Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5460 anndy: Ta jeho psaná postava, mě vůbec nebere. A když si začnu myslet, že se to konečně zlepší…bum…je to stejný.....a asi bude hůř
Tak já sice Ninu žeru (ať už jako Elenu nebo Katrin), ale zase tam nemusí být tolikrát :-D Navíc doufám, že to ještě celý nějak napraví…
Teď mě tu možná dost lidí bude chtít ukamenovat či podobně :-D ale mám jen já pocit, že Elena občas do svého výrazu či stylu mluvení dá něco z Kat? Nemluvím třeba o vzhledu a tak, to dycky Elena bude oblečením a vlasy taková – no prostě ne taková mrcha jako Kat, ale …
#5466 anndyA to jak si Elena jakoby střídavě vybírá Stefana a pak Damona..to mně třeba tolik nevadí…aspoň to není jednotvárný a člověk si není jistý s kým teda nakonec bude…lepší, než koukat na to, jak spokojeně toká jen s jedním bratrem :-D…ohledně chlapů – mně se víc líbí Paul (vzhledově), ale charakterem postavy vítězí Alaric :-D
Jop a k dabingu…není nad originál…přijde mi, že tady prostě to neumí tak prožívat, jako ti herci osobně…prostě jen něco namluví a hotovo…a navíc..třeba Alaricovi dát hlas mladíka, dyž je vidět, že prostě to chce něco mužnějšího…asi jsem ovlivněná originálem, ale nejsem určitě jediná a to už něco značí, že???
#5466 anndysouhlas, v minulým díle, jak se el bavila s kat v tom lese, to bylo dost poznat, že už přebírá manýry od postav kat, ale možná je to taky tím, že si teď elena coby upírka hraje víc na drsňačku#5463 emkoemko:
ve většině seriálů mi dabing nevadí, ale tady jo, a ne jen výběrem hlasů (viz ten Rick je fakt hrůza), ale i pitvořením oblíbených hlášek a vůbec ten rádoby mladiství slang je hnus – copak takhle mluví dnešní puberťáci? jakoby jim do pusy chtěli nacpat všechny „cool“ výrazy najednou a nejlíp do jedné věty
#5465 emkoemko:
promo https://www.youtube.com/watch?…
zdarec lidi, podle Qetsiyah svádí dvojníky dohromady už několik generací osud, to ale znamená, že Stefan jde za špatnou generací nebo ne?? Z toho co jsem pochopil by měl nakonec skončit s Katherine Stefan a Elena by teoreticky měla potkat něakýho dalšího Stefanova dvojníka, kterej bude stejně starej jako ona … nejsem si jistej jestli to co jsem napsal není kktina :D
nevím čím to bylo, ale tenhle díl mě nebavil. až na konci ten dojemný pohřeb stál za to a pak se mi líbilo, jak Damon nečekaně objal Jeremyho, ale to je asi vše, jinak to bylo docela vleklý (pro mě).
jinak něco na té „věkové“ teorii může být, protože nám tu trochu vypadává Katerine, která vlastně s žádným dvojníkem není.
Tak díl průměr, nejvíc se mi na tom líbilo to, jak hezky Silas a Q dali všem jeden den volno, aby si mohli vyřídit své věci :D Samozřejmě ironie… Divím se, že tam ani jeden nebyl po tom třetím díle. No, jinak mě stále více překvapuje Matt, jak hezky hraje „posednutého“ tím poutníkem :) A normálně mě dneska bavil i Stefan, byl vtipný, to se mi líbilo :) Ale co mě tam zatím štve, je ten nový profesor. Co to zas je? :/ Ten blázen ze čtyřky nestačil? Taky mohli vymyslet něco jiného, než opět divného profesora. No uvidíme…
#5472 Nemesis23Takže nejdřív omluvte,že opět sepíšu své „postřehy“ a až pak případně zareaguju na dřívější příspěvky…
Musím říct, že tenhle díl mě prostě nějak dostal…
Elena se Stefanem byli tak nějak rozkošný :-) Především Elena, ve škole,na střeše… Stefan mi přišel jako – ou,jen tak dál hochu :-) až na ty „rozparovačské“ chvilky…s Carolin jim to slušelo…a celkově dík za Car v tomhle díle…
Nejdojemnější scéna? Damon vypadal že chce Jera rozpárat a pak ho objal – v tu chvíli sem měla slzy v očích…stejně jako ve chvíli, kdy na vzpomínkouvou sešlost dorazil Tyler – tohle intro se jim fakt hodně povedlo :-) No a prostě to jak se Bonie s Jerem dívali na Car s Tylerem a Elenu s Damonem,to jak Damon Elenu objímal když se hroutila u kufru s oblečením (jo,takovýho chlapa chce snad každá,ne?)
