Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#6037 Dadlaaa: No ona ale přeci utíkala před Klausem, proto nafingovala svoji smrt a řekla Stefanovi, že jednou budou spolu když ho opouštěla. A Damona na ní fakt neházej, že ona mu něco udělala, on všechno dělal dobrovolně, miloval jí chodil za ní, chtěl se stát upírem. Ona se ho výslovně zeptala, jestli je to to co chce. A našli by na něj teda hodně věcí. :D Jmenovitě ti lidé co tam byli. Jeremyho zabil. Carolině ovlivnil a zneužil. Matta chtěl několikrát zabít a zabil mu sestru. Bonnie se snažil zabít a její babička umřela aby se mohl dostat do té hrobky – i když dvě z těch věcí tam hodili na Katherine, což byla naprostá blbost, hlavně to s Viki. Ale Damon je tam asi nejzajímavější postava, já ho mám ráda, jen to tak nějak vidím, ze všech úhlů pohledu.
#6044 Goodies #6075 DadlaaaI tak mi to prostě říká to, že je to Damon no :D Vždycky bylo jasné, že se drží kvůli Eleně. Ale když si vezmeš, že na konci trojky o ni taky přišel a zlomila mu srdce, tohle co dělá teď, nedělal, takže je těžké nemyslet na to, že mi to teď nezapadá do děje…
#6043 Firefly621#6042 Goodies: No zase pak měli úplně jiné starosti, takže ani neměl moc příležitostí, ale nedělal no. A Enzo je teď taky úplně jiný, než ho popsali původně.
#6045 Goodies#6041 Firefly621: Ale to je všechno jasné, jenže pak se jeho postava vyvíjela a ubírala jiným směrem. Znovu říkám, že je pointa to, že se začal měnit kvůli Eleně, ona v něm viděla víc. Z těch dalších řad bylo přece jasné, že mu záleží i na Jeremym a na Bonnie. Jistě někdo může říct, že je zachraňoval kvůli Eleně, ale tenkrát na tom ostrově Bonnie nemusel obejmout, když ji našel, mohl říct něco sarkastického, čapnout ji za ruku a jedem za Elenou. Stejně tak, když objal Jeremyho, když mu přiznal, že je Bonnie mrtvá, bylo vidět, že ho to zasáhlo. A co se děje teď mi prostě příjde jako podpásovka. To je celé.
#6046 Firefly621#6043 Firefly621: Budu strašně zvědavá, jak tohle celé dopadne. Každopádně mi nikdo nevymluví, že to od 4té řady píše někdo jiný… Po třetí řadě to mělo takový potenciál a od čtyřky to šlo do kopru a začaly všechny ty nejasnosti :/
#6044 Goodies: No to asi uvidíme příště, jestli ho vážně nechají zabít Aarona, tak to hodně zvorají.
#6047 Goodies#6046 Firefly621: Myslím, že je mrtvý, viděla jsi upoutávku na další díl?
#6049 Firefly621Taky bych řekla, že je mrtvý. To jak tam v posledním záběru ležel na té silnici a po ni se rozlévala jeho krev. Bylo jí moc aby přežil. Taky pokud se nepletu, neříkal Enzo něco o tom „pojďme zabít posledního Whitmorea“? A co Wes? Zabít jeho by dávalo větší smysl, než zabít nevinného a neškodného Aarona. Ale ten už bohužel nebyl tak důleživý pro děj, no.
#6049 Firefly621#6047 Goodies: No viděla, ale nějak jsem tam nezahlídla nic, co by potvrzovalo, že umřel. Jo pokud ho tam nechali jen tak ležet tak určitě umřel, ale mohli ho vyléčit. #6048 KlÁrA2991: No mně ta Damonova pomsta celá přijde pochybná, proč se mstít na lidech co mu nic neudělali, to by mi osobně teda žádný zadostiučinění nepřineslo. Měli si podat Wese. A ten doktor Whitemore, který je takovou dobu mučil z toho taky vyšel tak, že ho „jen“ zabili.
#6050 Goodies#6049 Firefly621: Je tam okamžik, jak někdo otevře kufr od auta, a ten Aaron tam leží, a rozhodně vypadá mrtvě :D No právě, že mi to teď celé příjde pochybné. Silase zabili během pár dílů nevím proč, celou zápletku s ním zahráli do autu a teď začli tohleto :/
#6055 KlÁrA2991 #6057 Firefly621tady se to nějak rozjelo :-D to, že to celý nedává moc smysl vynechám a začnu s takovou blbostí – jakto, že Aaron zastavil, když ho Damon ovlivnil, aby zastavil až uvidí sníh? (detail, ale jinak by přežil). Proč, když Bonnie umřela, tak si Silas zdrhnul (když byl šutrákem), ale když Kath zabila Miu, tak kouzlíčko funguje.
#6052 Goodies #6075 Dadlaaa#6051 anndy: Protože čtyřku a pětku píše chuj, který ani neuvažuje, co vymýšlí za hovna :D :D :D
zase pauza v dohledu :-(
Total Eclipse of The Heart (5×13): February 6th 2014 [TWO WEEK HIATUS] No Exit (5×14): February 27th 2014 Inspiration of Heart (5×15): March 6th 2014 [ONE WEEK HIATUS] Family Reunion (5×16): March 20th 2014 The Night of The Bonfire (5×17): March 27th 2014 Show Me Your Teeth (5×18)
#6054 anndyach jo, hodilo se mi to do řádků, snad se v tom vyznáte#6053 anndy:
#6050 Goodies: Promo jsem viděla jen jednou a ta scéna s Aaronem v kufru mi ušla. Silasova předčasně utnutá zápletka je vážně celá divná. Ale to je v tomhle seriálu spousta dějových linek. Jak už jsem psala předtím, dokonce jsem potřebovala chvíli na to, abych si uvědomila, že Silas byl v páté řadě a ne jenom v té předchozí. Jsem taky zvědavá co vyleze z těch slavných Poutníků. A hlavně, co s nimi bude mít společného Wes.
Mně všechno kolem Silase přijde taky divný, ale jelikož mně to s ním moc nebavilo jsem ráda, že to s ním skončili :)
#6050 Goodies: Jo už jsem to našla, no ten teda vážně vypadá mrtvě no. :D
Takže to spěje k tomu, že až se Elena dostane zpět, tak se s Damonem stejně rozejde a pak tam všichni zase budou řešit buhví co a znova se rozjede to, co už tam řešili milionkrát, tedy to jestli mají nebo nemají být spolu – no doufám, že to tak nebude, snad si uvědomí, že tím by ztratili dost fanoušků.
#6060 KlÁrA2991ještě můžou vypnout lidskost Damonovi a chtít ji nahodit zpět (když už to má stef a El za sebou). A taky mě zajímá na co chtěli ti poutníci krev dvojníků, jestli to bylo kvůli převtělení nebo nové zápletce
#6061 Firefly621#6058 Firefly621: No já nevím, ale mě už ztratili. Chtěla jsem teď pro změnu aby byla Elena s Damonem, ovšem ne takhle. Ono by bylo skutečně nejlepší, kdyby ty tři už nechali být a zaměřili se na něco jiného.