Nejlepší seriály v žánru Životopisný seriál za rok 2024

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru Životopisný seriál za rok 2024.





  • 1.
    68,3 %

    Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story

    Strhující příběh odsouzených bratrů Menendezových o brutální vraždě jejich rodičů, která se stala v roce 1989 v Beverly Hi­lls.

  • 2.
    67,3 %

    Masters of the Air

    Seriál vypráví skutečný a velmi osobní příběh amerických hochů od bombardérů za druhé světové války, kteří přenesli válečný konflikt až na samotný práh…

  • 3.
    61,6 %

    The New Look

    Christian Dior byl módní návrhář, který sesadil z módního trůnu Coco Chanel a všechny ohromil svou krásou a vlivem. Tento seriál sleduje jeho vzestup.

  • 4.
    60,7 %

    Tattooist of Auschwitz

    Seriál vypráví dojemný skutečný příběh Žida Lalea Sokolova, který byl za druhé světové války držen v koncentračním táboře, kde musel na ostatní Židy tetovat…

  • 5.
    56,0 %

    The Asunta Case

    Rodiče ohlásí na policii zmizení své dvanáctileté dcery, velmi záhy se stávají hlavními podezřelými v případu. Seriál vznikl na motivy skutečných událostí.


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů