Nejlepší seriály Netflix v žánru Krimi seriál za rok 2023

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru Krimi seriál na VOD službě Netflix za rok 2023.





  • 1.
    70,0 %

    El silencio

    Sergio, který před šesti lety zavraždil svoje rodiče, od té doby neřekl ani slovo. Mladá psychiatrička se teď za každou cenu snaží vyšetřit, co se tehdy stalo.

  • 2.
    66,5 %

    Bodies

    Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedno tělo. Aby zachránili budoucnost Británie, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin.

  • 3.
    65,3 %

    El cuerpo en llamas

    Jeden policista zemře násilnou smrtí a shoří uvnitř auta. Z jeho smrti jsou podezřelí další dva kriminalisté – jeho přítelkyně s milencem.

  • 4.
    63,0 %

    Who Is Erin Carter?

    V Barceloně žije jedna britská učitelka, která se snaží vyhýbat všem náznakům problému. Jednoho dne však dojde k ozbrojenému přepadení v supermarketu, kvů­li…

  • 5.
    60,7 %

    Florida Man

    Bývalý policista se vrací na Floridu, kde se ukrývá jeho přítelkyně, jež je shodou okolností dcerou mafiána. Původně si sice myslel, že tu bude krátkou dobu,…

  • 6.
    56,0 %

    Barracuda Queens

    Mladé ženy z luxusního stockholmského předměstí se začnou ocitat v dluzích, a tak se je rozhodnou vyřešit tím, že okradou své sousedy.


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů