Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

komo44

ahoj budou dneska cz titutlky ke druhymu dilu diiky mooc

11.10.2013 | 10:07:27
Klaroline!!=)

The originals u mě na prvním místě :) jak tam nastrkali asi 3 piloty, myslela jsem si, že ten dej bude stát za nic, ale je to super :) A upřímně? teď nejvíc fandím lidské kath v TVD, i když komu jinému, když mi zrušili klaroline :D ale prý se má ještě TO a TVD někdy spojit..:) tak snad se dočkám..:/

#5284 kráska
11.10.2013 | 15:12:14
kráska

The Originals-taky sleduji,Původní jsou zase ve svém živlu…Škodá že Elijah ještě spinká …Ale zase je zajimavé to že je po 1000 let nikdo nezníčil a najednou bude nějaka mladíčká čarodějka vymýšlet to jak je zničit .Tak na to jsem opravdu zvědáva ,doufam že se původní spojí a Klaus bude king:)

11.10.2013 | 15:25:53
kráska

#5282 Klaroline!!=): Bylo by opět užásné kdyby se spojili protože Klaus a Caroline se k sobě ohromně hodí:D

#5285 Klaroline!!=)
11.10.2013 | 15:28:04
Klaroline!!=)

#5284 kráska: Moje řeč :D

11.10.2013 | 15:46:24
Klaroline!!=)

proč sakra vždycky udělají z nějaké zápletky děj na dva díly a pak se z toho vyklube něco úplně jiného? -.-

11.10.2013 | 16:02:52
Nemesis23

Já nechci aby se Originálové s VD spojili, protože mě sakra nezajímá jinej seriál :-D proč v tom musej dělat takovej guláš furt?

Ale k dnešnímu dílu (jelikož už jsou titulky).

STÁVÁM SE FANOUŠKEM DRUHÝCH DÍLŮ VD!!! Protože tenhle díl byl podle mě naprosto super a úžasnej (takže doufám že vývoj úrovně dílů nebude stejný jako ve čtvrté řadě – první díl ušel, druhý naprosto dokonalý a pak už to jenom upadalo…).

Kath je naprosto rozkošná jako člověk, Damon vtipnej, hezká Delena scéna (i ta s „mučením“, mělo to šťávu). „Propojení“ Eleny a Stefana mě nervy nedrásá a docela dobře to funguje, i ty Stefanovy „unikací“ myšlenky tam prostě sedí. Podezdřelí chlápci z univerzity (jak Jesse tak profesor) jsou zajímaví. Scéna s Bonnie a Mattem byla neuvěřitelně dojímavá,měla jsem z ní husí kůži. Silas teda pořád nic hodobóžového nepředvedl a zatím mi přijde teda o dost míň nebezpečnej než byla originální rodinka (ach jo, proč je sakra nemohli nechat normálně dál v jednom seriálu??),ale uvidíme co bude až se spojí s „gipsies“ (hahahahááááát,to byl fakt fór dílu tohle to),Každopádně za mě tento díl spokojenost…

#5289 kllenka
11.10.2013 | 18:39:02
Nemesis23

jo, ale to že rozparovač je zpátky mě teda moc nepotěšilo…opa­kovaný vtip přestává být vtipem,že?

11.10.2013 | 18:39:54
kllenka

#5287 Nemesis23: po tomto díle …souhlasím, delena je úžasná a Damon stále k sežrání-ty hlášky. El mě ba.....Kat je taky fajn. Začínají bodovat, jen ať to vydrží. Těším se na další díl :-)

11.10.2013 | 19:07:53
ksandinka

Pro mě nejlepší dějová linie Kath … je zatím báječná jako člověk. Silas mě pořád nijak nepřesvědčil, ale za to se už šíleně těším na rozparovače… Měla jsem tak Stefana nejraději, protože to byla jediná chvíle, kdy nebyl v háji z Eleny! Jediné co mi opět kazilo sérii byla Delena… až se znova budu dívat na 5 sérii, tak hodně scén bude přetočených… Kromě teda té kde je Damon bez košile, protože od té první série neuvěřitelně zkrásněl… neříkám, že před tím nebyl kus, ale teď je vážně k sežrání. :-*

11.10.2013 | 19:32:17
TNoty

bože…tady bych Iana sežrala :) https://www.facebook.com/photo.php?…

11.10.2013 | 19:44:35
TNoty

a teďka k dílu :) zatím nevím co si mám myslet..a ani nevím jestli se mi to líbí :) tak si nechám ještě pár dílů na rozmyšlenou :)

11.10.2013 | 19:54:25
TNoty

tak jo lidičky…všichni koukáte na TO tak teda taky jdu do nich…jste mě navnadili :)

#5294 ksandinka
11.10.2013 | 20:30:27
ksandinka

#5293 TNoty: Jdi ;) mě se moc líbí a hlavně mi chyběl Klaus :-*

11.10.2013 | 20:32:23
kráska

No tento díl se mi celkem líbil,byli tam i zajimavosti třeba Stefan mi ted připadal že se více do role Silase vžil,Caroline by mněla hodit Tylera za hlavu a možna S Jessyho se nevyklube nic špatného zatím fajn kluk.Kat ta zase valí ty její výrazi a jak se naučila používat tu zbran:) ,jsem rada že je Elena propojena se Stefanem a tím je vlastně to že delena nemusí být pořád tento serial je milostný trojuhelník ..... Už se těším na rozparovače drsnej Silas,rozparovač už mi chybí muj milý a romantický Stefan:)

