Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
neradujme se předčasně, kdo ví, kdy budou titulky :-D#5900 sisi2000:
tak musím říct,že u deníků bývají docela rychlé…néé jako u TO :D
holky…aby vůbec byli nějaký díly…v TO nám čarodějka Davina zabije všechny původní tak umřou všichni upíři a bude po srandě :)
#5904 Firefly621#5903 TNoty: No toho bych se nebála. Když už ne proto že by to byla od těch producentů sebevražda, tak taky kvůli poslednímu dílu TO. :D
#5905 TNoty#5904 Firefly621: to je jasný,že se to nestane :) byla to jen sranda :)
#5906 anndyale určitě by si našli cestu jak je vrátit zpět – např pomocí dvojníků :-D#5905 TNoty:
No tak stejně aby je zabila musela by mít ten očarovaný kolík. A nějak si nemůžu uvědomit kdo ho teď vlastně má. Naposledy ho měl Alaric ne? Jinak co říkáte na tu dlouho očekávanou nejnovější epizodu? Sice jsem to čekala ale stejně jsem doufala, že to takhle s tím Kathrininým umíráním nedopadne :D
#5911 anndyA hurá máme v novém díle Klause :-) Konečně mají s Caroline zelenou! :-) Jako oheň a voda → protiklady se vážně přitahují :-) Caroline může (jak už jsem jednou psala) dobrá polovička Klause :-) Možná by se Klaus konečně mohl vyvarovat špatným rozhodnutím díky Caroline. V posledním díle The Originals jsem snad poprvé a výstižně slyšela jeho SORRY. Klaus a kladná postava? Hmmm uvidíme :-) Každopádně to mezi nimi bude trošku vřít a myslím si, že na to se někteří těšíme :-)
No já nevím teda, mám pocit, že říkal jak odejde a už se nikdy neuvidí hned po tom, co k němu bude upřímná a řekla bych, že se to vztahovalo i na to kdyby k nmu něco cítila. Caroline jasně řekla, že její plány do budoucna ho nezahrnují.
#5910 anndytaky si myslím. prostě chtěli dopřát fanouškům Klaroline aspoň něco a pak to utnout, aby tvd a to rozdělili. spíš se těším, jestli se k tomu car přizná (škoda, že jí to elena nedá sežrat stejně jako car jí damona) #5909 Firefly621:
#5912 Firefly621jo a ten kolík – naposledy si vybavuju, jak ho ve 4 sérii dala Elena Bece a pak netuším#5907 Firefly621:
#5910 anndy: Já myslím, že se určitě přizná. Spíš než Caroline a Klause je mi líto Matta a Rebeky, pokud už TVD a TO definitivně oddělí, mají spolu moc hezký vztak a v podstatě jsou si hodně podobní, oba chtějí normální lidský život i když Rebeka má asi trochu smůlu. :D
No neřikala sem to snad???? Ale musim říct, že pauza deníkům rozhodně pomohla ku kvalitě,nebo to spíš bylo návratem klause a spol? Každopádně tenhle díl byl celej skvělej. Car byla teda na zabití s tim svým happy úsměvem z rozchodu Eleny a Damona (být v tu chvíli v elenině kůži,tak jí fakt zakroutim krkem)…no a pak se vyspí s Klausem :-D ne že by nebyl sexy,badboy, hot přízvuk a tak :-) ale neměla by se Car trochu chytit za držku s tím svým odsuzováním Damona? Jinak se mi to komplet líbilo, sežrala sem Kataríně tu lítost a poslední „nesobecký“ moment i s navijákem a říkala sem si: tak tvůrci zjistili,že všichni tipují,že se převtělí do Eleny,tak jí fakt necháme umřít se ctí. A ono bum! a je to tam, přesně co sem řikala na konci minulého dílu – Kat v těle Eleny. to sem si zrovna taky nepřála,už proto že sem to tak odhadovala a já ráda přkvápka, ale provedení celého tohohle dílu bylo skvělý. škoda že už se Klaus asi už nevrátí, ale rozloučení to bylo skvělý :-) ale z dárečku od rebeky teda radost až tak nemám, tylor mi moc nechyběl (a to ho jako klaus v to nezabil?? já to nesleduju,takže mě jeho návrat dost překvapil).
Ale scéna kdy bonie předává vzkazy z druhý strany od Vicky a pak se objeví Alarik??? Naprostá dokonalost. Stejně jako soutěž v pití na účet Kat…A stefanův soucit mi byl hodně sympatický…
Takže toť mé dojmy :-)
Tak tenhle díl byl teda parádní!!! Jen mě zklamal konec.. Kat mám ráda, ale myslím, že měla umřít, protože tohle bude sakra zamotaný.. Stefan byl v tomhle díle super, at si každý říká co chce, ale jeho soucit se mi líbí :) a Damon.. ten taky nezklamal :) car a Klaus.. oujee.. to byla jízda, teď může řešit svoje špatná rozhodnutí :-D Hlavně návrat Tylera byl teda výborně načasovaný, myslím, že až se mu k tomu přizná, tak jí nikdy neodpustí :-D Je to holka šikovná ;-) Alaric a Viki super :) jo a ještě mě teda zklamalo, že se s Kat nepřišel rozloučit Elijah :(
#5915 Ivčí #5916 Ivčí #5917 Ivčí#5914 osvalsim: Elijah mě taky docela zklamal, sice v TO si teď prochází taky trojúhelníkem, ale Katherine měl rád a v TO říkal, že za život poznal jen dvě velký lásky a neukázali nám nikoho jinýho než tu Clarisu, Katherine a teď teda Hayley, ale to myslím mohli dohrát, ale jsem ráda, že tam aspoň byl takhle mno..:) Jináč mi naprosto mluvíš z duše..
#5928 osvalsim #5940 anndy#5914 osvalsim: Elijah mě taky docela zklamal, sice v TO si teď prochází taky trojúhelníkem, ale Katherine měl rád a v TO říkal, že za život poznal jen dvě velký lásky a neukázali nám nikoho jinýho než tu Clarisu, Katherine a teď teda Hayley, ale to myslím mohli dohrát, ale jsem ráda, že tam aspoň byl takhle mno..:) Jináč mi naprosto mluvíš z duše..
#5914 osvalsim: Elijah mě taky docela zklamal, sice v TO si teď prochází taky trojúhelníkem, ale Katherine měl rád a v TO říkal, že za život poznal jen dvě velký lásky a neukázali nám nikoho jinýho než tu Clarisu, Katherine a teď teda Hayley, ale to myslím mohli dohrát, ale jsem ráda, že tam aspoň byl takhle mno..:) Jináč mi naprosto mluvíš z duše..
Tak tento díl se mi líbil z 5. řady nejvíce.....U 42 min. dílu jsem vyjadřovala různé emoce -udivení ,radost ,smutno …Je skvělý že tam měli prostor i bývalí herci a také oblíbení Puvodní :D Konečně došlo na pořádnou Klaroline v tom lese užasný a jak se začali vášnivě líbat jsem u toho byla cela napjata .....Nějako jsem si zvykla na vztah Eleny a Damona ale ted se rozešli a začalo se to vyvijet nějako jiným směrem v podstatě už o trojuhelník vůbec ani nejde …U toho jak Kat umírala jsem byla smutna ale potom jsem nečekala takové obrovské přékvápko …Snad brzo odhalí že Elena neni Elena :D A taky je mi líto že se nepřišel rozloučit Elijah ale jako postava tam byl … Snad Klaus nemyslel vážně že se už nevráti ,protože Car a Taylor to není to práve ořechove …Tento díl měl pořádnou dávku emoci a jsem zvědava jaký bude další …
Tak tento díl se mi líbil z 5. řady nejvíce.....U 42 min. dílu jsem vyjadřovala různé emoce -udivení ,radost ,smutno …Je skvělý že tam měli prostor i bývalí herci a také oblíbení Puvodní :D Konečně došlo na pořádnou Klaroline v tom lese užasný a jak se začali vášnivě líbat jsem u toho byla cela napjata .....Nějako jsem si zvykla na vztah Eleny a Damona ale ted se rozešli a začalo se to vyvijet nějako jiným směrem v podstatě už o trojuhelník vůbec ani nejde …U toho jak Kat umírala jsem byla smutna ale potom jsem nečekala takové obrovské přékvápko …Snad brzo odhalí že Elena neni Elena :D A taky je mi líto že se nepřišel rozloučit Elijah ale jako postava tam byl … Snad Klaus nemyslel vážně že se už nevráti ,protože Car a Taylor to není to práve ořechove …Tento díl měl pořádnou dávku emoci a jsem zvědava jaký bude další …:)
Tak tento díl se mi líbil z 5. řady nejvíce.....U 42 min. dílu jsem vyjadřovala různé emoce -udivení ,radost ,smutno …Je skvělý že tam měli prostor i bývalí herci a také oblíbení Puvodní :D Konečně došlo na pořádnou Klaroline v tom lese užasný a jak se začali vášnivě líbat jsem u toho byla cela napjata .....Nějako jsem si zvykla na vztah Eleny a Damona ale ted se rozešli a začalo se to vyvijet nějako jiným směrem v podstatě už o trojuhelník vůbec ani nejde …U toho jak Kat umírala jsem byla smutna ale potom jsem nečekala takové obrovské přékvápko …Snad brzo odhalí že Elena neni Elena :D A taky je mi líto že se nepřišel rozloučit Elijah ale jako postava tam byl … Snad Klaus nemyslel vážně že se už nevráti ,protože Car a Taylor to není to práve ořechove …Tento díl měl pořádnou dávku emoci a jsem zvědava jaký bude další …:)