Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

Ivčí

Souhlas.. Nějak jsem ale nepobrala Matta, snad to Tyler nějak vypytlíkuje a nenechá si to pro sebe, že Nadia není taková hodná truchlící dcerka, jak vypadá.. Jinak je mi jí docela líto, Katherine ji nikdy nedá na první místo a ona jí pořád dělá poslušnýho čokla.. Musím ale uznat, že Nina je fakt skvělá herečka, něco je zahrát pláč, ale něco jinýho je, když hraje, tak hrát pláč.. :D To mě dostalo, fakt bylo vidět, že „brečí“ Katherine a ne Elena, to jsem poznala i já a to jsem s Elenou nespala, tak co ten Stefan se nechá furt tak oblbovat!! Snad na to brzo někdo přijde – někdo, kdo se nedá ovlivnit. Bude mi stačit, když to někdo bude vědět, pak ať si to klidně řešijou dokonce série, ale aspoň, ať už je to jasný. Katherine mě bavila víc jako člověk, bylo milý, jak byla křehká, tuhle sebestřednou potvoru nemůžu vystát, to se na mě nezlobte..

#6163 millay24ify
8.2.2014 | 0:51:19
millay24ify

To jak se teď Damon chová si vysvětluju tím, že prostě dopadl na to opravdu nejhlubší dno a navíc podle mě aspoň částečně vypnul svoje emoce. Navíc si říká, jak psala Goodies, že když jediná osoba, která v něm byla schopná vidět dobro, ho prakticky zavrhla, tak kvůli komu se ještě snažit a proč vůbec k někomu něco cítit, když z toho stejně nic dobrého nevzejde. Tím neříkám, že to je snad nějaká omluva, ale jen tak mi to dává aspoň trochu smysl, co se týče vývoje té jeho postavy. V tomhle díle zabodoval Stefan s tím, jak se ho zastal, mám ráda ten jejich vztah a moc jsme si ho poslední dobou neužili:-(

8.2.2014 | 0:53:19
millay24ify

#6161 Ivčí: Jojo, to by mi taky nevadilo, když by to třeba řešili až někdy do konce série, ale hlavně, aby už to někdo věděl:-) Dobré by bylo, kdyby to někdo věděl a hrál by to na Katherine:-D

#6164 anndy #6165 Ivčí
8.2.2014 | 0:57:30
anndy

jo, kdyby to věděl stef a začal pořád mlet o tom jak elenu zbožňuje :-D to by Kath pukla :-D#6163 millay24ify:

#6165 Ivčí
8.2.2014 | 10:38:15
Ivčí

#6163 millay24ify: #6164 anndy: Já myslím, že Katherine by to nevadilo, prostě by hrála s ním a dělala, jak je hrozně zamilovaná Elena a užívala by si všechno, co k tomu patří, spíš Damon by puknul.. :-/ :) Jináč by bylo fajn, kdyby ju trochu potrápili, ale myslím, že by se tak vyděsili, že Caroline by na ňu naběhla s tím svým vampířím obličejem a moc povídat by si nechtěla :D Asi k tomu použijou novou čarodějku..?

#6167 anndy
8.2.2014 | 12:32:45
Kali

co to udělali proboha???Damon by tohle Jeremymu a tím pádem Eleně nikdy neudělal!!Chápu že potřebovalo nějak vykreslit,jak hluboko klesnul,ale tohle mi teda přijde jako blbost…a pak ho ještě přemění na upíro trhače…bezva :-/ Nadia je úplně pitomá,takhle se ke mě chovat matka,který jsem zachránila život,pěkně bych se na ní vykašlala!!Matt a Tyler-ubohost,Tyler mi teda vždycky přišel hrozně hloupej,ale takhle by se podle mě nezachoval,nechat si zlomit vaz od Nadi…Caroline určitě něco tuší,že Elena není Elena (nebo v to aspoň doufám),ale vážně je blbost,aby jí nikdo už neprokoukl…jinak se mi díl líbil (celkem),Stefan mě tím co řekl o Damonovi hodně překvapil…tak snad ho nezavrhne úplně… :-/ Damona mi je líto,prostě z něj zase udělají hajzla,potom co jsem začala věřit,že se změnil,vůbec se mi nelíbí vývoj jeho postavy,nehledě na to,že je to prostě podle mě nesmysl,aby se takhle po tom všem choval… :-/

#6167 anndy
8.2.2014 | 13:37:50
anndy

určitě by to Kath vadilo, vzpomeň si jak stefovi pořád o sobě něco podsouvala, jako že je smutný, a že ji měl rád…takže kdyby párkrát řekl něco ve smyslu – nikdy jsem ji nechtěl.....spal jsem s ní jen z lítosti atd, tak by pukla a určitě by se pomstila na ostatních#6165 Ivčí: souhlasím, ta Nadia je fakt marná, pořád za Kath běhá a ta se jí vůbec neodvděčí třeba aspoň naoko
#6166 Kali:

#6168 Ivčí
8.2.2014 | 13:56:06
Ivčí

#6167 anndy: Jo jo, tak to věřím tomu, že kdyby ještě párkrát řekl něco o Katherine ve smyslu, že mu jí bylo jenom líto nebo něco takovýho, tak by byla pekelně vytočená :D možná by se tím i prozradila, už i tím vehementným přesvědčováním Stefana, že Katherine je chudák, že umřela, byla docela podezřelá…

8.2.2014 | 15:16:58
Nemesis23

ehm…no takt to lehce přehnali tohle… protože to jako budou hledat lék na to, aby damon všechny nepozabíjel? protože jinak ho budou muset zabít jako toho prvního co si nepamatuju jeho jméno…to je fakt na dvě věci tenhle vývoj…

a mimochodem, nemyslim si,jak jste psali,že jediná Car se dívala ne „Elenu“ divně a že jí přišla divná. já si spíš myslim, že jí Kath odhadla správně – Caroline si tak trochu dělá nárok na Stefana podle mě. Teď když se…ehm…očistila :-D :-D když skartovala Tylera a obrázek od Klause,tak to podle mě chtěla zkusit na Stefana a je jí proti srsti,že se k němu Elena zas tak má…mrcha :-D

#6170 Kali
8.2.2014 | 16:17:25
Kali

jo,to s tou Car a Stefanem mě taky napadlo…ale tak nějak jsem si říkala,že Car třeba konečně překvapí :-D ale spíš dává větší smysl asi to,že chce Stefana,než že by poznala,že se s její nejlepší kamarádkou něco děje…no celá Caroline :-D #6169 Nemesis23:

8.2.2014 | 18:11:19
Wolfka123

Dnes som akurát čítala rozhovor s Candice kde hovorila, že to ako sa správa ku Stefanovi robí preto, lebo sa ho snaží chrániť aby mu Elena opäť nezlomila srdce… že nejde o žiarlivosť a ich vzťah je priateľský

8.2.2014 | 21:55:53
blacken

Asi tu budu v menšině, ale mě Enza baví a spolu s Damonem se mi líbí. Ale Stefan a jeho moralizování mě dost štve – sám napáchal taky dost nepěkných věcí a navíc mu vůbec nedochází, o co jde… Zaráží mě jedna věc – asi mi spíš odpoví fanoušci Katrin – ale na ní se mi líbilo to, že byla drsná a svoje – nezávislá a odolná. Teď mě dost nebaví, jak uhání Stefana – takže jednou zápletkou udělali blba ze Stefana a z Bonnie, zoufalou chudinku z Katrin, Elenu vyzmizeli úplně a z Danoma udělali vraždící monstum. Tomu říkám výkon :-/

8.2.2014 | 22:24:06
kllenka

bože…ach bože…tedy co se seriálem udělali… Stefan nepozná Kat, Damon se v mžiku změní v zabijáka…at­d…atd.. Ta 5 serie stojí za ho… Jsem jen zvědavá jak to celé ukončí.

#6174 TNoty
9.2.2014 | 7:23:30
TNoty

#6173 kllenka: taky si říkám…bože bože…

#6176 kllenka
9.2.2014 | 20:21:21
GingerDrake

Tak teď jsem dokoukala dvanáctý díl a po dlouhé době cítím potřebu vyjádřit se k dílu. Nemůžu si pomoc ale Damon mě děsně zklamal.. Když o tom tak přemýšlím přijde mi povahově hodně podobný jako Klaus, oba mají ve zvyku, když se cítí mizerně, nešťastně čí ublíženě, vybít si to na ostatních a to tím nejhorším způsobem.. Fakt je mi děsně líto Aarona a doufám, že bude ok. Dost by se mi líbilo kdyby Elena skončila buď s Mattem nebo právě s Aaronem, a Caroline se Stefanem, no a doufám že Bonnie a Jeremy už spolu zůstanou.