11.10.2013 | 20:42:29
Dadlaaa

ty jo, druhej díl paráda, líbil se mi moc, bylo tam spoustu skvělých scén Delena, Bonnie a Matt, no a Kat byla vážně rozkošná, těším se moc na další :) hlavně jsem zvědavá, jak Paul zahraje Silase a Rozparovače zároveň. Každopádně si myslím, že momentálně Stef bude víc zlej než Silas, protože ten každýho jen voblne a nechá si nakapat krev do kelímku, mám z něj pocit, že by si ještě utřel koutky, aby to bylo etické :D zatímco Roz-Stef je naopak tak trochu „nechuťák“ a pořád mu kape z pusy krev :D :D :D Jinak profesor „Dickfield“ :D je každopádně divnej, ale ostatně žádnej profesor nebyl jen profesor :) takže jak říkám, druhej díl super :)

11.10.2013 | 20:50:58
MártyMája

Tak po shlédnutí druhých dílů jak TVD tak TO musím říct že TO jednoznačně vede :) Klaus prostě v TVD chybí :( Klaroline sem měla prostě nejradši :) a doufám že se tyhle dva(seriáy, ale i postavy ;) ) ještě sejdou :)

Ale teď k deníkům první díl nic moc ten druhý o dost lepší.. třeba setkání Matta a Bonnie bylo vážně super :) a taky se my víc líbí zápletka se Silasem než ta na koleji.. Jinak k Paulovo dvouroly je jasné že na Ninu nemá a taky nejsem jeho největší fanynka, přesto vidím v jeho rolích rozdíl Stef. se nikdy nechoval tak uvolněně ja Silas stále byl tak nějak v napětí a tak Silas ani z daleka nevypadá :)

11.10.2013 | 21:29:06
anndy

opět klobou dolů před Ninou, Damonovy hlášky :-D Jen jsem nějak nepobrala jak je to s Jerem a lovcem – je nebo není? když nemá tetování tak by neměl být, navíc když na něj nefungoval prsten, a najednou si tak zase sám říká? nebo to jsou jen pozůstatky? Silas zase trapas – hlášky jako „jsem nesmrtelný“ známe už od klause a od něj to fakt znělo líp. tohle zlo se zatím neprobralo a to už je další série. Jessovi nevěřím, je nějaký divný. Zase tajný spolek? zase rozparovač? zase nějaký pouto? fakt už scénáristům došly nápady? No jinak druhý díl lepší než první, chvílema to bylo i napínavý, ale jak psaly holky na origoše to zatím nemá (a to mám Damona radši než Klause :-)

jo a nevím jestli se to tu rozebíralo, mám pocit že jo, ale chce se mi to hledat, co znamenají ty jména na „trezoru“, kde byl zavřený Stef?

#5299 I like Stefan #5300 Dadlaaa
12.10.2013 | 8:38:15
I like Stefan

#5298 anndy: Myslím, že to byl nějaký prezident, nebo někdo, kdo s ním měl něco společného, ale fakt nevím, podle mne to ani nebude důležité snad a jinak nevím proč, ale když žena zradí, ve smyslu zabije, myslí na sebe a žene si svou, jde ji o ní a má postraní úmysly podobně jako Kat., tak se mi strašně líbí, takže Nadia po zabití toho roma u mne stoupla (a nejsem rasista) no Paulova polština, dokonce se někdo domnívá, že to měla být čeština :D a nejlepší názor na to vytržený z diskuze od jinud: "Tady nejde o to jestli by Paulovi šla i čeština, tady jde o to, že jsme rozuměli něčemu, čemu američané ne :D

#5300 Dadlaaa #5306 kráska
12.10.2013 | 12:03:13
Dadlaaa

#5298 anndy: Já jsem nad tím taky přemýšlela, myslím, že je to třeba jméno výrobce, ale na netu jsem nic nenašla. Jak říká #5299 I like Stefan: Franklin Pierce byl prezidentem USA, ale tam nesedí ten rok 1892, takže nevím, třeba nám to řeknou, anebo to není důležité.

Ráno jsem přemýšlela o druhém díle, jak jsem psala, líbil se mi, ale pak mě napadlo pár věcí, které mi nejdou moc do hlavy, jednou z nich je, jak se Stef dostal z trezoru, chápu, že ve vodě působil přetlak, takže se odtud nemohl dostat, ale přece jen tak po vylovení nevykopnul dveře ne? vždyť byl vězněn 3. měsíce a ten trezor byl prostě zavřenej. Nicméně mohl ho někdo otevřít, třeba ten co byl v trezoru, to by mě ani tak netrápilo. Ale ten druhý problém je, nedal takhle náhodou Damon Eleně Stefův prsten? a neukazovala jim šerifka trezor ve dne? pokud někdo víte něco co mi uniklo, tak to prosím napište :D :D :D

#5301 kllenka #5302 osvalsim #5303 I like Stefan #5304 blacken
12.10.2013 | 14:15:51

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama