Nejlepší seriály Disney Plus v žánru Komedie seriál za rok 2020

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru Komedie seriál na VOD službě Disney Plus za rok 2020.





  • 1.
    78,5 %

    The Owl House

    Luz je dospívající dívka, která čirou náhodou narazí na portál do říše démonů, kde se spřátelí s čarodějnicí Edou a malým válečným králem. I když nemá žádné…

  • 2.
    63,8 %

    Breeders

    Breeders se zabývá paradoxem, který moc dobře zná každý rodič. Pro své děti bychom zemřeli, ale mnohem častěji je chceme zabít.

  • 3.
    63,0 %

    High Fidelity

    Velká fanynka hudby vlastnící obchod s cédéčky je posedlá popkulturou a zároveň i žebříčkem top pět.

  • 4.
    63,0 %

    Sen Çal Kapımı

    Mladá a chytá dívka jménem Eda z celého srdce nenávidí Serkana Bolata, který zrušil stipendia na studium v zahraničí. A proto, že se potkávají tváří v tvář…

  • 5.
    62,0 %

    Solar Opposites

    Čtyři mimozemšťani utíkají ze své planety, která je zničena. Usidlují se v Americe, kde se kromě jiného dohadují o tom, jestli je země strašné místo.

  • 6.
    60,0 %

    Dave

    Dave věří, že je nejlepším rapperem všech dob. Alespoň si to myslí. Teď by o tom chtěl přesvědčit své kamarády, kteří mu pak musí pomoci přesvědčit celý svět.


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů