Nejlepší seriály Netflix v žánru Rodinný seriál za rok 2017

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru Rodinný seriál na VOD službě Netflix za rok 2017.





  • 1.
    85,3 %

    Young Sheldon

    Spin-off seriálu The Big Bang Theory, mladý Sheldon Cooper vyrůstá ve Východním Texasu se sourozenci a pod dohledem věřící matky a netečného otce.

  • 2.
    85,2 %

    Atypical

    Sam Gardner je mladý kluk trpící autismem, který je odhodlán najít si svou drahou polovičku. Ostatní členové jeho rodiny se mezitím sami vyrovnávají s…

  • 3.
    78,6 %

    A Series of Unfortunate Events

    Tři osiřelé děti Violet, Klaus a Sunny se vydávají na životní cestu, aby odhalily smrt svých rodičů. Na své cestě čelí zkouškám a dalším všemožným nástrahám.

  • 4.
    68,0 %

    Workin' Moms

    Matky Kate a Anne se potkaly s Jenny a Frankie a vytvořily nepravděpodobné přátelství. Seriál sleduje, jak všechny žonglují mezi láskou, kariérou a…

  • 5.
    67,2 %

    Greenhouse Academy

    Hayley a Alex odchází na elitní internátní školu, kde na ně čeká rivalita, láska a odhalení záhady, která se pojí ke ztrátě jejich matky.

  • 6.
    63,0 %

    Free Rein

    Zoe prožívá léto na anglickém venkově, kde patnáctiletá dívka potká tajemného koně Ravena, díky čemuž získává sílu vypořádat se s problémy a rozvíjet nové…


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů