Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
ahoj budou dneska cz titutlky ke druhymu dilu diiky mooc
The originals u mě na prvním místě :) jak tam nastrkali asi 3 piloty, myslela jsem si, že ten dej bude stát za nic, ale je to super :) A upřímně? teď nejvíc fandím lidské kath v TVD, i když komu jinému, když mi zrušili klaroline :D ale prý se má ještě TO a TVD někdy spojit..:) tak snad se dočkám..:/
#5284 kráskaThe Originals-taky sleduji,Původní jsou zase ve svém živlu…Škodá že Elijah ještě spinká …Ale zase je zajimavé to že je po 1000 let nikdo nezníčil a najednou bude nějaka mladíčká čarodějka vymýšlet to jak je zničit .Tak na to jsem opravdu zvědáva ,doufam že se původní spojí a Klaus bude king:)
#5282 Klaroline!!=): Bylo by opět užásné kdyby se spojili protože Klaus a Caroline se k sobě ohromně hodí:D
#5285 Klaroline!!=)#5284 kráska: Moje řeč :D
proč sakra vždycky udělají z nějaké zápletky děj na dva díly a pak se z toho vyklube něco úplně jiného? -.-
Já nechci aby se Originálové s VD spojili, protože mě sakra nezajímá jinej seriál :-D proč v tom musej dělat takovej guláš furt?
Ale k dnešnímu dílu (jelikož už jsou titulky).
STÁVÁM SE FANOUŠKEM DRUHÝCH DÍLŮ VD!!! Protože tenhle díl byl podle mě naprosto super a úžasnej (takže doufám že vývoj úrovně dílů nebude stejný jako ve čtvrté řadě – první díl ušel, druhý naprosto dokonalý a pak už to jenom upadalo…).
Kath je naprosto rozkošná jako člověk, Damon vtipnej, hezká Delena scéna (i ta s „mučením“, mělo to šťávu). „Propojení“ Eleny a Stefana mě nervy nedrásá a docela dobře to funguje, i ty Stefanovy „unikací“ myšlenky tam prostě sedí. Podezdřelí chlápci z univerzity (jak Jesse tak profesor) jsou zajímaví. Scéna s Bonnie a Mattem byla neuvěřitelně dojímavá,měla jsem z ní husí kůži. Silas teda pořád nic hodobóžového nepředvedl a zatím mi přijde teda o dost míň nebezpečnej než byla originální rodinka (ach jo, proč je sakra nemohli nechat normálně dál v jednom seriálu??),ale uvidíme co bude až se spojí s „gipsies“ (hahahahááááát,to byl fakt fór dílu tohle to),Každopádně za mě tento díl spokojenost…
#5289 kllenkajo, ale to že rozparovač je zpátky mě teda moc nepotěšilo…opakovaný vtip přestává být vtipem,že?
#5287 Nemesis23: po tomto díle …souhlasím, delena je úžasná a Damon stále k sežrání-ty hlášky. El mě ba.....Kat je taky fajn. Začínají bodovat, jen ať to vydrží. Těším se na další díl :-)
Pro mě nejlepší dějová linie Kath … je zatím báječná jako člověk. Silas mě pořád nijak nepřesvědčil, ale za to se už šíleně těším na rozparovače… Měla jsem tak Stefana nejraději, protože to byla jediná chvíle, kdy nebyl v háji z Eleny! Jediné co mi opět kazilo sérii byla Delena… až se znova budu dívat na 5 sérii, tak hodně scén bude přetočených… Kromě teda té kde je Damon bez košile, protože od té první série neuvěřitelně zkrásněl… neříkám, že před tím nebyl kus, ale teď je vážně k sežrání. :-*
bože…tady bych Iana sežrala :) https://www.facebook.com/photo.php?…
a teďka k dílu :) zatím nevím co si mám myslet..a ani nevím jestli se mi to líbí :) tak si nechám ještě pár dílů na rozmyšlenou :)
tak jo lidičky…všichni koukáte na TO tak teda taky jdu do nich…jste mě navnadili :)
#5294 ksandinka#5293 TNoty: Jdi ;) mě se moc líbí a hlavně mi chyběl Klaus :-*
No tento díl se mi celkem líbil,byli tam i zajimavosti třeba Stefan mi ted připadal že se více do role Silase vžil,Caroline by mněla hodit Tylera za hlavu a možna S Jessyho se nevyklube nic špatného zatím fajn kluk.Kat ta zase valí ty její výrazi a jak se naučila používat tu zbran:) ,jsem rada že je Elena propojena se Stefanem a tím je vlastně to že delena nemusí být pořád tento serial je milostný trojuhelník ..... Už se těším na rozparovače drsnej Silas,rozparovač už mi chybí muj milý a romantický Stefan:)
ty jo, druhej díl paráda, líbil se mi moc, bylo tam spoustu skvělých scén Delena, Bonnie a Matt, no a Kat byla vážně rozkošná, těším se moc na další :) hlavně jsem zvědavá, jak Paul zahraje Silase a Rozparovače zároveň. Každopádně si myslím, že momentálně Stef bude víc zlej než Silas, protože ten každýho jen voblne a nechá si nakapat krev do kelímku, mám z něj pocit, že by si ještě utřel koutky, aby to bylo etické :D zatímco Roz-Stef je naopak tak trochu „nechuťák“ a pořád mu kape z pusy krev :D :D :D Jinak profesor „Dickfield“ :D je každopádně divnej, ale ostatně žádnej profesor nebyl jen profesor :) takže jak říkám, druhej díl super :)
Tak po shlédnutí druhých dílů jak TVD tak TO musím říct že TO jednoznačně vede :) Klaus prostě v TVD chybí :( Klaroline sem měla prostě nejradši :) a doufám že se tyhle dva(seriáy, ale i postavy ;) ) ještě sejdou :)…
Ale teď k deníkům první díl nic moc ten druhý o dost lepší.. třeba setkání Matta a Bonnie bylo vážně super :) a taky se my víc líbí zápletka se Silasem než ta na koleji.. Jinak k Paulovo dvouroly je jasné že na Ninu nemá a taky nejsem jeho největší fanynka, přesto vidím v jeho rolích rozdíl Stef. se nikdy nechoval tak uvolněně ja Silas stále byl tak nějak v napětí a tak Silas ani z daleka nevypadá :)
opět klobou dolů před Ninou, Damonovy hlášky :-D Jen jsem nějak nepobrala jak je to s Jerem a lovcem – je nebo není? když nemá tetování tak by neměl být, navíc když na něj nefungoval prsten, a najednou si tak zase sám říká? nebo to jsou jen pozůstatky? Silas zase trapas – hlášky jako „jsem nesmrtelný“ známe už od klause a od něj to fakt znělo líp. tohle zlo se zatím neprobralo a to už je další série. Jessovi nevěřím, je nějaký divný. Zase tajný spolek? zase rozparovač? zase nějaký pouto? fakt už scénáristům došly nápady? No jinak druhý díl lepší než první, chvílema to bylo i napínavý, ale jak psaly holky na origoše to zatím nemá (a to mám Damona radši než Klause :-)
jo a nevím jestli se to tu rozebíralo, mám pocit že jo, ale chce se mi to hledat, co znamenají ty jména na „trezoru“, kde byl zavřený Stef?
#5299 I like Stefan #5300 Dadlaaa#5298 anndy: Myslím, že to byl nějaký prezident, nebo někdo, kdo s ním měl něco společného, ale fakt nevím, podle mne to ani nebude důležité snad a jinak nevím proč, ale když žena zradí, ve smyslu zabije, myslí na sebe a žene si svou, jde ji o ní a má postraní úmysly podobně jako Kat., tak se mi strašně líbí, takže Nadia po zabití toho roma u mne stoupla (a nejsem rasista) no Paulova polština, dokonce se někdo domnívá, že to měla být čeština :D a nejlepší názor na to vytržený z diskuze od jinud: "Tady nejde o to jestli by Paulovi šla i čeština, tady jde o to, že jsme rozuměli něčemu, čemu američané ne :D
#5300 Dadlaaa #5306 kráska#5298 anndy: Já jsem nad tím taky přemýšlela, myslím, že je to třeba jméno výrobce, ale na netu jsem nic nenašla. Jak říká #5299 I like Stefan: Franklin Pierce byl prezidentem USA, ale tam nesedí ten rok 1892, takže nevím, třeba nám to řeknou, anebo to není důležité.
Ráno jsem přemýšlela o druhém díle, jak jsem psala, líbil se mi, ale pak mě napadlo pár věcí, které mi nejdou moc do hlavy, jednou z nich je, jak se Stef dostal z trezoru, chápu, že ve vodě působil přetlak, takže se odtud nemohl dostat, ale přece jen tak po vylovení nevykopnul dveře ne? vždyť byl vězněn 3. měsíce a ten trezor byl prostě zavřenej. Nicméně mohl ho někdo otevřít, třeba ten co byl v trezoru, to by mě ani tak netrápilo. Ale ten druhý problém je, nedal takhle náhodou Damon Eleně Stefův prsten? a neukazovala jim šerifka trezor ve dne? pokud někdo víte něco co mi uniklo, tak to prosím napište :D :D :D
#5301 kllenka #5302 osvalsim #5303 I like Stefan #5304 blacken