Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

TNoty

jojo, Damon na začátku vypadá hrozně :D nejvíc se mi líbí ve 3 sérii :) tam mu to hrozně sluší…
#5179 Dadlaaa: mě ten dabing nevadí…když jsem to viděla poprvé tak s dabingem,ale kdybych to viděla poprvé v AJ taky by mě vadil…ale znám horší dabing…jinak 3 série by měla být psali dokonce i o 4 sérii…

#5183 Dadlaaa
26.9.2013 | 21:47:45
I like Stefan

http://www.the-vampire-diaries.org/…/09/1013.jpg

Už jen týden do další série :D. Jo a jinak toto je ze 5×03 a je to sexy :D

#5183 Dadlaaa
27.9.2013 | 17:51:14
Dadlaaa

#5181 TNoty: to je právě ono, viděla jsem to v AJ, tak asi proto, prostě mi přijdou zvláštní některé výrazy, jakože se při dabingu nejvíc snažili, aby to vyznělo, tak jak mluví mladí, ale tak něják mi přišlo, že takové výrazy se moc nevyužívají. No tak asi už nejsem mladá :D A pak to jejich počešťování :/ Ale máš pravdu, že může být i horší. Rozhodně to není špatný dabing, ale jsem zvyklá na jejich originální hlasy :) Bylo by fajn, kdyby dávali i 4.sérii, ale moc tomu nevěřím, vzhledem k tomu, jak dlouho jim trvalo sehnat 3. sérii :)
#5182 I like Stefan: supeeeerrr :D :D :D Těším se :D

27.9.2013 | 21:04:51
nirty

Proslycha se ze Nian jsou zase spolu… <3 =)

#5185 Goodies #5186 ksandinka
1.10.2013 | 22:37:24
Goodies

#5184 nirty: Jééé, to bych jim přála :)

1.10.2013 | 22:40:22
BARBARRKA

Ahoj, dlouho jsem byla pryč ........... můžete mi upřesnit, kdy začne, nebo bude k mání první díl páté řady…nebo The Originals, jak kdo chce …děkuju moc :-)

#5188 Péťa
3.10.2013 | 8:14:17
Péťa

#5187 BARBARRKA: Deníky dnes v USA a zítra u nás! :) A The Originals, tuším, že taky tak :)

3.10.2013 | 9:14:16
Goodies

#5186 ksandinka: štětka :D

3.10.2013 | 12:50:19
bugigas

dívá se tady někdo online na tvd? byl bych rád kdyby se mnou někdo sdílel nějaký funkční link. moc díky

3.10.2013 | 17:34:27
Nemesis23

tak jak se těšíte? za chvíli už to vypukne…já vážně uvažuju, jestli nepočkám až do konce a nepustím si až celou řadu najednou…ale asi to nevydržim…

3.10.2013 | 20:53:40
PapuKa

Chápu to dobře, že na edně se pro tuto sérii netvoří české titulky a necháváte iniciativu cwzone? Nebo se jedna jen o dnešní díl? Kde jsou naši skvělí a rychlí titulkáři? :)

#5201 Milenka
4.10.2013 | 9:27:54
nirty

ja zase cetla ze se nina s ianem dali zpet dohromady… http://www.tyden.cz/…_282948.html zde, takze nevim co si myslet no :D

4.10.2013 | 9:59:36
Nemesis23

PapuKa> já sem si vyvodila,že se nepřihlásili dobrovolníci a tudíž to tady na edně nemá kdo překládat…škoda no,ale jestli je to tak,tak to uplně chápu…

4.10.2013 | 10:01:26
Nemesis23

oooooouuuuukeeeej. Takže pro ty kdo čekají na titulky bude ode mě následovat vyjádření se k prvnímu dílu tudíž SPOILER!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!! Takže varuji předem. Ale nechci to dávat do spoilerů, protože je to vyjádření k aktuálnímu dílu a pak by v tom zas byl bordel v těch diskuzích. takže kdo nechce ať nečte dál.

Jo, tak začátek pro mě byl uspokojivý :-) Skvělá hudba, zajímav situace. Stefan aka Silas mě nezklamal, protože sem nečekala že by byl nějak skvělý v dvojroli,ale zase to nebylo nic otřesného. Ta situace, kdy se rozjíždí dvě zápletky na dvou různých místech (MF a vysoká) je v tomhle seriálu nová a dost mě to zaujalo,ale nelíbí se mi, že to jeden před druhým tají,ale to je prostě typický. Zatím nechápu zápletku s Mattem, že by byly tentokrát tři linie příběhu?? Nebo to má něco společnýho s Originálama? (jetli jo tak mě dost nase--, protože nechci aby mi míchali do VD zase střípky keců z Originálů). Když měl Jer „autonehodu“ tak sem si řikala: jako cože? kolikrát ho ještě nechaj umřít…scéna, která v promu vypadala zajímavě,jak silas ovlivňuje náměstí, byla v reálu skvělý zakončení prvního dílu řady. Jinak to celkově pro mě mělo hezkou atmosféru, hlavně tou vysokou je to pro mě taková nostalgie, jelikož státnice mám čerstvě za sebou…a celkově: jo, se začátkem sem celkem spokojená.

4.10.2013 | 11:05:07
TNoty

oni na edně nebudou titulky? :(

#5201 Milenka
4.10.2013 | 11:11:00
anndy

tzn. sbohem rychlé titulky :-(

#5201 Milenka
4.10.2013 | 13:22:48
clandestine

Holky, kde to můžu stáhnout? Nemohu to najít, díky moc.

4.10.2013 | 13:44:13
TNoty

já mam díl stažený s uložto…

4.10.2013 | 15:12:13
Adrianka3

Ahojte, kde stáhnu nový díl?? Už je to i s titulkami??

4.10.2013 | 15:22:47

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama