Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#6219 Wolfka123: Taky bych se tomu nedivila:-D Přivede ji nazpět nějaká čarodějka, která zařídí, že se ji přenesou zpátky i vzpomínky z toho, když byla ovládaná Katherine…
#6218 Wolfka123: No hlavně si myslím, že tohle je ten kámen úrazu… Že scénaristé chtějí vyhovět jak Delenám, tak Stelenám, a proto musejí z Eleny dělat husu, která neví, co chce. A vymýšlet tyhle, pro mě trošku za vlasy přitažené teorie o převtělování, aby byla Elena alespoň chvíli takto nějak se Stefanem. Jinak by k tomu už zřejmě nedošlo, že… Jako prohodit si bratry jednou, už to je dost a ne ještě třeba podruhé nebo potřetí :D To už by neokecali…
#6223 Wolfka123#6222 Goodies: ale tak stále môžu ukazáť že Delena bola chyba a nejak to obrátiť :-D aj keď bola so Stefanom, v určitých momentoch už myslela na Damona, takže to kľudne môže byť aj naopak :-) a pravdupovediac neviem si veľmi dobre predstaviť, keby boli ešte napr. 2 série aby bola stále len s Damonom, to by stratili polku fanúšikov, tak isto ako keby bola celý čas len so Stefanom a nedali by príležitosť druhej strane :-D .. takže posledné a definitívne rozhodnutie príde asi až úplne na konci celého seriálu,keď už nebudú mať čo stratiť.. a dovtedy sa to bude točiť :-D
#6225 millay24ify #6227 Goodies #6229 millay24ifyA to jim nepřišlo ani divný, že furt odbíhá telefonovat a to i přesto, že všichni její přátelé tam jsou s ní..? Do řiti, mě to tak vytáčí, hlavně to, že Plecka tak zbožňuje Katherine, že ji nechá, aby všechno podělala… Jsem z toho už fakt zklamaná po těch rozhovorech, co jsem si přečetla…
#6228 Goodies#6223 Wolfka123: Jej, nestraš:-( Ale určitě máš pravdu, protože jsem taky přemýšlela, co pro Delenu chystají, pokud budou dotáčet třeba ještě dvě série. Každopádně pro mě jediná přijatelná možnost, jak by mohla být Elena znovu se Stefanem, je ta, že by Damon umřel a takový konec seriálu bych si teda fakt nepřála:-( Pokud zase nebude vědět, jestli Stefan nebo Damon, tak z její postavy už fakt udělají úplnou trubku:-( Doufám, že se jim podaří vymyslet nějaké překážky pro jejih vztah, které by nezahrnovaly přeskakování z jednoho bratra na druhého, to už radši, aby je rozdělili nějakým kouzlem a oni se i tak přesto do sebe znovu zamilovali ( i když to by teda taky nebylo bůhví jak tvůrčí a neotřelé …) A nebo už bych teda víc zkousla, kdyby se dohodli žít po zbytek věčnosti dohromady jako trojka:-D
#6226 Ivčí#6225 millay24ify: Ta trojka by bylo vůbec nejlepší zakončení.. :D
#6230 millay24ify#6223 Wolfka123: Já si zas vůbec neumím představit, že by to takhle pořád točili, ať bude ještě řad kolik chce. A už vůbec, že by to někoho mohlo bavit. To by teprve ztratili fanoušky, protože čeho je moc toho je příliš ;) Říkám, jednou je to ještě akceptovatelné, ale podruhé už by to bylo akorát trapné. Něco takhle násilím motat dokola, jenom aby se náhodou některá strana nepřestala dívat… Pořád můžou udělat to, že bude s jedním, ale stále budou mít nějaké překážky, ne z ní dělat schizofrenickou pipku, která neví kterého chce. Navíc, jaký by to mělo dopad na Stefana a Damona jako na bratry, to by ten seriál akorát úplně rozklížili i všechny tři hlavní postavy…
A dále k tomu, že by Delena byla blbost, to by sis představovala jak, když po tom, co se stala upírem jasně ukázali, že Damona milovala už před přeměnou, jinak by se k němu ani nepřipoutala? Pod ovlivněním řekla, že už do Stefana není zamilovaná… Tak nevím no, zas pochybuju, že by z toho udělali až takovou frašku, když už si Delenu připravovali tolik řad. Spíš mi to připadá jako – vlk se nažral a koza zůstala celá – tak šupli Kath do Eleny, aby alespoň na chvíli vytvořili iluzi Steleny, ať to nemusejí znovu obracet a dělat ze všech tří idioty ;)
#6229 millay24ify#6224 Ivčí: Tak vidíš, i některým tady to příjde zcela normální, jak se Elena/Kath chová, i když podle mého už mohli dávno pojmout minimálně podezření ;)
#6231 millay24ify#6227 Goodies: #6223 Wolfka123: S tím, že Delena byla chyba taky právě nesouhlasím a myslím, že by se jim tenhle názor dost blbě jakkoli vysvětloval, proto je pro mě dotáčení formou střídání bratrů dost nepřijatelné a byl by to asi ten bod, kdy bych seriál možná přestala pravidelně sledovat … tak doufám, že se scénaristi k tomu nesníží, i když někdy už začínám mít fakt obavy. Každopádně je jisté, že Delenu samozřejmě žádná 2sériová idylka nečeká:-D
#6234 Wolfka123#6226 Ivčí: Jojo, někdy je mi líto, že tento seriál je zaměřený na teenagery:-D!!! Ale jinak samozřejmě já jsem srdcem i duší Delena, takže „Stedelena“ je pro mě jen z nouze ctnost, když už by spackali úplně vše co se dá:-D
#6232 millay24ify#6228 Goodies: No, já jsem ochotná připustit fakt, že teda jsou tam všichni tak natvrdlí, že nepojali podezření, že je něco špatně. Stefan prostě je momentálně v takovém psychickém rozpoložení, že věří tomu, čemu věřit chce a Bonnie si asi ve svém štěstí a zamilovanosti zapomněla půl mozku na návštěvě u své mámy. Ale naprosto se neztotožňuju s myšlenkou, že když Katherine hraje Elenu, že to působí naprosto přirozeně. Jestli prostě během následujících dvou dílů nikdo nepojme vážné podezření, tak jsem ztratila víru ve zdravý rozum scénaristů.
#6233 Goodies#6230 millay24ify: Pardon, oprava „zpackali“.
#6231 millay24ify: :D
#6229 millay24ify: akoo nemyslela som to tak,ze Delena bola chyba :-D skor to bolo myslene len na mna, ze sa mne oni dvaja spolu nepacia a preto dufam ze spolu neostanu..neznicte ma, kazdy ma rad nieco ine :-D ..len preto si myslim ze Stelena / Delena je tak pol na pol a scenaristi si uvedomuju ze pojde vzdy o trojuholnik..to skakanie z brata na brata by bolo odveci, preto by sa logicky mali uberat ku koncu serialu, ked to chcu ukoncit zmyslupne :-D .. ked to budu zbytocne natahovat vznikne taky zlepenec.. a este nas minimalne caka zapletka s tou ich krvou a vesmirom :-D tak si myslim ze este to len bude zamotane :-)
#6235 Firefly621 #6238 millay24ify#6234 Wolfka123: No já ti nevim teda, pro mě už tam ten trojuhelník zničili v minulé sérii, neumím si vůbec představit, že by se Elena se Stefanem ještě nějak dali dohromady.
#6236 Wolfka123#6235 Firefly621: no teraz si to pravdupovediac neviem predstavit ani ja, ale dufam ze niekedy v buducnosti mozno este nejak zazracne sa podari :-D
#6237 Firefly621#6236 Wolfka123: No možná, že až se dostane Elena zpět a pokud se pak s Damonem rozejdou, ale to by o ní nevypovídalo vážně nic dobrého. Mně osobně by dost pobavilo kdyby se s ním teda vážně rozešla a Stefan i Damon by si našli někoho jiného, protože to jak se tam můžou všichni přetrhnout kvůli Eleně začíná být nuda, ale to se nestane protože ten romantickej vztah mezi nima je tam taková ta osa kolem které se všechno točí.
#6234 Wolfka123: No, určitě má každý právo na svůj názor, kdyby to natočili tak, že by Stelena neměla žádné fanoušky, asi by něco bylo hodně špatně:-) Já to ale beru tak, že tam ten opravdový trojúhelník byl ty první tři série, dokud Elena neměla zesílené upírské vnímání toho všeho co cítí a proto nad tím co cítila k Damonovi vyhrála ta logická a bezpečnější volba Stefana. Přikláním se ale k názoru, že dávat Stefana a Elenu znovu dohromady jen na základě toho, že si to Elena rozmyslí by byla blbost. Stejně jako by opravdu její postavě nepřidalo, kdyby se teď s Damonem rozešla. Jako když by vymysleli nějakou takovou zápletku, že třeba to bude vypadat, že je Damon mrtvý nebo fakt nadobro někde ztracený, tak chápu, že by je pak mohli dát dočasně dohromady jako, že se opět semknuli ve smutku, který by oba určitě cítili nepřekonatelný. To by si pak opět mohly na chvíli přijít na své i Steleny, ale asi by to pro vás bylo jen zbytečné oddalování nevyhnutelného:-( .
Já teda ale musím říct, že postavu Stefana mám taky moc ráda. Myslím si, že Paul je i dobrý herec, akorát mu nedávají moc prostor projevit se … Právě by mi k němu ale seděl někdo méně „ctnostný“ než Elena. Vzhledem k jeho pochmurnější povaze, by bylo lepší kdyby byl s někým, kdo by v něm svou „dokonalostí“ nevyvolával vzpomínky na to, co v minulosti provedl. Nebo by byl dobrý aspoň někdo, kdo ho opravdu umí pořádně rozesmát. Někdo typově jako Lexi nebo Caroline. Katherine má v tomto směru na něj také dobrý vliv … škoda, že si pro ten rozvoj vztahu mezi něma teď tak ztížili podmínky. Stefan se mi strašně líbil, když ztratil paměť, najednou z něho spadl ten balvan a byl uvolněný a vtipný.
#6240 Firefly621#6239 millay24ify: No ona třeba zrovna Elena před tou nehodou rodičů byla podle všeho taky úpně jinej člověk, takovej bezstarostnej, tak by asi působila na Stefana trošku jinak kdyby se to nestalo. A Caroline se mi teda moc nehodí k němu i když to může být tím, že jí teď fakt vůbec nemusim, ale ta Lexi jo to máš pravdu – zajímavý, že s oběma má čistě přátelskej vztah. :D No oni tam teď jedním tahem zničili jak Stefana s Katherine tak Elenu a Damona, fakt nevim co mají v plánu. :D
#6241 Goodies #6247 millay24ify