Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Díl mě celkem bavil – jsem ráda, že Damon řádí s Enzou… těším se na to, až přijde na to, co se stalo a bude Katrin mučit… Caroline mě opět štvala, Matt mě tradičně nebavil a Tyler by tam vůbec být nemusel… Navíc bude celkem sranda, až se ukáže, co Katrin udělala a to následně udělá ze Stefana blba, že se jí zastával… Takže snad to něčím nezazdí, když už tam musí tahle „nečekaná“ zápletka být.
ach jo…takže se stalo přesně to,co jsem očekávala :-( Kath je v těle Eleny,Kath jako Elena se rozejde definitivně s Damonem,Damon vypne city (nebo to tak aspoň vypadalo)…je jasný,že až to všichni zjistí,že je to Kath a ne Elena,Kath zabijou (na to se těším!!),Elena zjistí že Damon zabil toho blonďáka z Withmore (nevím už jak se jmenuje,Wes??..) a bude Damona nenávidět,hmmm a máme happy ending se Stefanem připravenej :-/…ty mě tak štvou…jinak Car je slepice,ale Tylera mi teda líto taky není,Matta jsem dřív nemusela,ale poslední dobou mi tam přijde jako jedinej normální…beztak to bude nakonec on,kdo zjistí.,že „Elena“ není Elena…jo a ta Bonnie je asi úplně blbá,proč jim neřekla,že Kath přes ní nepřešla??Musela to přece vědět,jediný mě napadá,že jí Nadia s Kath někam „uklidili“,aby to nemohla říct…
#5983 zuzaKISSto s tou Bonnie mi taky příjde (zatím) nedomyšlený…tak uvidíme jestli to objasněj.....#5982 Kali:
Kat už nemůžu ani vidět, chci, aby umřela… Tenhle Damon mě vůbec nebaví, doufám, že nebude dělat velké hlouposti, aby u Elena pak odpustila, protože si vážně nemyslím, že je Elena nadobro pryč.Přece jen je to hlavní postava, seriál by bez ní ztrácel pojintu a navíc oživili už hodně ne tak důležitých postav takže, že by Elenu neoživili mi přijde jako blbost… ;) (a navíc bych Plecku zabila). Jinak Caroline byla boží! :D hlavně na začátku v té scéně s Damonem a Stefanem jak byli v grillu :D Jo a doufám, že zabijou i Enza :) Jak už jsem naznačila v týmu „Denzo“ fakt nejsem.....
#5985 Firefly621#5984 sisi2000: Proč chceš aby umřel Enzo? :D Mně je ho líto, vždyť ho tolik let mučili. A Eleně se vůbec nic nestalo, je jenom potlačená, co tu pořád blbnete s tím že je mrtvá a podobně…
#5987 sisi2000 #5988 sisi2000Tak jsem teď dokoukala poslední epizodu. Musím říct, že se mi líbila, jen pořád nepřicházim na chuť Nadie, tahle zápletka matky s dcerou mě moc nebere…no a od minulého týdne mě vysloveně s..e Kat, jako, že je mrcha víme, ale tohle s tim převtělenim mě fakt štve. Navíc ten rozchod s Damonem, svině jedna…Damon musel samozřejmě hned dokázat, že měla pravdu…chudák Aaron, protože ten za nic nemohl, ale něják mě to netrápí, nejspíš nebyl jediný, koho zabijou…Snad to El pak překousne…byla by škoda, kdyby kvůli tomu nebyla Delena. Jinak, Car se mi líbila, Stef se vůči ní zachoval moc hezky, Tyler mě jenom štval a Matt je v téhle sérii přesně jak říkáte „normální“. Takže jsem zvědavá co pro nás Plecka připravuje dál.
#5985 Firefly621: Vím, že El není mrtvá, ale když tam není tak to tak vypadá :( A chci aby umřel Enzo, protože má špatný vliv na Damona (i když si to Damon způsobuje z velké části sám) a mně je mi ho taky líto, ale prostě ho tam nechci.
#5985 Firefly621: A Enzo by nemusel umírat, ale viděla jsi, že by nějaká trochu důležitější postava opustila TVD aniž by neumřela?? Já teda ne :D
#5989 Firefly621#5988 sisi2000: No náhodou viděla, Klaus a spol přeci neumřeli, ale Enzo asi neplánuje stěhování do New Orleans . :D A ještě pár postav mě teď napadá, ale to je jedno, jako taky si myslím, že chudáka Enza někdo zabije, ale ještě si tam určitě zablbne chvíli. A Damona bych na něj zase neházela, ten by si vystačil i sám. Když byli s Elenou šťastně spolu, tak si stejně „odskočil“ zabít tu Sáru, nebo jak se jmenovala ta Aaronova příbuzná.
Prosím vás a můžete mi někdo, kdo jste to líp pochopili, vysvětlit, proč Matt nic neřekl..? Jakoby neukázali nám, že ho někdo ovlivnil, všechno mu řekla, když byl při smyslech, jen nechtěl spolupracovat, tak mu ten malý kvíz dala pod vlivem, ale jináč si jen můžeme domýšlet, že ho třeba ovlivnila.. Ale to mě tak netrápí, jen nevím, proč z tohoto dílu úplně vynechali Bonnie – udělali z ní kotvu, tak snad ať něco dělá. Katherine skrz ni neprošla, takže je asi něco špatně, když je zakopaná na dvorku, že..? No protože tak úplně zakopaná není a Bonnie je na návštěvě u mámy..? Nějak jsem to nepochopila.. Jasně, ne všichni herci musí být v každé epizodě, ale toto bylo docela zásadní a že ani nezavolá „Katherine přese mě neprošla, asi není tak úplně mrtvá..“ ??
#5993 Firefly621teda…asi mi něco uteklo…kde byl Enzo v tomhle díle? nějak jsem ho asi přehlídla…jinak nemůžu si vzpomenout,ale jak nakonec dopadl Aron? nezabili ho né? se nějak vytratil…
#5992 Firefly621Aaron někdy na začátku přišel za Caroline a omloval se jí a Eleně, i když těm se vlastně nic nestalo. :D Pak ho přepadl Enzo přišel s ním za Damonem a chtěl aby ho spolu zabili, ale Damon Aarona ovlivnil aby se sebral a odjel, pak když ho Katherine poslala k šípku se pro něj ale s Enzem vrátí a díl končí tak, že Aaron krvácí na silnici. #5991 TNoty:
#5990 Ivčí: S tou Bonnie je to buď naprosto nedomyšlené a nebo to snad nějak objasní, proč nic neřekla. V minulém díle o ní byla zmínka jen jednou a to když jí volali jestli neviděla Elenu ne?
#5994 Ivčí#5993 Firefly621: Jop, že jela s Jeremym, za svou mámou… No čekám na to, jináč mi to přestane komplet dávat smysl..
Tak to už si ze mě po tomhle díle vážně dělají srandu ne??? Takže Damon bude zase zlý, idioti vůbec nepoznali, že Elena není Elena a teď se bude zase řešit ona a Stefan??? To jako vážně? Posun dozadu zase o několik řad??? Jenom pro to, aby vyhověli pár Stelenám, tak to budou točit pořád dokola, Elena-Stefan, Elena-Damon a zase zpátky, aby si každý přišel na chvíli na své? Tak s tím ať už jdou vážně někam!!! Jsem fakt vytočená! Jak mi bylo Kath líto a jak jsem ji měla ráda, tak teď ji už nemůžu ani vidět! Doufám, že až na to příjdou dá jí to sežrat i Stefan, za to jak se ji zastával a chápal ji, pro tohle už nemůže mít omluvu ani on! Jak jsem ji vždycky bránila, tak teď už je mi šumák jak skončí :/ A pevně doufám, že hodně špatně :D
A prosím nehustěte tu do mě nikdo to, že si Damon zasloužil, co mu Kath řekla za to, co jí udělal na smrtelné posteli. Protože ona je opravdu mrcha! Pořád jsem doufala, že je v ní alespoň trošku dobra a že odejde ze seriálu důstojně, aspoň trošičku pozitivně, ale tohle… A nechápu, co má někdo pořád proti Eleně a brání Kath. Eleně taky umřeli všichni blízcí a že jí zůstali alespoň kamarádi, to je jenom její zásluha, protože je vdycky bránila a byla za ně ochotná i umřít!!! Kath akorát vždycky bránila svůj zadek a obětovala každého koho mohla, každého, kdo jí uvěřil, jenom aby přežila! Kolikrát podrazila i Stefana a to pořád tvrdí, jak ho miluje. Doufám, že jí to pak Elena s Damonem pořádně nandají, ta mě tak vytočila :/ Jestli tohle všechno dělají pro to, aby si připravili půdu pro Stelenu, protože Damon teď bude běsnit a Elena mu nebude schopná pak odpustit, tak to zabili fakt :(
#5997 Ivčí #5998 Ivčí #6001 Dadlaaa #6012 TNoty#5996 Goodies: Díky, že je někdo stejně vytočenej jak já!! :D :D Zkusila jsem si to dát včera znova, ale tu rozchodovou část jsem prostě musela přeskočit, páč bych už asi rozmlátila komp!
#5996 Goodies: Díky, že je někdo stejně vytočenej jak já!! :D :D Zkusila jsem si to dát včera znova, ale tu rozchodovou část jsem prostě musela přeskočit, páč bych už asi rozmlátila komp!
#5999 Goodies#5998 Ivčí: Já zas čekala, že těch vytočených bude více :D Celou čtyřku mluví o Silasovi a pak ho během pěti minut hned na začátku pětky zabijí a vymýšlejí tyhlety kraviny s převtělením!!! Proč se na to raději nevysrali a nerozvedli tu zápletku s ním??? O Amaře a té Q ani nemluvím! Na co je tam vůbec cpali, když to pak tak utli a rozvádějí něco naprosto jiného??? Nevěřím, že čtyřku a pětku píšou stejní lidé :/
#6000 Ivčí #6026 Kali#5999 Goodies: Souhlas, se Silasem jsem to silně nepobrala a i když to relativně dobře dopadlo, nevidím v tom žádnej smysl, když to bylo takto utnutý.. A převtělení mě nehorázně vytáčí, třebaže to může být zajímavá zápletka, ale ať ji tedy rozvedou a vysvětlijou nám Bonnie a její dar, kterej je na prd a Matta, kterej je nebo není ovlivněnej, aby nikomu nic neříkal..