Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Jo, to všechno beru, ale mi tak přišel už v tom prvním díle už v té scéně s Elenou, když se chystala jet do té školy. Ale říkám, je to můj pocit, třeba je to tou situací, co teď řeší se Stefanem, ale prostě mi od začátku přišlo, že má ten pohled takový smutný no…
#5343 Dadlaaa #5347 ksandinka#5338 Nemesis23: Jooo, má je ostříhaný kurňa :D Já jsem milovala ten jeho dlouhý rozcuch, ale mu sluší vše ;)
#5341 Goodies: no tak uvidíme, jak se bude tvářit až najdou Stefa :D :D :D
No nevím no… Konečně jsem zkoukla Originály, když jste to tu tak chválilli a teda nijak mě to nenadchlo:/ To jejich probodávání dýkama a věčné řešení rodinných vztahů mě moc nebere. Klause žeru, ale hlavně proto, že patřil k TVD a bez něj už to nebude ono, ale celý nový seriál jen o něm a jeho rodině… Nejvíc mě na tom štve to, že nějaké zlo se řeší v TO a jiné v TVD a přitom to vychází z jednoho seriálu, takže už mi toho „většího zla“ příjde nějak moc :D
#5345 blacken #5349 anndy#5344 Goodies: Já se pořád neodhodlala, nějak se mi do toho nechce – protože jediná postava, která mě baví, je Klaus… Možná, že kdyby člověk neznal VD a netušil, že je to odnož, tak by to možná bylo super… Ale už jen ve VD mě ty nový a nový zla nebaví. Zvlášť, když člověk ví, že nakonec budou se zlem kámoši… první série – největší zlo Damon – a je to kámoš… Katrin – a taky se ukázalo, že je fajn. Nejzlejší – původní – a najednou je Klaus pohodovej týpek… Takže nejpozději v 10. dílu se daj dohromady se Silasem :-D
#5349 anndy #5352 GoodiesTak to asi nebude zaujatost http://www.the-vampirediaries.cz/…slovech-5x02#… názory na Paulovu mimiku se dost shodujou…
#5341 Goodies: Taky mě přijde takový smutný… nebo spíše zaseklý… mám ráda především ty jeho šibalské úsměvy a těch asi nejspíš v 5 sérii moc neuvidím. Můj názor na jejich rozchod: ano jsou to herci, ale rozchod v každém z nich něco zanechá… většinou, když se dva rozejdou, tak to jeden chce více a ten druhý už na to prostě nemá co jiného říct a prostě souhlasí. Zde si myslím, že o rozchod stála především Nina… a Ian není nejmladší a myslím, že stál úplně o něco jiného než o rozchod… proto je možné, že v něm to něco zanechalo. Za to Nina mě přijde jak v roli Eleny tak Kath naprosto senzační a nabytá energií… asi to bude tím, že je zase zamilovaná :)
#5351 Goodiesten jeho „křivý“ úsměv prostě žeru :-)#5340 Dadlaaa:
#5356 DadlaaaSilas ohrožoval všechny zato ta „holka“ jde po původních, ale je fakt, že mohla zatočit i se silasem a byl by klid :-D Mně se na TO líbí, že řeší konečně něco jinýho než milostný trojúhelník#5344 Goodies:
:-D ani bych se nedivila, kdyby se silas zabouchl např do šerifky a stal se z něj poslušný chlapec :-D pak by si mohl odskočit za svým potencionálním zeťem Klausem do NO a zbavit se té malé čarodějky :-D a máme tu krásný gulášek
#5345 blacken:
teď trochu mimo mísu – četli jste, že jen herec odmítl hrát v 50 odstínech šedi? jsem zvědavá, kdo bude další volbou. Tohle byl pěknej hnusák, ale jestli to nabídnou Patizovni, tak to snad bude ještě horší :-D
http://www.super.cz/…oli-snu.html
#5347 ksandinka: Naprosto s tebou souhlasím!!! Mám z toho úplně stejný pocit, i to co píšeš o Nině. Já to taky tak vidím.
#5345 blacken: Přesně. Jako čekala jsem od toho víc no… Mi se to strašně bije, protože TO i TVD je jakoby jeden seriál, a hrozně se mi bije to, že v TVD mají Silase, který je nesmrtelný a v TO je tak strašně mocná čarodějka, která by ho v klidu mohla vyřídit (tak mi to připadá, po tom, co tam předvádí). Ale to je jen můj pocit, ostatním se to zřejmě líbí :)
#5353 kllenka#5352 Goodies: mě tedy TO parádně chytlo. Ovšem tedy musela jsem se odprostit od TVD. (vypustit spojitost) Děj mě víc chytil než 5×1 TVD. Nejvíc mě baví Rebeca.
Edna-The originals moc neni rozvinutá diskuze jsou tam ted nové obrázky tak přidávam se pro ty co sleduji TO… http://www.edna.cz/…cc2b8583.jpg http://www.edna.cz/…fc5e20a9.jpg http://www.edna.cz/…cbcb4e5b.jpg http://www.edna.cz/…8ebcc315.jpg
Je to trochu mimo, ale nepřijde vám, že Edna (ne celá, jen TVD) oproti ostatním stránkám o TVD dost zaostává?! Nic moc jsem nepřidávají (sneak-peeky, všechny prima, fotky herců z nějakých akci apod.. A třeba nějaká rekapitulace odvysílaného dílu by taky nebyla špatná) a když už, tak jak se patří s pořádným zpožděním.. Chápu, že to třeba zabírá dost času, ale když to admini nestíhají, tak ať zkusí najít někoho kdo by stíhal.. :)
#5358 anndy #5360 blacken#5348 anndy: jo no, ten je boží :D :D :D
No ty vole…po sto letech si řikám, že se kvůli Ianovi kouknu na Ztraceni, no a zrovna v dnešnim díle Boone umřel, chjo… :(
#5358 anndytaky jsem na ně čučela, abych viděla Iana v jiné roli. ale moc dlouho nevydržel. nejlepší byl asi v prvním díle – Jack chtěl pero na záchranu život.......Boon přinesl celou hrst#5357 Dadlaaa:
no je fakt, že to tu trochu zaostává a bez titulků je to ještě horší, ale vše mi vynahradí dobrá parta holek, který sem stejně to info dají :-D
#5359 Dadlaaa#5355 Adulina:
#5358 anndy: jo chudák, tam běhal a vypadal tak ustrašeně :D je ještě v posledním díle, ale to si počkáme :D já si ho tedy dnes vynahradím první řadou deníků :D je milé vidět zas Alaricka :D
#5355 Adulina: Mně to vůbec nevadí – nějak nechápu, proč by o jednom seriálu mělo být x stránek – stačí ty, co už jsou – tady se objeví jen pár důležitých věcí… Když chci něco nového, kouknu jinam. Na ednu chodím hlavně proto, že tu mám víc seriálů pohromadě… :-D