Ale pardon,závěrečná scéna s profesorem? Podle mě naprosto navíc, stejně jako celá „zápletka“ na vysoké…měli by tuhle řadu konečně dořešit toho pitomýho silase a nějak důstojně to ukončit a nerozjíždět další kraviny…
Každopádně jsem spokojená z emočního vlivu tohoto dílu,jen tak dál.
#5470 Goodies: Jo, s Mattem souhlasím,to jsem zapomněla napsat,taky se mi líbí jak hraje posednutého,sedí mu to…a k chybějícímu Silasovi a Qetsiah :-) já sem se zase zarazila nad tim,kde je Kat… ale jinak se mi tenhle díl hodně líbil…
mě se dnešní díl hodně líbil.. Konečně vyšla najevo pravda o naší mrtvé čarodějce a udělali to zase velmi pěkně. Reakce Damona byla výborná. Stefan byl taky super, vtipný, uvolněný.. Líbilo se mi, jak si našel cestu ke Caroline. Elena nám ukázala, že opravdu stojí o Damona, což sem taky ráda, protože kdyby zase hned přeběhla ke Stefanovi, tak by to bylo jak nějaká telenovela :-D A konečně! Konečně se tam vrátil Tyler! To mě asi nejvíc potěšilo, takže doufám, že ho zase v polovině serie někam neodstěhujou :-D
A co se mi nelíbilo, tak to byl ten profesor na vejšce. Vždyt už tam skoro není nikdo normální člověk :-D už ani Matt..:-D a prostě nevim.. tahle zápletka mě pořád nijak nechytá.. uvidíme :)
#5451 kllenka: fakt super spoilery…si už snad dělaj prdel…no tak to by mě teda zajímalo, kdo si nejspíš ochutná Kathinu krev a začne stárnout…podle dřívějších spoilerů má někdo v téhle sérii zase umřít ne?
Tak to nakonec s Elenou nebylo tak zlé, jak to vypadalo… Díl mě sice až tak moc nebavil, ale byl tam Stefan, jakýho jsem měla ráda – jenom škoda, že si to pokazil tou scénkou „jsem úplnej chudák, brácha mi sebral holku“. Na Mattovi je dobře vidět, že dvojníky i „posedlé“ lze hrát lépe, než to dělá Paul… Takže i když Matta samotnýho nemusím, tak mě docela baví… Takže jedinej, kdo mi vyloženě pije krev je pořád Caroline. Zápletka na VŠ se taky nějak blbě zaplétá. Takže to snad bude pokračovat dobrým směrem, ale s oživováním Bonnie to moc dobře nevidím – kolikrát už se pokoušeli někoho oživit a jak blbě to vždy dopadlo… nepoučitelný…
http://hollywoodlife.com/…gh-break-up/
#5477 Dadlaaa#5476 blacken: a šupky dupky zpátky k Ianovi :D
Tak jsem teď zkoukla 4. epizodu a jsem docela nadšená, byl to odlehčující díl, Stef se mi líbil, myslím, že tenhle Stefan, kterého netrápí výčitky, není upjatý a dokonce se usmívá je boží. Musím dokonce uznat, že se mi líbila jeho reakce, když mu El řekla, že je s Damonem, že se prostě naštval ač neznal důvody, že to nevzal hrdinsky, se slovy že odjíždí jako „klasik“ Stefan. Tím samozřejmě nehaním Delenu, ta byla skvělá…samozřejmě Damon a jeho reakce a tím, že byl El oporou a i El, která Stefa nenechala, aby jí políbil – great :D No pak Matt, hraje super, jsem ráda, že dostává v téhle sérii víc prostoru, pak tu máme Bonnie, konečně se díky Jerovi ostatní dozvěděli, že je mrtvá a všichni jsme měli příležitost „zazvonit zvonkem“ (otázka na jak dlouho), Car je prostě Car a já jí mám ráda a ta scéna, kdy jí Stef řekl, že je tam pro ní mě dostala, no a vrátil se nám Tyler…takže uvidíme, každopádně Car má z čeho vybírat…no a co se mi naopak nelíbilo je profesor „dickfield“ je divnej (možná slabý slovo :D) a divnýho profesora jsme už zažili…takže tahle zápletka mě neba, navíc chudák Jesse je teď upír :(
#5420 Squiky: No a víš určitě, že ten lék chce pro sebe ? Nic takovýho neřekl a přeci jenom je tu ještě rodinka původních, kteří jsou mocní až až, tak to třeba chce dám jim a tím vyřadit své jediné protivníky. Ale jak už tady bylo řečeno, je lepší nad tím nepřemýšlet, protože v tomhle seriálu už nedává smysl vůbec nic.
#5480 Squiky #5481 Nemesis23#5479 Cůca: to nevím, pravda je, že nad tím jsem nepřemýšlela…no, uvidíme, jak z toho všeho nakonec vybruslej :)