Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

Nemesis23

#6180 kofinka: oni si neprohodili tělo, obě (kat i elena) jsou v elenině těle, ale akorát potlačili elenu že už asi nemůže to svoje tělo ovládnout úplně nebo tak něco (jako když byl poutník v mattovi, tak taky nakonec se vždycky matt probral – teď tam elena furt je, akorát se nemůže probrat,ael není mrtvá,takže nemusela projít nadruhou stranu.

#6183 sisi2000
10.2.2014 | 17:21:12
Firefly621

To si myslí asi 50% lidi, že Elena je mrtvá. :D JInak Damon teda mi nepřijde, že by někdy na něco přišel, tehdy hned poprvé Katherine nepoznal narozdíl od Stefana a jeho řešení čehokoliv je většinou všechny zabít, takže nad tim si taky hlavu nezavaří. A že Kath nikdo nepoznal mi nijak divný není za prvé je dobrá herečka a za druhé Elena nejdřív byla připoutaná a k Damonovi, pak měla vyplé Emoce, pak se rozhodla pro Damona i když předtím než se stala upírem si vybrala Stefana a teď je zase po rozchodu takže se chovala kažou chvíli jinak a Kath zatím nevyvedla nic co by Elena nikdy neudělala, takže není moc podle čeho jí prokouknout.

#6184 Goodies #6185 Goodies
10.2.2014 | 18:18:39
sisi2000

#6181 Nemesis23: Přesně tak to vidím i já a myslím si na 100%, že je to pravda, protože pak nevím jak by ji oživili ( jak už jsem psala dřív, bylo by divné kdyby ji nechali nadobro umřít, jelikož je to hlavní postava)

A na to, že je Kath v těle Eleny, už přece přišel Matt :) Ale ta blbka Nadia to určitě z něho dostane, takže… :(

#6186 Firefly621
10.2.2014 | 19:03:03
Goodies

#6182 Firefly621: Stačilo mi si z tvého příspěvku přečíst – Damon teda mi nepřijde, že by někdy na něco přišel… – a už jsem ani neměla chuť to číst dál. To je jediné, co vůbec můžu napsat :D :D :D My dvě bychom se ohledně deníků neshodly zřejmě v ničem, takže to pro dobro nás VŠECH (s těžkým srdcem :D ) nechám být. Ale jedno si neodpustím, ty máš na Damona asi velkou averzi, že? Protože mi příjde, že nepřipustíš ani to, co je vyloženě pointa jeho postavy nebo co je prostě dané :D

#6186 Firefly621
10.2.2014 | 19:55:35
Goodies

#6182 Firefly621: A k té Eleně, Stefanovi by mohlo být divné minimálně to, že když se rozešla s ním, tak nějak se o něj stejně zajímala, co dělá (a hlavně s kým :D ), jak na tom je. No prostě minimálně se zajímala. A Kath jako Elena? Řekla Damonovi v podstatě to, že pro ni není dobrý a už se Stefanem flirtuje? Damon je jí úplně šumák, nezajímá se o něj, nechce mu pomoct… Nevím, jestli tohle zrovna pasuje na Elenu, která s každým soucítí… Po tom, co si vztah s Damonem před každým ubránila, jemu samotnému řekla, že mu nemá za zlé, jak se mstil za to mučení a najednou takový obrat? Po tom všem, co mu dá se říct odpustila, se s ním rozejde se slovy, že ví, co udělal Kath na smrtelné posteli? Když stála u toho, jak ji chladnokrevně chytl a podržel Silasovi, aby ji vysál?

#6187 Firefly621
10.2.2014 | 20:08:16
Firefly621

#6183 sisi2000: No jo ale nepřišel na to díky divnýmu chování Kath/Eleny ale Nadi, takže Kath tam prostě nikdo neprokoukl. :D A já jsem si zase teda jistá, že Elena je pořád ve svém těle i když… oni tam o tom toho moc neřekli co to vlastně dělají za kouzlo, takže možné je všechno, celá ta věc s převtělováním tam je hrozně nedomyšlená.
#6184 Goodies: Ne já mám tu postavu ráda, byla vtipná, pak měla celkem i hloubku a teď je bohužel úplně nudná. Ale jako detektiv mi teda fakt nepřijde i když je fakt, že to nikdo tam, kdyby ty postavy občas přemejšlely tak se polovina těch katastrof tam vůbec nestala. :D

#6188 sisi2000 #6189 sisi2000
10.2.2014 | 20:11:01
Firefly621

#6185 Goodies: No když se rozešla se Stefanem tak se vyspala s Damonem, takže flirtování je ještě v pohodě. :D No jako je fakt, že mu odpustila úplně všechno co kdy udělal a pak by se na to vykašlala na relativní blbině, ale já bych to brala tak, že pohár trpělivosti prostě jednou přeteče. V podstatě jako největší záminku by si Kath mohla vzít to že když už byli s Elenou šťastně spolu tak stejně tajně vraždil neviný lidi, ale to už mu Elena zase stihla odpustit takže smůla. :D

#6191 ksandinka #6197 Goodies
10.2.2014 | 20:17:30
sisi2000

#6186 Firefly621: Ale došel na to a to je hlavní ;)

10.2.2014 | 20:38:58
sisi2000

#6186 Firefly621: Ale došel na to a to je hlavní ;)

10.2.2014 | 20:39:13
sisi2000

Jejda :D Dvakrát jsem to nechtěla… :D

10.2.2014 | 20:40:45
ksandinka

#6187 Firefly621: Souhlasím s tebou… a to flirtování není zas tak hrozné, jako když se hned vychrápala s Damonem, takže se ani nedivím, že zatím na to nikdo nepřišel (kromě Matta, ale jak už jsi psala ten na to přišel díky Nadie a ne chování Kat). A popravdě víme jak Elena miluje svého bratra a to že se Damon podílel skoro na jeho smrti jen Kath nahrálo do karet… kdyby se Damon nechoval jak malý fracek, když se mu vezme hračka, tak na to už mohl přijít.

#6204 millay24ify #6207 millay24ify
10.2.2014 | 21:12:44
millay24ify

Přijde mi zajímavé, jak si plno lidí myslí, že je Elena mrtvá-) Nevím, jestli to je tím, že v Supernatural, které sleduju, věčně někdo posedne tělo někoho jiného, tak mě tady v tomto případě ani nenapadlo pomyslet na to, že by mohla být mrtvá:-D Nehledě na to, že Nadia řekla, že Kathrin převezme úplnou kontrolu nad tělem Eleny, z čehož pro mě teda vyplývá, jak psala Nemesis23 že Elena tam v něm stále bude, ale nebude moct nic dělat a navíc ani o ničem nebude vědět. Přijde mi škoda, že to udělali tak, že Elena si nic z toho, co v jením těle provádí Kath nebude pamatovat. Přišlo by mi zajímavější, kdyby to bylo tak, že to všechno vidí, jen s tím nic nezmůže. To by bylo teprve to správné psycho:-D Navíc by mě jako fanynku Deleny těšilo, že by slyšela, co ji řekl, než se s ním Kathrin rozešla a vůbec by byla víc v obraze po tom, co by zpět svoje tělo ovládla.

#6195 Goodies
10.2.2014 | 21:14:35
millay24ify

Nevím, jestli je to tím, že už uběhlo pár dní od poslední epizody a trochu jsem rozdýchala to šílené zklamání z toho, co scénaristi v posledních dvou dílech provedli, ale už začínám vyvíjet toerie o tom, jak by to všechno mohlo dopadnout dle mých představ:-D Trochu už jsem se smířila s myšlenkou Damona jako rippera upírů, je fakt že mu to docela přidá na sexappealu po tom, co člověk rozdýchá prvotní šok:-) Celkem se mi líbí myšlenka, že teď bude vlastně silnější než většina upírů. A osobně si myslím, že po nějaké době se dostane do nějakého stabilizovaného stavu, kdy nesežere každého upíra na potkání. Vzhledem k tomu, že si myslím, že se s Elenou dají zase dohromady, určitě se podle mě bude živit na ni. Což zase dává prostor mým romantickým představám o tom, jak bude bojovat s nutkáním sníst Elenu a samozřejmě jeho láska to překoná:-D. Já vím, klišé, ale já se na to fakt těším:-D!!!! Po tom, co člověk pořád slyšel: Elena ho nemiluje, je jen připoutaná, pak Elena nemá emoce, pak Elena ho miluje jen proto, že se stala upírem, pak Elena je s Damonem, ale v každém díle to okecá Caroline… tak já se fakt těším na takové obyčejné romantické scény, které mi nebudou kazit myšlenky na to, že jsou spolu jen proto, že došlo k nějakému omylu.

#6194 ksandinka #6202 Goodies #6203 sisi2000
10.2.2014 | 21:40:01
ksandinka

#6193 millay24ify: Nemám ráda kopírování.. stačí že z Eleny pil už Stefan. Už tak se mi Delena nelíbí, nemusí ještě ničit hezké chvilky Steleny.

#6213 millay24ify
10.2.2014 | 21:45:32
Goodies

#6192 millay24ify: Ale že o ničem nebude vědět, to přece nikdo neřekl, ne? Já teda právě doufám, že bude vědět o všem, u čeho byla Kath :-O

#6196 Wolfka123
10.2.2014 | 21:45:34
Wolfka123

#6195 Goodies: Matt tiež nevedel kde bol a čo robil keď ho ten Gregor ovládal, takže si myslím, že to Elena tiež vedieť nebude … čo je škoda, lebo tiež by som chcela aby sa na to všetko pozerala :-D

#6198 Goodies #6199 Goodies
10.2.2014 | 21:52:34
Goodies

#6187 Firefly621: Ale že se s Damonem hned vyspala, za to přece mohlo pouto, jasně scénáristé sami vysvětlili, že to pouto využili k tomu, aby Elenu s Damonem mohli dát rychle dohromady. Už si uvědomovala, že ho miluje, ale pouto jí pomohlo odhodit zábrany a taky ho chtěla dělat šťastným, ne? ;) Tohle nemůžeš brát jako argument… A teď taky tvrdila celou dobu, že ho miluje a když se s ním Kath rozcházela, tak proto, že pro ni není dobrý, o tom, že by ho nemilovala nepadlo ani slovo. Už proto by mohlo být Stefanovi divné, jak se po něm teď plazí a je vysmátá od ucha k uchu i po tom, co Damon teď vyvádí… Elena by z jeho chování určitě radost neměla a alespoň chvíli by byla z rozchodu nešťastná. Caroline to přisuzovala tomu, že se přetvařuje, a Stefanovi nepříjde divné, že vypadá tak šťastně???

10.2.2014 | 21:55:20
Goodies

#6196 Wolfka123: Do prkýnka, máš recht :/

10.2.2014 | 21:58:29
Goodies

#6196 Wolfka123: Tak to jsem naštvaná zase o trošku víc :D :D :D

#6201 Wolfka123
10.2.2014 | 21:59:14
Wolfka123

podľa mňa na tom nie je nič divné, pretože ako spomínala Firefly621, pohár raz pretečie a keď mu odpustila to zabíjanie nevinných ľudí už keď spolu chodili tak to ako videla fotku Jeremyho a Damon stál oproti nej a neprejavil ani trochu ľútosti nad tým čo robí … podľa mňa si Stefan myslí, že ho odpísala tak ako vtedy keď zabil Jeremyho (neviem asi druhá séria) a že si uvedomuje že je Damon dobrý len kvôli Elene a že ju to asi zlomilo, že mu naozaj nezáležalo na priateľoch … píšem jak blbec, dúfam že je to zrozumiteľné :-D

#6205 Goodies
10.2.2014 | 21:59:58

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama