Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#6298 Goodies: Určitě souhlasím, dobře popsané. To jak jsem psala, že možná si sám Damon teď řekne, že už stačilo, tím jsem myslela to vraždění Eleniných nejbližších, ne jako že by byl schopen se změnit tak, že přestane vraždit úplně.
#6299 anndy: S tou slepičí prdelí jsi mě pobavila:-D Ale ani náhodou si nemyslím, že se to nedozví. Buď si to bude pamatovat, jak jsme řešili výše v diskuzi a nebo ji to 100% někdo řekne. Svůj typ bychom měli:) To, že by byli na chvíli všichni sólo, si taky dokážu představit. Jako, že by si Elena s Damonem dali na chvílku takovou pauzu, aby to rozdýchali (kdo ví, mohl by to být i Damonův nápad ta pauza) a mezitím bychom mohli mít spoustu krásných Delena scén, jak stejně ze sebe nemůžou spustit oči. Elena by mu taky mohla pomáhat s tím zvládáním toho, že se teď živí upírama.
#6299 anndy: Anebo to udělají tak, jako kdysi v Dallasu :D Elena se na konci páté série probudí v posteli s tím, že se jí celý děj od začátku 4. série jenom zdál :D
#6304 millay24ify #6305 sisi2000 #6307 Goodies #6308 Firefly621#6303 Maroola: :-D:-D:-D
#6303 Maroola: Tak to bych asi nerozdýchala.....
Do spoilerů jsem dala odkaz na synopsi k 5×15 :) Už se nemůžu dočkat :D
#6303 Maroola: Proboha jenom to néééé :D Ale musím se přiznat, že už mě to taky napadlo :D :D :D Od doby, co se tohle stalo v Dallasu mě to napadne pokaždé, když se mi v nějakém seriálu něco nezdá :D
#6303 Maroola: Dallas jsem neviděla, ale u toho bych se asi hodně zasmála kdyby se to tu stalo. :D Na konci třetí série vlastně umřela, že? Už v tom mám binec. Kdyby se najednou probudíla s tím, že se jí to všechno zdálo během té přeměny. :D
#6309 anndyto by spíš mohli posunout ještě dál, a probrala by se po té havárce s rodiči, kteří by žili.....a všude samé duhy a jednorožci :-D#6308 Firefly621:
#6310 Kali #6311 Goodies:-D :-D dostala si mě#6309 anndy:
no ono to nakonec bylo podobně i na konci Lost,to jsem myslela že někoho zavraždím :-D to nám snad neudělají :-D
Jinak,podle mě,jestli se Elena nebude nic pamatovat až z ní dostanou Kath (jakože asi nebude,i když bych byla radši kdyby jo),tak jí podle mě to,co se stalo řekne Damon,Car by jí to určitě mooooc ráda řekla sama (a ještě by hodila ten svůj xicht-„Já ti to říkala“ :-/ ),ale známe Damona,on se snaží bejt s Elenou férově a tohle by jí podle mě nezatajil,pak už jen zbývá čekat,co mu na to řekne ona,na to jsem fakt zvědavá…Já jsem stopro Delena,ale Stefan mi v poslední době vadí o dost míň,vlastně se dá říct,že ho mám celkem ráda,takže by mi to přišlo jak od Eleny tak od Stefana dost pokrytecký,zapomenout na to co se stalo a vrátit se k 1. sérii :-/
#6312 Goodies#6309 anndy: :D :D :D
#6310 Kali: Jo no, souhlasím s tím Stefanem… Mě celkem bavil, jak měl vymazanou tu paměť, byl takový bezstarostný a vtipný… A teď mi taky nijak nevadí, až na to s tím Tylerem, to se mi trošku pootevřela kudla v kapse, jak mu natáhl za tu husu :D
#6314 KaliPrávě jsem si přečetla, že 6. serie je oficiálně potvrzená!!! :D Jupíííí :) A u The Originals také :)
#6312 Goodies: přesně,v tý době jsem ho začla mít ráda :-) jo tak Caroline teda taky nemusím a i když ani Tylera,to co mu Stefan udělal a jak Car hájil,to mě teda taky překvapil…ale když oni oba spí se svýma největšíma nepřátelema,takže by byl pokrytec,kdyby jí nehájil :-D
Holky věřily byste, že jsem to ještě neviděla, dala jsem si pauzu při pauze, bohužel jsem do teď neměla čas :-( ale vím co se dělo a aspoň jsem si zkrátila čekání na nový díl :-D
Nevím, jestli už to tu nepadlo – možná jsem to přehlídla, ale osobně vidím hlavní změnu v okamžiku Eleniny přeměny v upíra – smrt přece prolomila Damonovo ovlivnění a ona si vzpomněla, že ho potkala jako prvního… A od té doby se to vezlo… + si vzpomněla na pár chvilek u ní v pokoji…
A letí, letí, letí :D https://www.facebook.com/media/set/?… ten Paulův výraz je naprosto boží a Ian je prostě boží jako vždy :D
Tady je to poslední dobou hrozně mrtvé, už nemáte o čem diskutovat?? ;)
#6319 Firefly621#6318 sisi2000: On celý ten seriál je teď nějaký mrtvý a taky máš pauzu. :D Diskuzi máš u toho ohlášení 6té série… Teda je fakt, že mě docela překvapilo to, že si chystají další Stelenu a je fakt, že teď to tam mají na to pěkně připravené no…
#6320 sisi2000 #6321 sisi2000#6319 Firefly621: Tak mají no, ale doufám, že žádná Stelena nebude :( To by byl vážně trapas, jelikož si Elena vybrala Stefana, pak Stefana, pak Damona a teď zas Stefana?? Co to sakra je??