Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#6140 ksandinka: Nemyslím si, že by se někdo kvůli deníkům musel zbláznit ;) Kath to má stejně spočítané a nebo minimálně ji přestěhují do jiného těla a to už bude stejně o ničem. Stefan by s ní nikdy nebyl. Neposloucháš, co říká a jak se po její smrti chová? :D A po tomhle už si o ni neopře ani kolo… Milovnice Stefana by to měly vědět.
#6138 millay24ify: Nemyslím si, že by scénáristé to s tím přenášením do jiného těla řešili nějak takhle do detailů :D Ani si nemyslím, že by s ní Stefan měl něco víc, než sex na jednu noc. Soudím z jeho chování… To že zemřela ho podle vlastních slov nijak zvlášť nezasáhlo. Že se s ní vyspal ještě neznamená, že ji pořád miluje a chce s ní být do konce svých dnů :D :D :D Spal i s Rebekou. Každopádně, tohle Stefan Kath nikdy neodpustí, ať je to teď jak chce, on miluje Elenu a podle něj je to jeho osudová láska. Neumím si představit, že by po tomhle byl někdy s Katherine z vlastní vůle… Leda že by bylo dalších 10 řad a ona byla od teď už jenom svatá :D :D :D
#6143 millay24ify#6142 Goodies: No, to je mi jasné, že oni to do detailů moc neřeší. Neřeší ani věci, co by fakt řešit měli:-D To já jsem jen takový šťoural, o to víc mi od 4. série pijou scénaristi krev:-) Ten předchozí komentář asi vyzněl trochu jinak než jsem chtěla. Jako mně je jasné, že s Katherine měli teď sex na jednu noc. Spíš jsem to myslela tak, že kdyby to teď tak nedodrbali s tím převtělením, mohli je tak nějak nechat k sobě nacházet postupně cestu, až by mezi nimi znovu něco hlubšího vzniklo, buď s Katherine jako člověkem a nebo s Katherine v jiném než Eleniném těle (za předpokladu, že Kath by se snažila a šla by trochu do sebe). Samozřejmě teď už je na vše pozdě, proto si myslím, že bude nejlepší, když Stefovi najdou někoho jiného:) A taky si myslím, že by to chtělo moře času, aby Katherine odčinila to co teď provedla, proto jsem psala, že nevím, jak tvůrci z toho vybruslí.
#6144 Goodies#6143 millay24ify: Věř, že mě to naštvalo taky, i z toho důvodu, že mi Kath znechutili, zničili Delenu a absolutně teď nevím, koho chcou dát ke Stefanovi :/ Strašně mě ty poslední dva díly zklamaly… to tak vypadá ještě na tři řady, aby z toho vyštrachali něco smysluplného :D
#6149 osvalsimAch jo :(
http://ds1648.blog.cz/…em-a-damonem
#6146 millay24ify #6147 Kali#6145 Goodies: jojo, už je to tady:-(
hmm :-/ takže se vrací Damon z první série…miluju ho a odpustím mu všechno ( :-D ) ale nesnáším Plecku,že mu tohle dělá…takovou dobu mu trvalo,než začal věřit,že ho někdo může mít rád a pak mu udělají tohle :-/ #6145 Goodies:
#6148 Goodies#6147 Kali: Naprosto souhlasím… :( Tak jak mě deníky těšili, tak jsem z nich poslední dobou zoufalá :D
#6144 Goodies: naprosto s tebou souhlasím!!! S Kath už to přehání, Damona je mi líto..Elena mi teda přijde hloupá, protože proč proboha nezabila tu poutnici???
A ještě bych dodala něco ke Caroline!!! Jako ok, vyspala se s Klausem, ale tak at se za to proboha nestydí! Protože to, jak dělala smutný oči a chtěla to Tylerovi vysvětlit..-jak jako? :-D Z mého pohledu-tvrdila jak Tylera miluje a pak se vyspí s chlapem, kterého on ze srdce nenávidí, kterej mu zabil mámu a chce mu to nějak vysvětlit? HAHA! A tam mě naštval i Stefan! Jako proč mu jednu vrazil? Ona si zasloužila mnohem víc urážek.. Chápu, že ona je pro něj větší kamarádka než Tyler, ale do tohohle se neměl plést.. O Damonovi se raději rozepisovat nebudu, protože když mě naštvalo tohle,tak to co udělali Damonovi mě úplně vytočilo!!!
