Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025 -
Nina Dobrev
9.1.1989 | 9.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5260 Klaroline!!=): já myslím, že TO asi v úterý, skáče mi to na FB a teď jsem ještě koukala na cwtv.com a píšou tam úterý :D jak mluvíš o tom Eleny otci, mám takovej pocit, že něco s rodiči a vysokou bylo i v posledním díle knížky, ale pochybovala bych o tom, že to bude mít něco společného, jinak by to byla blbost :D no nicméně El táta bojoval proti upírům a ta holka měla v lahvi sporýš…no tak uvidíme :D
#5263 Klaroline!!=)#5255 I like Stefan: Není třeba se rozčilovat ja jsem to taky zažila .Deleny budou tvrdit své a že Damon to umí a bla ,bla .Jelikož není třeba se tu rozčilovat a Deleny nemusí pitvat .Ano jistě řekneme všichni svůj názor k dílu a jenom režíšeží ví jak to dopadne a naše teorie jsou opravdu různe:)
#5261 Dadlaaa: Díky :) super, tak to mi tŕeba TO zpříjemní čekání na pátek :) Je jasný, že v tom zase budou lítat upíři..ale mě prostě nebaví, když se začne pitvat, pitvá se bůhví jak dlouho a pak z toho vyleze nějaký šokujicí tajemství, ze kterýho si mají všichni sednout na zadek..podobný to bylo s lékem a ten teda žádná sláva, ale samozřejmě ještě nás čeká celá série, tak je brzo dělat ukvapený závěry :)
#5256 Nemesis23: Děkuji za podporu, právě jsem ty příspěvky dočetla a nemám ani sílu a hlavně chuť k tomu nic dodávat… To je pořád dokolečka dokola ;) Jak v pomocné škole…
to jsou zase kecy. jasně, že ti co žerou Paula jako Stefana, tak budou pět ódy, ale myslím, že názor těch, kterým je šumák má taky váhu. jak píšou holky, jsou to dojmy z prvního dílu, třeba bude mít čas ukázat, že to umí i jinak. Nevím proč se tu píše o nenávisti – tohle byla kritika (nebo spíš srovnání) paula, většina nemusela Stefana, a to v závislosti na okolnostech. takže klid a neberte to tak vážně, pak by už nikdo nesměl nic napsat. jinak podle mě – za prd stál Tyler, April a nový postavy mi taky po jednom díle nepřirostly.
#5266 osvalsim#5265 anndy: Tak pozor! na Tylera mi nesahej! :-D nee v poho, vím, že většině se jeho postava nelíbí, ale mě sedí :) Koho já nemusím jako postavu, tak to je Elena, ale Kat mám ráda :-D
#5267 anndytak i tyler měl svoje pěkný chvilky, ale jeho postavu prostě posr.li, pořád jen někam mizel, buď měl zmizet nadobro nebo se aspoň někdy ukázat. ale i tyler ukázal hodně „poloh“ od rozmazlenýho spratka, přes ustrašenýho až po vůdce smečky. nebo když byl Klaus#5266 osvalsim:
i když jsem neměla v plánu sledovat seriál o původních, z čekání či nudy jsem se podívala na první díl......vau.....100× víc mě chytl děj než u TVD. Musím srovnavat…, nedá mi to…Silas nuda oproti tomu co začalo v originálech. Takže jsem svůj pohled přehodnotila, a jsem si jistá, že na původní budu čučet, děj mě úplně chytil. Záhada na vejšce v TVD, Silas a bůh ví co, slabota …no, uvidíme co bude v druhém díle…a další vývoj. Za sebe 100% původní, 60% TVD (první dojem)
#5270 anndydíváte se někdo na originály? musím, řict, že po druhým dílu mě to celkem chytlo. je to díky klausovi, ale líbí se mi i děj, můžu jen doufat, že si udrží tohle tempo a nepůjde to k šípku
nevšimla jsem si tvého komentu :-) naprosto souhlasím #5268 kllenka:
#5271 kllenka#5270 anndy: jsem ráda, že se to nezdá jen mě. :-)
#5272 anndychudák Bonnie pořád nasávala novou a novou moc, a nakonec je nějaký děcko daleko mocnější :-D#5271 kllenka:
docela mě štve, že vysvětlili „vznik“ původních, o silasovi a dvojnících se máme dovědět v této sérii, no vlastně pořád objasňují nějaký zlo. ale proč už konečně nevysvětlili jak vznikli vlkodlaci, když jsou starší jak původní
#5273 kllenka#5272 anndy: jj souhlasím…také bych chtěla znát prvního vlkodlaka :-) A s Bonnie, věčná pravda.....jako čarodějka stála za prd. Stále o ní mluvily že bude mocná a ouha v původních žije děvčátko daleko nad její síly :-) fakt bomba
podle mě odchod originálů a vymýšlení nových zápletek pro ně nejvíc ublížil právě VD. V minulé řadě pořád nějaké narážky a navíc dokonce celý jeden díl Originals…a teď je to co bylo na VD jedno z nejzajímavějších (originálové celkově a klaus) fuč… ale já fakt nechci rozkoukávat další seriál,chci aby důstojně pracovali dál na VD,ale podle vašich příspěvků se evidentně tvůrčí um přesunul na nový projekt…
#5275 kllenka#5274 Nemesis23: sice TVD miluji, ale bohužel původní jsou zatím dle mne 100× lepší. Víc chytlavější.....Noo, třeba se to zlepší… Ale bohužel musím napsat, že na původní tedy další díl se vážně těším, u TVD to beru tak nějak…jj další díl. Silas ani záhady v TVD mě tak moc neberou.
Já vůbec nechápu tenhle trend – je oblíbená postava v seriálu? Tak ji přesunem do vlastního seriálu… štvalo mě tu už u Buffy a teď tohle… do VD pořád cpou nějaký postavy, místo toho, aby nechaly nějaký fajn starý postavy. Alaric by byl mnohem lepší, než kdejaká nová postava. A Klause taky nic moc nenahradí…
#5277 Goodies #5278 anndy#5276 blacken: Svatá pravda :(
mluvíš mi z duše. navíc tvd už neví co vymyslet, už neví jak zamotat trojúhelník. a nový zápletky – viz 4. řada nic moc, fakt moc doufám, že se to rozjede a hlavně, že z damona neudělají vola#5276 blacken:
Já sice chápu, že dva seriály vydělaj víc než jeden… ale v poslední době jsem z těch seriálů nějaká zklamaná – sice třeba 8 řad, ale poslední dvě o ničem (třeba True Blood už vaří z vody asi třetí řadu), pořád nový a nový monstra (pokaždý horší než předchozí) – x řad nás straší Klausem, celou řadu řeší vztah Klause a Caroline a nakonec ho šoupnou jinam? Ale TO jsem ještě neviděla, třeba budu nakonec ráda… a VD se snad rozjedou nějak parádně – ale zatím mě děsí pouto Elena Stefan a jestli se bude zase řešit, jestli si nevybrala špatně, tak mě naštvou :-D
Silas: I don’t get why she likes you. Damon: Its because you haven’t had sex with me.
Damon&Silas 5×02
aneb pořád stejná písnička