10.2.2014 | 4:08:29
kllenka

#6174 TNoty: vážně to nemá tu šťávu…nic! Stefan, který ihned poznal Kat…teď nepozná rozdíl???Damon, který byl s El ..také nic. Já si jen říkám, že vážně už neví jak a co psát. Damon s hláškama(proto byl tzv.zlatíčko) je fuč. Zřejmě ten co ty hlášky psal si vzal volno, či stávkuje…nevím. A seriál jde pěkným šupem do kopru. Nové postavy mě nebaví, Kat mě nebaví už vůbec (a to jsem ji měla jako zlou mrchu ráda). Rozčarovaná, unuděná- asi tak. Pak si na závěr říkám, ať to ukončí tak, že Damon všechny zabije. A konec zvonec, bude klid.

#6177 Ivčí
10.2.2014 | 9:54:42
Ivčí

#6176 kllenka: Tak já zase musím teda říct, že tento díl byl jedinej, u kterýho jsem se fakt nahlas zasmála Damonovým hláškám, ale jinak se vším teda souhlasím… Vadí mi ta zápletka s výměnou těl, možná bych to prostě měla zkonzumovat jako pravý fanoušek, ale tím snad můžu být, i když jsem nadmíru nespokojená. Prostě bych ráda, aby to aspoň někdo věděl a aby řešili třeba jen dvě věci a ne hnedka pět věcí a ke všemu zapomínali na tak důležitý body. Ta Bonnie, která se dál nezabývá tím, že Katherine skrz ni neprošla mě teda vyloženě vytočila, udělali z ní blbku, protože obvykle se těmato věcma dost zabývá a nenechá je jen tak vyšumět a teď jí není divný, že Elena se chová divně, nosí pořád zvlněný vlasy, což je teda hlavní poznávací znamení a Katherine skrz ni neprošla..? To mají být nejlepší kamarádky, když ji ani nepoznají..?

10.2.2014 | 13:40:13
Goodies

Takže… právě jsem zkoukla poslední díl a musím říct, že jsem dost rozpolcená :D Na jednu stranu musím uznat, že Kath mě těmi svými ksichty, jak oživovala Jeremyho naprosto rozsekala :D Dále Stefan, co řekl o Damonovi mě hodně překvapil a taky trošku dojal :) Ale i tak… Z děje jsem opravdu zklamaná, tohle je podle mě už moc… Ať si říká kdo chce, co chce, dělají ze všech postav idioty! Ať byl Damon v první sérii jakýkoliv, tohle je podle mě i na něj moc. Jistě, i jak řekl Stefan, teď nemá důvod se držet, padl na dlo a všem bude dokazovat, že zlý opravdu je, když už si to o něm všichni myslí… Ale i ten Stefan a ostatní, jak nepoznají Kath??? To už si opravdu dělají srandu??? Vážně jsem si myslela, že to vydrží tak jeden díl, než ji někdo prokoukne, protože Elenu už napodobovala sice mockrát, ale zrovna Damona a Stefana neoblbla na víc, než pár minut :D A Bonnie… To se vážně vůbec nebude řešit, že přes ní Kath nepřešla? Jako by to psal někdo, kdo snad neviděl předešlé řady a neví, jak které postavy reagují a jací jsou… Je to dost smutné. Musím říct, že deníky vždy byly moje srdcovka, takže na ně zřejmě budu koukat do úplného konce, i když to tak mrví, protože budu vždycky doufat, že se všechno nějak logicky vysvětlí jako v předešlých řadách a nakonec vše bude dávat smysl… O to víc mě ale mrzí, když delší dobu nevidím zlepšení :(

#6179 anndy
10.2.2014 | 14:13:42
anndy

dost mi vadí, že je to pořád dokola, ten rozhovor Katleny a stefa na konci, byl úplně jako když se bavila Elena s Damonem na posteli, když Stefan vypl emoce (nezachráníme ho kvůli mně ale kvůli tobě – nebude to láska ke mně ale k tobě). Jak Stefan řekl – neobtěžuj se vracet, tak bylo vidět, jak to Damona zasáhlo. Fakt jsem zvědavá jak scénáristi tenhle borde uklidí, aby se na to člověk zase těšil

mám takový pocit, že Kath by poznal asi jen Damon, tak se ho radši pořádně zbavila. on většinu přišel na to, že něco nesedí, nebo jak to rozuzlovat
#6178 Goodies:

10.2.2014 | 16:40:11
kofinka

Taky je mi divné, že Bonnie neříká nic o tom, že Katarina nepřešla na druhou stranu. A co Elena jestli si prohodila tělo s Katarinou a to bylo zapáleno, jak je možné, že nepřešla na druhou stranu. Je přece upír. Nebo že by to bylo tak, že Katarina měla lidské tělo tak Elena nepatří na druhou stranu ? To je ujeté, protože na druhou stranu přechází duše ne tělo a duše patří dvojnici, upírce k tomu.

#6181 Nemesis23
10.2.2014 | 16:47:33

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama