem a do toho kvokala Bloncka o poutu :D :/
#6016 Goodies: No jenže tomu dost nahrává to, že hned vystartoval po Aaronovi jakmile se s ním Katherine jakoby za Elenu rozešla z toho teda mám dost pocit, že se krotil jen aby se jí zalíbil. A jo udělal nějaké nesobecké věci. Ale Katherine jich taky pár udělala i když teda asi míň, ale zase tam její postava má míň prostoru (vrátila se pro Matta a Jeremyho, donesla Damonovi Klausovu krev a zachránila mu tak život.), takže já jí nevidim jako úplně ztracenou. A že dělala jiným zle aby se zachránila? Tak to tam dělají všichni, i svatý Stefan. A mně osobně se vůbec nezamlouvá, že se podle všeho Damon nijak nezměnil a v podstatě se jen přetvařuje kvůli Eleně, ale prostě mi to tak přijde, třeba se v příštím díle ukáže, že Aarona nezabil… no uvidíme
#6020 Goodies #6021 Goodies #6067 TNoty#6019 Firefly621: Ale i kdyby toho Aarona zabil… ono je to jedno. U Damona jde o to, že ho vždycky všichni měli za špatného, a on sám byl vždycky na hraně, ale kvůli Eleně měl chuť být lepší, nejde o přetvářku, ale o to, že ji miluje víc, než sebe, proto se pro ni snaží být lepší (neříkám, že se mu to vždycky daří). Ona ho prostě drží nad vodou. A tím, že mu teď v podstatě řekla, že pro ni není dobrý, že udělal dobře, že ji nechal jít, mu vzala chuť se držet… Moc dobře si všímám toho, když udělá něco špatného někdo jiný, tak ho každá postava omlouvá a pomáhá mu a utěšuje ho, ale když ujede Damon, tak ho každý div neukamenuje. A Elena pro něj byla ten světlý bod, ten, kdo v něj věřil a viděl v něm i to dobré. Takže pro koho by se teď měl držet, teď sám uvěřil tomu, že si ji nezaslouží a že je zbytečné se snažit.
#6027 Firefly621 #6067 TNoty