Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#6240 Firefly621: Jak by Elena působila na Stefana před nehodou rodičů a jaký byla člověk je podle mě úplně irelevantní. Potkali se když už Elena byla jaká byla a to jak na sebe působili navzájem… Oba se pořád něčím trápili a na střídačku brečeli. Jedničku a dvojku jsem přetáčela pomalu jen na scény, kde se něco dělo s Damonem, protože jinak to byla depresivní tragédie :D Jediný, kdo by se mi ke Stefanovi hodil, je Kath, ale opravdu nevím, jakým způsobem by to teď mohli vyřešit… Caroline bych mu teda nepřála, tu bych nepřála totiž nikomu. Možná tak někomu za trest :D :D :D
#6242 anndytak to já bych stefovi car naschvál přála, pořád se jí zastává a velice si s ní rozumí, jen ty ksichty mi k sobě nejdou :-D jinak s tebou souhlasím (i o tom přetáčení :-) Sama elena řekla, že se v tu chvíli potřebovali, takže kdyby potkala někoho jinýho měl by stefan smůlu.#6241 Goodies:
#6243 Firefly621 #6246 Goodies #6250 Wolfka123#6242 anndy: Já měla Caroline do páté série celkem ráda, ale teď je snad v každém díle na facku. A myslim si že kdyby na Stefana něco zkusila, jak si pár lidí myslelo, že má v plánu, tak by jí stejně odmítl.
#6244 Goodies#6243 Firefly621: Já už od první série nemám ráda to její přehrávání, její ksichty a rozežraný hlas. Prostě tak na mě působí :/ Ještě jak každého odsuzuje a enechá si ujít jedinou příležitost, kdy může někoho poučovat. Přitom, když udělá něco ona sama, tak od každého čeká pochopení a ten její výraz raněného zvířete… Bože, bych ji kopla mezi oči :D
#6245 Goodies#6244 Goodies: Někde v éteru se mi ztratilo N – nenechá :D
#6242 anndy: Takovou mám na ni averzi, že bych ji nepřála fakt nikomu :D Ať si zůstane sama, zapšklá jako je teď :D
#6240 Firefly621: No, já jsem myslela spíš jako typově Caroline, ne přímo ji. Taky bych asi moc nechtěla, aby se dala dohromady se Stefanem. JInak mně se Caroline od té doby co byla upírem jako postava dost líbila, ale právě po tom, co začla tak moralizovat, tak mi taky pila krev. Ne že by to bylo kvůli tomu, že byla proti Damonovi, ale už z principu nemám moc ráda moralizování. Jako nemám nic proti dobře míněným kamarádským radám, ale v jejím případě už to překročilo únosnou mez. Nehledě na to, že pak sama podlehla Klausovi. Jinak si myslím, že právě tady po tom už bude snad zase normální, jinak by mě docela mrzelo, co z ní udělali.
#6248 Goodies#6247 millay24ify: No dyť říkám, že ona jenom hlupě mluví a jinak skutek utek. Ani se těch svých „dobrých“ rad nedrží :D Tenkrát když zabila ty čarodějky, ochránila tím sice Bonnie, ale zabila je, taky měli kamarády a podobně. Ale když Elena zabila toho černocha, co šel po Damonovi, tak jak na ni vyjela. O tom, jak ji věčně předhazovala Damona nemluvě… Pak se sama vychrápe s Klausem :D To je frajerka když všem všechno vyčítá, poučuje je a pak sama dělá to stejné. Nechápu, jak ji každý hájí tím, že je všechny chrání a bla bla… Blbýma kecma nikoho neochrání :/ Ani když bude někomu dokola opakovat, co dělá špatně, nikomu tím nepomůže. Nevím, proč jí někdo neudělá to samé a nedeptá ji tím vším špatným, co kdy udělala a jak ty chlapy střídá jak ponožky! To by teprve hleděla, slepice!
Lenze teraz sa ukazalo ze Caroline mala o Damonovi cely cas pravdu :-D
#6251 Goodies#6242 anndy: asi ma kazdy iny pohlad,lebo mna bavila ovela viac elena so stefanom ako s damonom..nie je pravda,zeby furt revali, praveze boli krasne stastni mnohokrat, plesy, dom pri jazere, hocikedy rano v posteli :-) a asi s nim nebola len preto ze sa „pottebovali“ to by si asi na konci 3.serie vybrala Damona :-D
#6252 Goodies #6254 millay24ify #6256 millay24ify#6249 Wolfka123: Tady zdaleka nejde o to, jestli má anebo nemá pravdu :* Zřejmě si nepochopila pointu :D Moralizuje a deptá své přátele víc, než je potřeba a masíruje si tím své vlastní ego, ale přitom má sama máslo na hlavě! Dělá jenom to, co ostatní, ale nikdo jí to nepředhazuje tak, jako ona všem okolo. Takové řeči, co vede ona by si mohla dovolit v případě, že by sama neubližovala, nikoho nezabila a nevychrápala by se s kdekým ;)
#6253 Wolfka123#6250 Wolfka123: Na druhou stranu, kdyby pořád milovala Stefana a byla by to její pravá láska, tak by se nikdy nezamilovala do Damona… Beru to tak, že když se stala upírem, její city se přece zesílily, ne? Vždyť to je pointa upírství… No a ona si vybrala Damona. Jiná věc je, co Damon teď dělá, nebo jak se na něj teď bude dívat, ale faktem je, že upírství jí ujasnilo, co ke komu cítí. Ani nevím, jak jinak bych to měla chápat.
#6255 Wolfka123#6251 Goodies: deptá? :D to by som nepovedala … pravdu hovorila len Elene o Damonovi a ukazalo sa ze ma pravdu, takze jej asi nema ani co vycitat kedze jej radila dobre a nemylila sa o tom koho si vodi do postele… a nevidim zeby sa vychrapala kde s kym, kedze najprv bol Damon s ktorym ale bola asi pol serie, potom Matt s ktorym bola tiez dlho a Tyler ani nehovorim… aa Klaus hej to bol jej skandalny se a vratilo sa jej co hovorila ale to je jedina vec … a Elena spala s Mattom, Stefanom a Damonom takze je to skoro to iste :D ..
#6250 Wolfka123: No, zrovna včera jsem narazila na nějaký sestřih videí Stefana a Eleny na youtube a musím teda přiznat, že když jsem se na to dívala, tak jsem si říkala, že to je fakt krásné. Bylo to hlavně z 1. a 2. série a měli tam spolu fakt hezké scény, až jsem se zarazila, že si je skoro takhle nepamatuju. Všechny ty jejich hezké scény totiž tak trochu přehlušila ta Stefanova depka. Nicméně teda i jako fanoušek Deleny musím přiznat, že nějaká ta chemie tam určitě byla;-)
#6257 Wolfka123#6252 Goodies: a hej to je pravda ze zosilneli pocity a ako upir sa hodi k Damonovi, lebo sa mu spravanim dost zacala podobat a dokonca som si velakrat vsimla ze typom reci sa podoba Kath.. len nechapem, ak by si vzala liek, opet by to bol Stefan? :D teraz by som ju ale Stefanovi nepriala, nezasluzi si ho
#6258 millay24ify #6260 Goodies#6250 Wolfka123: To že si na konci 3. série ale vybrala Stefana, nebylo podle mě tím, že by ho milovala více, ale tím, že prostě představoval takový ten pocit bezpečí, ochrany, porozumění, takové to poklidné souznění duší. Zatímco Damon představoval propast, do které se řítí a na to v daném okamžiku vývoje své osobnosti nebyla ještě připravená. Když se v telefonu loučila s Damonem, tak on jí říkal: „Já vím, vždycky to bude Stefan“ a Elena mu na to odpověděla " Já nevím, jestli vždycky, ale teď zrovna ano". Tahle věta pro mě znamená, že prostě až tak velká „epic love“ to ke Stefanovi nebyla, ale nicméně tvůrci můžou ještě vše zvrátit tím, jak se teď Elena rozhodne, až se vrátí. Mě by samozřejmě dávalo větší smysl, kdyby Damonovi horko těžko odpustila …
#6259 Wolfka123#6254 millay24ify: jo jo, proste ti, ktori ich vztah nemuseli a stale tocia iba o Delene, tak vzdy budu vytahovat iba to ze fnukali, ale ako sorry v tom obdobi prisla Elena o kazdeho jedneho z rodiny, takze smiat sa asi chut nemala.. a ked je s Damonom neumrel jej nikto, okrem Bonnie a vtedy revala tiez takze :D .. ale mali mnoho kraasnych a zamilovanych scen .. a vidis ty tiez prajes Delene ale dokazes to uznat :) … tak ako ja prajem Stelene a aj ked sa mi Damon s Elenou absolutne nepacia tak uznavam ze niektore ich sceny su velmi pekne a aj zamilovane a podarene :)
#6262 Goodies#6255 Wolfka123: Nad tím jsem často taky přemýšlela, jak by to bylo kdyby z ní neudělali upíra, ale trochu na to odpovídá ten můj příspěvek výše. Myslím si, že by stejně dříve nebo později s Damonem skončila, akorát by se k tomu propracovávala déle. To upírství to spíše asi dost urychlilo, jako člověk by si to déle dokázala logicky zdůvodňovat proč Stefan.
#6256 millay24ify: :D :D teraz je mi smiesne, ako si kazdy vylozi to comu fandi podla seba :D ty vidis tu vetu v tvojom vyzname a ja zase tak, ze to povedala preto lebo si uvedomila aj potom ked videla Stefana zleho ako rozprarovaca tak si ujasnila ze aj tak ho miluje ovela viac ako su jej sympatie k Damonovi .. aj potom ked ho pobozkala v tom hoteli, asi jej to nestacilo na to, aby si ho vybrala … ale to si kazdy bude vykladat podla seba :D ale to je podla mna na tom to zaujimave, ze kazdy hlada to chce a az na konci sa ukaze ako to vlastne naozaj bolo :)
#6261 millay24ify#6255 Wolfka123: To v žádném případě. Neřekla jsem, že ho miluje kvůli tomu, že je upír, ale že se ukázaly její pravé city ;) Často mě špatně chápeš… Právě proto si neumím představit, že by se kdy ke Stefanovi vrátila, ať by byla zpátky člověk, upír či trpaslík ;)