Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

Goodies

Ale stejně přes to všechno, jak mi to teď celé nezapadá do vývoje Damonovy postavy, se mi ta scéna na konci s Aaronem hrozně líbila. Zlého Damona prostě žeru… jeho gesta, styl jak mluví… jsem asi zvrácená :D :D :D

4.2.2014 | 23:40:39
blacken

Tak mně ani nevadí vývoj Damona, nepřijde mi to až tak mimo mísu (teda ne oproti tomu, co se děje mimo to). Ale nechápu, proč z něj dělat zlosyna – pro mě se to nedá srovnávat s tím, co udělala Katrin nebo i Stefan – ten se taky provinil vším možným. Ale jedna věc mi nedá spát – proč tam nechávaj postavy jako je Caroline – tolik rozumných a zábavných postav odešlo, ale ona tam bude strašit celou dobu…

#6083 Dadlaaa #6085 Goodies
5.2.2014 | 1:22:06
Dadlaaa

#6082 blacken: já částečně souhlasím, Damonuv vývoj je v pohodě, on byl stejně vždycky ten vsehoschopnej. Taky se mi nelíbí to tvrzení, že Kat a Damon jsou vlastně stejní. My vlastně nevíme co dělal do doby než vypnul emoce a že zabil pár lidí? Kat a Stef to dělali taky, že Stef má z toho výčitky je jeho problem :-D taky si myslím, že některé postavy jsou tam zbytecne, ale u mě to rozhodně není Car :-D vím že je taková a makova a že všechny moralizuje, ale já ji mám i přesto ráda :-D

5.2.2014 | 7:40:44
Nemesis23

no tak se mi konečně podařilo to zkouknout… je tu asi milion příspěvků,takže sem pročetla jenom něco…

moje dojmy: díl mě překvapil tim,že hned nezjistlili,že je kath v eleně a navíc se podařilo dokončit to kompletní ovládnutí…to bych fakt nečekala. Jediný,čim mě kath pobavila,byl okamžik kdy jako JEDINÁ! dala sežrat Car ten sex s Klausem (teda spíš jak vtipně to prozradila Tylerovi). jinak je to ale fakt naprd a celej díl sem si řikala,kde se jako fláká bonie zas?

Damonovi to s Enzem slušelo,vždycky sem ho žrala jako badboye…o tom žádná. Ale jako už mi vadí,jak se všechno děle pořád dokola dokolečka. v tomhle seriálu snad neexistuje normální vývoj… máme tu pětkrát dokola stefana zlatíčko a stefana rozparovače…no a pak Damona monstrum a zamilovaného „klidného“ Damona. Nebaví nás moralistický stefan? šoupneme rozparovače… S Damonem je už nuda,jak se snaží kvůli eleně, no tak šup,rozejdem je a začnem vraždit…už je to nuda no… s kat to samý – chvíli naznačujou,že je to vlastně chudinka a hrajou nám na city a pak z ní zas udělaj mrchu…se vsadim,že nakonec zase vymyslí něco děsně dojemnýho,aby nám jí bylo líto…

takže asi tak… no a celkově už bych prostě chtěla,aby to ukončili. nebaví mě to,koukám na to jenom proto,že chce vědět „jak to dopadne“ a to protahování je na nic…

#6086 Goodies
5.2.2014 | 10:34:48
Goodies

#6082 blacken: Souhlasím ve všem, jenom trošku ten Damon, co dělá teď mi příjde trošku moc no… Jak už jsem psala, ve trojce mu Elena taky zlomila srdce, díval se na to, jak se vrátila ke Stefanovi a tohle teda nedělal. Plus to, že budou v dalším díle mučit Jeremyho… No ale to je jedno. Každopádně s Kath bych ho taky absolutně nesrovnávala a Caroline nemůžu ani vidět, kdyby ji někdo picnul, já bych slavila :D Jak se zase v posledním díle tvářila jak pipina a pak u Stefana doslova škemrala o to, aby ji nakonec řekl, že je svatá a že dělá všechno správně, bože mám na ni absolutní alergii :D

5.2.2014 | 10:42:21
Goodies

#6084 Nemesis23: No dyť přesně… Damona celou dobu nějak vykreslují, dlouhé řady se vyvíjí k lepšímu a pak buch a všechno je v pytli! Jo i když byl s Elenou tak sem tam někoho zabil, jak říká pro vyšší dobro :D Ale toto zase… Kath ani nemluvím! Tak jsem si přála, aby teď umřela, aby to bylo trošku pozitivní (ne jak Silas, pic ho a zdar:D), prostě emotivní a zase buch a všechno, co bylo předtím je v pytli :/ I se mi docela líbila ta její kapku ironická smrt, jak utekla před vším možným a nakonec ji dostihne něco před čím neuteče a to smrt stářím :)

5.2.2014 | 10:51:54
Kali

podle mě by tam vůbec nemusel být Tyler :-) dřív mi vadil i Matt,ale ten je teď celkem v pohodě…a Jeremyho jsem taky nikdy nijak moc nemusela a třeba Alaric mi chybí dost nebo i Rose to mohla rozjet a na Annu jsem taky myslela pak ještě dlouho,co umřela…jinak,myslím že za úpadek TVD může fakt ten jejich blbej nápad na spin off TO!Mám TO ráda,ale štve mě že tím takhle zkazili TVD…a srovnávat Damona s Kath??Kath je zlá,protože je taková a Damon kvůli tomu,že s ním život dost vytírá a on to nezvládá…jak tady někdo psal,Kath ale měla a má hodně lidí,kvůli kterejm se už mohla změnit- Elijah,Stefan,její dcera…ale na Damona se každej,vždycky když začne bejt hodnej,vykašle…

#6088 Goodies #6091 Cůca #6092 Cůca
5.2.2014 | 11:19:23
Goodies

#6087 Kali: Jo no, chudák malej :( Pořád doufám v to, že bude Delena a on bude šťastný :)

#6090 Kali
5.2.2014 | 11:22:19
Firefly621

No jo to je takovej chudáček ten Damon. :D

5.2.2014 | 11:49:19
Kali

#6088 Goodies: přesně :-) jsem ráda,že to někdo vidí stejně ;-)

5.2.2014 | 12:15:55
Cůca

#6087 Kali: Kath je zlá, protože je taková ? To si nepamatujete Anglii, 15. století ? Připadala vám tam snad zlá ? Mikaelsonovi z ní udělali tu zlou, když jí vyvraždili rodinu a pak 500 let pronásledoval Klaus. To vám jako na charakteru moc nepřidá. Hlavně byla na upírství totálně sama a viděli sme snad, jak dopadla Elena coby novopečená upírka, když jí zemřel bratr. A když sedmnáctiletá nově zrozená upírka najde svoji rodinu kalužích krve, s jasným vzkazem, že si jí najdou kdekoliv. Damon se jen vymlouvá, on měl skvělý život, posral si ho sám. Bratr mu nabízel pomoc, blondýna mu nabízela pomoc, ale kvůli tomu, že chce mít vše po svém dopadl, jak dopadl.

5.2.2014 | 12:34:31
Cůca

#6087 Kali: Kath je zlá, protože je taková ? To si nepamatujete Anglii, 15. století ? Připadala vám tam snad zlá ? Mikaelsonovi z ní udělali tu zlou, když jí vyvraždili rodinu a pak 500 let pronásledoval Klaus. To vám jako na charakteru moc nepřidá. Hlavně byla na upírství totálně sama a viděli sme snad, jak dopadla Elena coby novopečená upírka, když jí zemřel bratr. A když sedmnáctiletá nově zrozená upírka najde svoji rodinu kalužích krve, s jasným vzkazem, že si jí najdou kdekoliv. Damon se jen vymlouvá, on měl skvělý život, posral si ho sám. Bratr mu nabízel pomoc, blondýna mu nabízela pomoc, ale kvůli tomu, že chce mít vše po svém dopadl, jak dopadl.

#6093 Goodies #6094 Goodies #6095 Goodies #6096 ksandinka
5.2.2014 | 12:34:45
Goodies

#6092 Cůca: Ale vždyť to je pořád dokola :D Kath kolem sebe taky měla přátele, ale buď je zradila, nebo obětovala nebo rovnou zabila :D Jako přece jenom je to už 500let, co se jí to stalo a kdyby se už tenkrát když potkala Stefana chovala trošku jinak, když je to její osudová láska a oba nevyužívala… Ona má na prvním místě sebe, to je bez debat. A to je jenom její volba, bez ohledu na to, co se jí v životě stalo, i to, že je bez přátel.

5.2.2014 | 12:50:44
Goodies

#6092 Cůca: A Anglii si pamatuju, jestli myslíš tu jedinou pársekundovou ukázku, kdy se bavila s Elijahem :D Ale to neukazuje vůbec nic… Nakonec podrazila Elijaha, který jí chtěl pomoct, obětovala Rose a toho druhého, co byl do ní zamilovaný a to jenom proto, že myslela na sebe a své přežití, jako vždy. Ona je prostě odjakživa sobecká, to tu nemusíme vůbec řešit.

5.2.2014 | 12:57:33
Goodies

#6092 Cůca: A ještě musím reagovat na to s Damonem. Ty si zas zřejmě nepamatuješ na ukázku, kde Stefan vraždil všechny kolem, do baráku nalákal několik holek, které vysával a Damon s tím nechtěl mít nic společného a odešel. Pak přišla Lexi a zase se starala jenom o Stefana a Damon ji ještě řekl, ať se o něj postará. Ještě ani nic neudělal a Lexi se starala jenom o „chudáka“ vraždícího Stefana. Takže Stefan měl sám co dělat se sebou ne ještě aby dával pozor na to, jak se s upírstvím vyrovnává Damon. Taky byl na všechno sám a nakonec ho ještě mučili. To Kath musela jenom utíkat ;) A jinak si nepamatuju, kdy by se Damon vymlouval na to, co se mu v životě stalo. Naopak vždycky tvrdil, že nezmění co je a nikdy ani nikomu necpal, co si taky musel prožít.

#6097 Firefly621
5.2.2014 | 13:12:40
ksandinka

#6092 Cůca: Souhlasím s tebou. Většina Delenaček prostě bude nadávat na Kath protože jsou všechny slepě zahleděné do Damona. Nejlepším řešením by bylo kdyby se Damon konečně zamiloval do někoho jiného než do Eleny. Je fakt otravné na všech webech pořád číst… Damon je chudák, tohle si nezasloužil, kdyby nebylo Kath tak by nebyl zlý, není stejný jako Kath, není dobrý jen kvůli Eleně a mnoho dalších omluvných žvástů. Všichni nesledujeme seriál jen kvůli němu! V TVD mám nejraději Ninu, ale její největší potenciál je hlavně v roli Kath. Jen tak může předvést co v ní je a i ona sama to tak řekla.

#6099 Vampires are sexy #6099 Vampires are sexy
5.2.2014 | 13:55:25
Firefly621

#6095 Goodies: Kath musela „jenom“ utíkat a co musel Damon? Katherine udělá všechno pro to aby přežila, ale to je pointa té postavy, prostě vždycky nějak přežije, postará se o sebe. A pokud si pamatuju Rose jí chtěla předhodit Klausovi, takže na tu bych ohledy taky nebrala A jak podrazila Elijaha, myslím že ani nevěděla o tom, že se jí snažil zachránit a i kdyby stejně by to nebyl důvod abych se nechala vycucnout Klausem. Damon si všechno co se mu v životě pokazilo udělal sám, pokaždé měl na výběr. JInak Damon snad měl nějaké přátele? Jenom pronásledoval Stefana a snažil se mu škodit. A jo vymlouvá se na Katherine, například řekl, že to že zabil Viki je její vina… Mně zase přijde, že se vždycky najde omluva pro Damona ať udělá cokoliv, hlavně teda od fanynek. :D

5.2.2014 | 14:01:12
Firefly621

Ale je fakt, že i když ten děj tam teď vypadá, jako že se scénáristi dali na tvrdý drogy tak se jim musí nechat, že mají ty postavy celkem reálně napsané, nejsou černobílé ,na každe se dá najít něco proč jí mít rád, nebo nesnášet. Myslim, že proti Katherine jsou teď všichni zaujatí hlavně proto, že pokazila Delenu, na kterou lidi čekali 4 série a to mi teda taky vadí.

5.2.2014 | 14:04:44
Vampires are sexy

#6096 ksandinka: #6096 ksandinka: A nejlepší na tom je, že si velká část těch lidí co teď argumentují všemi těmi prohřešky, nikdy před tím nevzpomněli, dokud se nedotkla Damona, tak byla OK, dokonce někdy dost oblíbená, ale po tom co udělala Damonovi, už musí s kola ven!! Ale to že dělala zlé věci už před tím vytahují jen, aby mohli argumentovat jak je zlá a jak je Damon mnohem lepší,ale už nepřiznají, že jim to před tím třeba nevadilo – pokrytci :D.

5.2.2014 | 14:06:38
Wolfka123
  • nezabudnime na to, že to Damon sa snažil presvedčiť Stefana aby nedržal „diétu“ a kŕmil sa na ľuďoch a keď mu predhodil to dievča, tak sa z neho stal rozparovač :-) – to len na margo toho, prečo Damonovi Lexi nepomohla, nechápem ani prečo by mala .. aj tak ju nakoniec zabil :-D
5.2.2014 | 14:15:31

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama