Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#6059 anndy: Doufám, že to se nestane, to by byla vážně už nuda. :D No zatím toho o těch poutnících moc nevíme, jsou to čarodějové, je to dědičné, chtěli zabít Katherine a už si moc nepamatuju o co jim vlatně šlo se Silasem, ono to totiž moc nedávalo smysl. A Silas a ta Tessa byli původně poutníci ne?
#6062 anndyjo, a asi nejmocnější z " vrhu" :-D#6061 Firefly621:
Proč ten seriál museli tak zkazit :( Proč se nevyprdli na celé Původní a nedořešili deníky :/
#6064 KlÁrA2991#6063 Goodies: Protože chudáčci malí nevěděli jak na to. Oni dějové linky neumí dotahovat. Jen něco nakousnou a pak když jim dojde, že nemají tušení kam se s tím chtěli dostat, tak to absurdně utnou a načnou něco jiného. Koneckonců, proč by to měl být takový problém, fanoušci seriálu jsou totiž určitě tak blbí, že to nepostřehnou a seriál budou žrát, tak moc jako na jeho začátku. :-( Jedna z dalších věcí, která mi vadí, je jak neustále zabíjí nové postavy. Pokud se nejedná o hlavní postavu, tak mají hostující herci asi tak 30 % šanci svoje účinkování v seriálu přežít. Stále mě dost štve že se zbavili Johna a Isobel, protože si myslím, že jejich postavy skýtaly skvělý potenciál a oni to takhle neuvěřitelně zahodili. Ale takových případů je tam spousta.
#6065 Firefly621#6064 KlÁrA2991: Mně nejvíc vadilo, co udělali s Alaricem, to byla skvělá postava ve všech ohledech a nechápu proč se zbavili úplně každého, kdo by představoval pro Elenu nějakou autoritu.
#6066 KlÁrA2991#6065 Firefly621: Jak jsem mohla zapomenout na Alarica?! Alaric byl vážně užásný. A proč se zbavili všech, co pro Elenu představovali autoritu? Asi proto, aby mohli nerušeně pokračovat v trojúhelníku. Víme jaký názor na Salvatory měl John.
#6020 Goodies: to si napsala hezky,že Elenu miluje víc než sebe ;) …hezkéé :)
#6068 Firefly621 #6070 Goodies#6019 Firefly621: no,Kat toho neudělala ani z poloviny tolik co Damon pro ostatní…a to,že donesla krev od Klause Damonovi udělala jen proto,že jí Damon pomohl..jinak by se na něho vykašlala!!(takže špatnej příklad) Určitě udělala víc škody než užitku…jen aby si zachránila vlastní prdel…obětovala i lidi co jí měli rádi..(viz Pearl) nezastavila se před ničím…a to jí neomlouvá…já jí prostě nemam ráda!
#6067 TNoty: No spousta lidí tam dělá hnusárny jen aby zachránili vlastní zadky a nikdo se tam nad tím nepozastaví. Třeba to jak zabili Finna, když chtěli zabít všechny původní, aby se zbavili Klause, ten jim přeci nikdy nic neudělal, ale to jim bylo fuk a když pak chtěli mapu k léku, naplánovali si jak zabijou Kola protože věděli, že tím zabijou celou jeho pokrevní linii a co to bylo za lidi? (upíry) Vůbec je neznali, mohli to být třeba další Stefanové a Damonové, kteří si někde žili a o ničem z toho neměli ani tušení a vůůbec nikdo z nich se nad tím nepozastavil, bylo jim to fuk. Neříkám, že Katherine není sobecká, ale pro mě jsou tam takový více či méně všichni a z toho co jsem u ní viděla tak i když tam k tomu nemá moc prostoru, tak má ta postava potenciál taky udělat nějaký ten dobrý skutek, ale proč by ho měla dělat pro Elenu, Jeremyho atd. ti lidi pro ní nic neznamenali… stejně tak jako pro ně nic neznamenali jiní, které tak mimochodem obětovali aby zachránili sebe.
#6069 Goodies #6071 TNoty#6068 Firefly621: No já myslím, že srovnávat Kath s kýmkoliv jiným je naprosto zbytečné :D Od začátku je vykreslována jako sobecká mrcha, která jde přes mrtvoly a nic mě zatím nepřesvědčilo, že by to tak nebylo. Je jedno, kdo co udělal, každý z nich má máslo na hlavě, ale jediná Kath jede sama za sebe a je jí jedno, koho obětuje, to je prostě fakt.
#6067 TNoty: Děkuji :)
#6068 Firefly621: tak jasně…já neříkám,že jsou tam všichni svatý a Kat je jediná špatná…já říkám,že z nich je prostě podle mého nejhorší a nemám jí ráda… Každopádně Finn se chtěl stejně obětovat…a ostatní původní taky nebyli zrovna svatoušci :) každej si přihodil polínko do ohně…ale už to pitváme moc do detailu…zase něco se tam dít musí :D …
teďka trochu mimo…ty vole já už jsem s těch seriálů tak zblblá,že se mi zdálo o Klausovi… :D
#6073 KlÁrA2991 #6074 Goodies#6072 TNoty: A o čem přesně ten sen byl? :-D
#6076 TNoty#6072 TNoty: Ježíš, nestraš :D Mi se zatím zdálo „jen“ o Damonovi, juchůůůů :D
#6078 TNoty#6041 Firefly621: no tak jasný, že našli :D Damon rozhodně není svatoušek :D nechám to být, jsem teď proti Katherine zaujatá :D
#6077 TNoty#6051 anndy: no já mám pocit, že tenkrát tam říkali, že každý kouzlo má skulinu, a že to Silasovo bylo spjatý s životem Bonnie, takže když umřela, kouzlo se zlomilo. Mia provedla kouzlo, který může mít skulinu kdekoli, pokud vůbec někde, protože u poutníků nikdy nevíš :D
#6073 KlÁrA2991: to ani nechtěj vědět :D:D
#6075 Dadlaaa: určitě to bude mít nějakou skulinu…a pokud jsem to dobře pochopila… Nadia říkala,že má Katherina nad Elenou kontrolu néé že je na dobro pryč.. :) malý záblesk naděje… :).
#6074 Goodies: to mě se pořád zdají blaznivý sny o upírech :D asi jsem posedlá :D
#6079 KlÁrA2991#6078 TNoty: Až takhle jo :-D To já si svoje sny bohužel nepamatuju. :-) Doufám, že nějaká naděje na návrat Eleny je. A pokud jo, tak ať se vrátí brzo, nebo je všechny Katherine těma svýma hrama rozdělí. Ale jestli bude Katherine Stefanovi předhazovat „samu sebe“ (nevím jak to jinak napsat :-D), jako to dělala při tom rozhovoru na párty, tak se hodně rychle prozradí. Pokud se jí to spíš nepovede díky jejímu stylu oblékání.
#6080 Goodies#6079 KlÁrA2991: No já se jenom modlím, ať se Elena vrátí co nejdříve, a Kath i se svou nesympatickou dcerou odtáhnou někde do pryč :D