Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5940 anndy: No na Tatiu jsem úplně zapomněla vidíš, myslela jsem, že ta první láska byla právě Katherine a tak mi bylo divný, že tam Elijah nepřišel. Ono tam toho o Tatie vlastně nebylo moc řečeno, jenom že to byla dvojnice tuším a že její krev použili při přeměně, ale jestli jí zabili oni, nebo ta jejich matka… on celý ten jejich příběh o přeměně je takový pochybný, rodiče z nich udělají nesmrtelné bez jejich vědomí a pak se rozhodnou, že je to vlastně proti přírodě a snaží se je zabít.
#5942 anndymyslím, že v té době ta matka netušila, že je Tatia dvojnice, ikdyž kdo ví. použila ji, protože se o ni bratři hádali.#5941 Firefly621:
No, díl byl sice super, ale opravdu jsem doufala, že tu kravinu s výměnou těl, o které jsme spekulovali nakonec nezrealizují! Vážně jsem si přála, aby Kat raději odešla nějak důstojně… Teď jsou jen dvě varianty, buď nakonec Kat stejně v Eleně nějak zabijí anebo si sežene jiné tělo a už ji nebude hrát Nina. Jako sorry, ale obojí je pro mě absolutně nepřijatelné :/ Aby ji jenom tak zabili, to by byla teda pěkná trapárna a aby ji hrál někdo jiný, to je úplná katastrofa. Naopak jsem si myslela, že nakonec ironicky zemře na stáří, když už teda a že to bude takhle dojemné. Ale teď ty vyhlídky…
#5951 TNotymusela jsem se na to podívat znovu, na jednu stranu se zdá, že to měla Kat a Nadia dobře vymyšlený. Když se dívala jestli se Damon probouzí, aby ji slyšel a když pak hned po „vtělení“ Nadia zavolala. Ale jak mohla vědět, že k ní Elena přijde, nebo že se probere z těch sedativ? no nevím. Velký plus za tenhle díl dostává Stefan, který u mě dost stoupl, konečně se přestal považovat za toho nejlepšího. Škoda jen, že velkému shledání El a Damona zabrání Kath. Už vidím, jak vyjede po stefovi, a tak Damon uteče za Enzem a bude padouchem
#5945 Goodies#5944 anndy: Já myslím, že to prokouknou už v příštím díle, když bude chtít Nadia tak moc její tělo Kath… A taky pokud delší dobu neuvidí Elenu, když bude někde s Nadiou… Teda aspoň v to doufám, že to prokouknou, tak mě nestraš :D
#5946 anndymyslím, že takovou zápletku se budou snažit víc využít, aby to nebylo stejný fiasko jako se silasem#5945 Goodies:
Zajímalo by mě, jestli něco z těch doznání na smrtelné posteli myslela Katherine upřímně. :D
#5940 anndy: Jop, Celeste. Tak to mi uníká, že byl i s Tatiou, to si nějak nevybavuju.. No tak či tak, Katherine umírala a on se ani nestavil. To jsem každopádně nečekala.
#5940 anndy: Jop, Celeste. Tak to mi uníká, že byl i s Tatiou, to si nějak nevybavuju.. No tak či tak, Katherine umírala a on se ani nestavil. To jsem každopádně nečekala.
tak já se nemohla dočkat novýho dílu a nakonec jsem se k němu dostala až teď :/ jako asi jsem docela naštvaná..Věřila jsem,že to Kat myslí vážně,že fakt lituje toho co udělala a ono prd…jedinej Damon jí to nesežral..ještě,že tak… je to taková mrcha… :/ já jí snad už nemam ani ráda..díky bohu,že jí Damon taky trochu nakonec potrápil…fakt mě ten konec naštval sakra :D jak mi jí bylo líto..ještě jsem brečela co si chudinka zažila…a fuj,dala bych si facku :D jinak Klaus a Car nejsem nějaká jejich fanynka,ale docela dobrý rozloučení :D a jak Car čuměla když přišel Tyler :D bych řekla,že tohle nepřekousne :D ani bych se nedivila… Nevím jestli to tady už bylo…nečetla jsem všechny příspěvky,bylo toho hrozně moc…ale myslíte,že Bonnie viděla Kat ynovu když opravdu umřela…jak se převtělila a zůstalo jen tělo tak přeci přes Bonnie nemohla přejít ne…když vlastně v tom těle Kat nebyla :) určitě to kvůli tomu odhalí,že Bonnie je kotva :)
#5952 Firefly621#5943 Goodies: teďka tvůj komentář čtu zpětně a naprosto s tebou souhlasím taky mě to hrozně vytočilo,že jí nenechali umřít důstojně..řekla bych,že už tam toho udělala dost tak jí klidně mohli nechat jít :(
#5950 TNoty: No asi jim bude hned jasné, že něco nehraje, když najdou mrtvé tělo, ale Katherinin duch se neukáže i když si to možná vysvětlí tak, že po vypítí léku byla člověk a tak šla dál. Jinak si myslím, že dost z těch věcí myslela upřímě, to že se vinila ze smrti rodičů a asi jí opravdu záleželo na Nadie, ale prostě když měla příležitost zůstat naživu, tak po ní skočila no. :D
#5967 TNotyTak tenhle díl mě na to, jak měl být extra, vůbec nebavil. Nechápu to z ničehonic se objevení Klause… to mi vyloženě přišlo takové – nic se neděje, co uděláme, dáme tam Klause (a to mám jeho postavu ráda). Po tom všem, co nakdákala mu Caroline skočí kolem krku? Tahle holka by zasloužila smrt, už mě opravdu nebaví – považuju ji za jednu z nejotravnějších postav vůbec. Stefan byl zase moralizující, ale dejme tomu. Dojemné objevení duchů kolem – to mě taky už nebaví. Buď je měli nechat žít, nebo umřít. A ne je pořád oprašovat… Finále, které bylo průhledné a očekávané – totiž výměna Elena – Katrin – to mě taky nenadchlo. Takže mě bavila jen část, kdy Damon mučil Katrin – a tam mohl ještě trošku přitvrdit. V podstatě se za celej díl nic nestalo – Katrin předojemně umírala a pak udělala to, co se celou dobu čekalo. Snad Bonnie dojde brzo, že se něco nepovedlo, když nepotká jejího ducha…
#5954 TNoty #5955 Firefly621 #5956 kráska #5957 kráska#5953 blacken: joo,s těma duchama už je to vážně okoukaný :/
#5953 blacken: Já měla Caroline celkem ráda, až do té páté série, teď je vážně na facku. Završilo to její nechutný štěstí nad tím rozchodem, jo jasně Damon jí na začátku provedl pěkných pár hnusáren ale taky jí nejmíň jednou zachránil život, co si pamatuju. A pořád dělá jako by Stefan, byl nějaký svatý, on se tak teda sice někdy chová ale spíš podle nálady v minulé sérii mu šlo jen o to dostat Elenu zpátky a bylo mu úplně jedno jaké prostředky k tomu použije, jo a navíc je to masový vrah. :D
#5953 blacken: To mě se díl hodně líbil bylo tam opravdu dobrých scén …a halvně jsem se konečně dočkala Klaroline :D
#5953 blacken: To mě se díl hodně líbil bylo tam opravdu dobrých scén …a halvně jsem se konečně dočkala Klaroline :D
http://cs608831.vk.me/…VjBfUBME.jpg :)
http://vk.com/…88_265525961?… :D
Mohlo by to takto skončit :D http://cs608831.vk.me/…YWUnKx50.jpg