#6150 Goodies #6151 Goodies#6149 osvalsim: No já ani nemluvím :D To se Stefanem a Tylerem, to jsem zas už raději komentovat nechtěla já, protože to bych se taky zase rozběsnila :D Nevím, co jako přehnal! Mohl jí to vytmavit ještě víc, slepici vlezlé! Ona umí akorát blbě kecat a soudit, nic jiného! Sama má máslo na hlavě! Elenu bude soudit za Damona a s kým vším se už tahala ona, světice jedna :D A ještě se bude vymlouvat na kamarádství! Normální zakomplexovaná cuchta :D
#6149 osvalsim: A jinak k Eleně… Víš co, v té rychlosti a tom zmatku si to třeba ani neuvědomila, musela zpacifikovat ji a ještě dceru od Kath, tak si možná myslela, že musí rychle hlavně zneškodnit tu Nadiu, protože je upír a když švihla s tou poutnicí, či co jí to udělala :D tak si myslela, že to stačí… Já to zas beru tak, že pokud scénáristé chtěli to zaříkávání dokončit, tak z Eleny museli udělat trošku trubku, aby ji rovnou nezabila no :D
Tak zase kdyby Elena zneškodnila poutnici a ta zaříkávání nedokončila, tak by celé převtělování bylo úplně nanic… Je fakt, že když už se jednou rozhodli, že to tam musí být, tak ať to aspoň nějak rozvedou a neutnou to hned druhý díl (ale netěší mě to, byla bych mnohem raději, kdyby se pořád řešila původní zápletka se Silasem nebo tak něco)
Tak poslední díl vykreslil Damona hodně smutně. :D Pochybuju, že bude Delena jen tak pokračovat až se Elena vrátí zpátky. A byl to první díl TVD úplně bez Eleny a nějak mi tam vůbec nechyběla, tam bude asi něco špatně, když je to hlavní postava. :D Celá ta zápletka s Damonem mě nebavila i když ten konec byl trochu překvapení, zato Katherine byla super. JInak Tyler a Matt jsou teda vážně schopnej tým detektivů. :D A zase mě rozčílilo, že se parta upírů, hybridů, kotev, lovců upírů atd. nechá pokaždé vydírat úplně od každého trouby kterého to napadne.
#6154 anndysouhlasím naprostá neschopnost na všech stranách – Stefan tvrdil, jak Elenu zná, jak je jeho pravá láska.....a pak nepozná, že je úplně jiná? Asi jen Car na ni chvíli civěla podezíravě. Tandem „detektivů“ matt a tyler je fakt trapas. Proč na ni nenaběhl, nehryzl jí a bylo by. Kvůli té by se klaus nevracel :-) a s Damonem to posr.li úplně. naprostý psycho by bylo, kdyby se napil z Kathleny a zjistil, že je to Kath (něco jako vzpomínky v krvi viz underworld :-D) prostě to jde celý k šípku, jediný pozitivum může být, že jsou nasr.ný jak steleny tak deleny :-D#6153 Firefly621:
#6156 TNotytáák…jsem totálně znechucená když jsem viděla nový díl…Damon se hodně změnil…takže pochybuju,že by byl schopný ublížit Jeremymu protože mu na Eleně stejně pořád záleží…kam vede cesta Damona je fakt hnus a ještě mě nikdy nic tak nevytočilo než tahle úúžasná zápletka! Pochybuju,že Damonovi bude ještě schopnej někdo odpustit…Stefan má u mě bod za to co řekl Eleně/Kathrin…že má Damona rád jakej je když byl sní…jinak celkově nic moc Nadia je pěkna mrcha a je mi hodně nesympatická…Takže abych to shrnula…ani nevím jestli mám vůbec chuť se dál koukat(i když mi zvědavost určitě nedá:))
#6154 anndy: taky nechápu proč jí Tayler nekousnul…ještě když si hraje na takovýho tvrďáka :)
teďka akorát koukám…další pauza? to je děsný…teďka jsem naštvaná dvojnásob :D
Já prostě nechápu, že se Elena nezdá nikomu divná. Hlavně teda Stefovi, asi je ovlivněný tou zamilovaností, jinak si to nedokážu vysvětlit. Každopádně až se Elena vrátí zpět, myslím, že si Stefan bude připadat jako pěkný debil, že to tak musím napsat. Tahle zápletka prostě fakt nemůže těšit ani Deleny ani Steleny, ani Steferine, no prostě to tam teď totálně dodrbali. Ale zase musím uznat, že jsem se docela nachlámala, jak Kath křísila Jeremyho:-D, Myslím, že se jim i v dalších jiných scénkách podařilo docela dobře zachytit ten rozpor mezi pravou povahou Katherine a tím, jak by měla jako Elena působit. Každopádně, jestli to někomu nezačne být za chvíli divné, tak tam Elenu asi nikdo pořádně neznal.
Nejhorší je, že čistě realisticky, čím déle Katherine v tom předstírání bude pokračovat, tím lepší v tom bude, ale ještě pořád mají čas to odhalit. Hlavně doufám, že nenechají Katherine v těle Eleny až do konce série, to bych asi nedala a koukla bych se potom asi až najednou na celý zbytek série.
Co se týče Damona, strašně se mi nelíbí, že mu Wes píchl to sérum. Přijde mi to takové klišoidní, že Stefan byl ripper na lidi a Damon bude ripper na upíry? Teďka mu jako Stefan bude pomáhat s odvykáním, nebo co? :-D Nebo se teď Damon do konce všech sérií bude ovládat, aby nevysál Elenu, Stefana a všechny okolo? Ale zase se mi líbí, jak Damon řekl, že to je karma, to bylo docela vtipné:-D